7

ПроСоТо

преди 3 месеца

на мен все пак повече ми харесва "Холандия"..Като чуя "Нидерландия" се сещам за автро-унгарския девиз през ПСВ "НИДЕР мит дем сербен"..Иваче:..-Добър футбол правят,добър !..

6

Анонимен

преди 3 месеца

Последното свястно футболно поколение на Холандия беше с Гулит, ван Бастен и Франк Рийкард, последният истински нападател беше ван Перси. Поляците вкараха гола на слабия от корнер, както и преди малко словенците от рикошет. Впечатлява добрата игра, многото голове. Познаваме всички играчи, къде играят в Европа, жените им, клюките около тях и пр., но все пак е интересно. За цвета на кожата, вижте Португалия пр. 60 г. при Еузебио. Странни имена, Букса, Шпора, като Пуйка Путкомафана,Лизамишпека и тн

5

Анонимен123

преди 3 месеца

Забелязахте ли на самото откриване в неделя вечер. Как имаше "СИНЬО-ЖЪЛТИ" знаменца, лентички, по трибуни, на терена.....??????/ Как ( ЗАДКУЛИСНО ) подкрепят "укрите" ??????? По нова тв, някой предавания имат синьо-жълти на екрана, БГ ОН ЕЪР ТВ също правят този номер. ЗА "укрите"

4

Анонимен

преди 3 месеца

Поредна скука и сметки на Полша които играха за реми. Холандия напомпани с африки и мешани от колониите не са за Европа.

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Вторият гол на Холандия беше прецизно изработен. Жал мине за поляците,които изпуснаха в последните минути добри възможности,боминтук е моментът да похваля заслужено вратарят на Холандия. Честита победа на Холандия и добър шанс в идните мачове за Полша,която играе много добре.

2

По същество

преди 3 месеца

Франция са още по-зле, но си прав, да. Навсякъде африканци в националните отбори. Чак пък толкова по-добри да са от белите момчета... Ако бяха, световни шампиони до сега щяха да са винаги африкански отбори. На до сега винаги шампиони са били бели отбори, като изключим Франция 2018 и Германия 2014 до някъде.

1

манол

преди 3 месеца

Малкия ме пита да не играят Европа и Африка - и аз не зная какво да му отговоря. Преброих едва трима бели в Холандия. Някой се опитва да ми каже че е нормално! Аз мисля че е най голямата измама към хората.