66

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости на търкалета. Ако герб и пп направят пак сглобка, рундьо газ ще пропикае.

65

Имам усещането

преди 3 месеца

Че ако вляза в градски ***, ще го видя тоя гений на политическата мисъл.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Да видим - никой няма да се коалира с ГЕРБ за първия мандат. --------- Не подценявай цинизма и извратеността на комунистите. Все пак те докара народа си от 9 до 6 млн. и ако ги питаш, сега започват.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Питам се къде се нашите органи за национална сигурност!? ---- Нашите органи за национална сигурност за подчинени на Русия. Вече всичко го разбраха. Да, все още е така. Нищо не се е променило.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Да видим - никой няма да се коалира с ГЕРБ за първия мандат. ДПС са в същото положение така че и втория мандат отпада. Единствено с третия мандат има минимални шансове, ама като ги знам малките партии ще се изпокарат много преди да им дойде време за мандата. Така че избори на есен са неизбежни не знам тея анализатори какво учат, ама прогнозите им са гола вода.

61

До 41

преди 3 месеца

Величие не е партия, а секта, свързана с много пари и с Русия! Гледайте филма на Стоян Георгиев да видите за какво става дума. Приобщават млади семейства с възможности и срещу "сигурност" и естествена храна ги вкарват в ООД, като им прибират спестяванията, правят ги зависими и задължително карат децата да изучават руски език, внушават, че всичко лошо идва от запад, а всичко добро от русия. Питам се къде се нашите органи за национална сигурност!?

60

Анонимен

преди 3 месеца

Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"

59

Анонимен

преди 3 месеца

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.

58

Анонимен

преди 3 месеца

ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ, НА МАЛЦИНСТВОТО, ПОДКРЕПЕНО ОТ ДПС И ИТН ПРИ ИЗВЕСТНИ УСЛОВИЯ. НЯМА ДРУГ ВАРИАНТ

57

Бунгар

преди 3 месеца

Не знам къде е ключа,но виждам невероятна борба кой да заеме позицията на Опозиция.Всеки се натиска за опозиция,а не да управлява държавата.Сладка работа,можеш да си плюеш наляво и на дясно и не носиш отговорност за нищо.Трудно е да се управлява една държава.Друго си е само да си плюеш и да получаваш пари за това,колкото тези които управляват и носят отговорност.

56

Анонимен

преди 3 месеца

То правителство и сега си има. Може да си караме с Главчо.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ако така продължавате, работата отива към български мегдан (майдан).

54

ПП СА АНАРХИСТИ...

преди 3 месеца

ТРЯБВА ДЯСНА КОАЛИЦИЯ ДБ +СИНЯ СОФИЯ....

53

Успешен инвеститор

преди 3 месеца

ГЕРБ и ДПС са се разбрали вече. Ще крепят в опозиция. Коалиция няма да има, а само подкрепа на ДПС към ГЕРБ както винаги.

52

Анонимен

преди 3 месеца

НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО

51

Анонимен

преди 3 месеца

". Бойко Борисов, който си подаде оставката при първия си мандат при подобна ситуация!"Подаде си оставката, защото се разбра, че ако изчка до края на мандата, щеше да има 15% макс.

50

Анонимен

преди 3 месеца

ПП ме загубиха при "ареста" на Борисов. Съжалявам!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Е тъй де! Обаче малките партии са ключът към нестобилността. Обаче кат си имат ЕСето, всичко може да мине под формата на четворна коалиция /2/, например. Докато се наместят в Брюксел, и ето ти половин мандат ще мине, скрити в бараката, с ключето /малките партии/.

48

КОВИД-Ваксините

преди 3 месеца

май го Удариха този Доцент - Директно у Мозъка!

47

Кени

преди 3 месеца

Да правителство ще има,ама на върба!Ключа за палатката отдавна е изгубен в корупционни схеми, сглобки,хъбове и творения на краденето!Бих се доверил на правителство с 51% резултати!