15

Ббб

преди 3 месеца

Евала, в Спфия тия командват с наглост, пречат навсякъде, ама нали е бизнес и инвеститори и са си платили на общината..

14

Анонимен

преди 3 месеца

В пернишките села си джиткат с колела и тротинетки по тротоарите и газят наред. "Какво ме гледаш бе! Аре бегай, не видиш ли че карам!"

13

Емигрант

преди 3 месеца

От повечето изкази се разбира, че българинът не е цивилизован и е голяма грешка, че е в ЕС,, с това пещерно мислене ще си остане най-беден в Европа и мутрите ще го мачкат цял живот !

12

ПроСоТо

преди 3 месеца

БРАВО !

11

Анонимен

преди 3 месеца

Това само за елекрическите ли важи или за всички тротинетки? А ако съм с ролери пак ли ще трябва фар, стоп, каска и светлоотразитена жилетка? А книжка трябва ли ми ? Глу паци

10

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха. Резил. Някой ще им спре и ще им плати глоба. Ай сектир. То ако ставаше така ... ехее. Какво ще му направиш на 10 годишното? Ще го арестуваш ли? Ще му вземеш книжката или ще го глобиш? В кой съд ще мине това? Неграмотници се опитват да си оправдават заплатите. Направи хубави велоалеи и хората сами ще искат да карат там. Само с тоягата не става. Крадете парите а после защо народа правел каквото си иска. С този подход най-много да излязат малко граждани с коловете и глобите ще ви ги зарвът...

9

Анонимен

преди 3 месеца

За да се кара тротинетка, трябва шофьорска книжка да има, тя е МПС.

8

Джими мекия

преди 3 месеца

Автомобилите трябва да се забранят изобщо и всичкото придвижване трябва да се осъществява с тротинетки. Само така ще победим Русия.

7

Bin bin, Lime и др.

преди 3 месеца

И в София още повече трябва да се затегнат правилата! Защото електрическите тротинетки се карат безрасъдно.Задължително каска.Ограничения на скоростта.Спазване на правилата за движение, както са длъжни да ги спазват колоездачите.По-сериозен контрол върху фирмите, които отдават под наем ел. скутери. Сериозни глоби за неспазване на разпоредбите за безопасност. Следене на техническото състояние на ел. тротинетки

6

велосипедис

преди 3 месеца

Ние сме важните вече, а не вие дебели ***. Свиквайте. И не ни подвиквайте, че сме мн. лоши и бием много.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Е защо ритат срещу зелените решения? ЕК веднага да се сезира и да наложи санкции!!! Децата трябва от малки да карат тартинетки и да си сменят пола!

4

от Стария Несебър

преди 3 месеца

А в Община Несебър кога ?!

3

Анонимен

преди 3 месеца

По-строги трябват!

2

А сега

преди 3 месеца

Да предприемат и строги мерки срещу наааглите, пияни и дрогирани велосипедисти. Откъде накъде шофьорите ще плащат какви ли не такси и данъци и паркинги и зони и ще отговарят пред закона за състоянието си, а велосипедистите ще си джиткат, където си пожелаят, блъскайки деца и възрастни и изчезвайки анонимно? Защо? Какви са те? Наддържавта структура? И тротинетки и велосипеди ТРЯБВА ДА ИМАТ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАЦЕЛИ!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Който е измислил тази глупост тротинетката е за затвора! Това е чисто самоубийство. Да караш с 60 км/ч и нагоре като онова откаченото Емили със 120 км/ч само сложило си краката на една дъскичка. Велосипед- да. Там имаш и от двете страни опора. Идиотско изобретение.