25

Анонимен

преди 3 месеца

Русия като им обяви санкциите тогава ще е огромен писък. Айде нова световна финансова рецесия.

24

Нищо ново

преди 3 месеца

Поумняването в ЕС върви бавно.

23

Христо Христов

преди 3 месеца

78% от немците гласуваха за война. Германия като цяло ругае тези които са срещу войната, също както е и у нас. Дано войната дойде по-бързо и са ги изчисти! Факти.

22

Христо Христов

преди 3 месеца

"... за претоварване на руски газ за износ към трети страни," - но не и за внос в Белгия и ЕС. Яко евроатлантически лицемерие.

21

Анонимен

преди 3 месеца

11, ако са бизнес интереси., то не са немските. Ако беше за немските, нямаше да гласуват досега Х пакета. Политичеса е играта и то вътрешно за Германия, след провала на комунални и Европейски избори. Управляващите, толкова за затънали, че в момента в който се раздуха и проблема с газта, за предстоящата зима ще настане революция. Спасява ги само Европейското и идващите летни отпуски.

20

Боби

преди 3 месеца

След това какво ще стане. Руското СПГ няма да идва към Европа. ОК. По СЕВЕРНИЯ ТЪРГОВСКИ ПЪТ който на всичкото отгоре е и по-къс от Класическия през Суецкия канал ще достигне Япония(има интерес и собствени портове), Китай, Северна и Южна Корея и надолу Океания, Сингапур и дори Индия...

19

Обективен

преди 3 месеца

Не бавете пакета, забийте си по-бързо още един пирон в ковчега.

18

Анонимен

преди 3 месеца

В Манхаим авганистанец е убил 25 годишен полицаи с нож на площада и е ранил общински съветник.В тувата има видео как в вундестага депутатка от АРФ насипва на управляващите

17

ПЕНКО

преди 3 месеца

ВСЕ ПОВЕЧЕ ФАКТОРИ ОТКАЗВАТ ДА "ЛИЖАТ " --- СМРАДЛИВИЯ ;ПЪПЧИВ ;ЖЪЛТОКОСМЕСТ -ЦИОНИСТКИ - АМЕРИКАНСКИ " ЗА Д НИК " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 3 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860 Човек, ти пробвал ли си някакво медикаментозно лечение?

15

Анонимен

преди 3 месеца

да 1, и каква е истината?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Към 13. До 9.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 11. Много фантастика си чел, приятелю. Или си от някоя паралелна реалност.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Тези санкции реално прецакват Европа и я правят зависима от Америка, което дефакто е целта.

11

ароматния пръч

преди 3 месеца

По-скоро ще е свързано с бизнес интереси.Технологиите руснаците си ги имат и не им дреме за чипове от перални,с които не се лети в Космоса.И най-важпото - имат си учени,които да им осигурят предимство и във военните технологии.С думи и заклинания Русия няма да легне пред Запада,а дори Байдън сключва пакт за сигурност със Зеленски главно за замразените руски пари и нито дума за участие на американската армия,че дори вече и собствени пари не им се дават,а каквото са краднат от Русия.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До 5. Цакат ги и още как? На Международния икономически форум в Петербург нямаше нито един европеец. Затова пък американци имаше достатъчно.

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Германия е под руско-турска окупация и много от решенията на политическо ниво са диктувани от невъзможността на германският народ да диктува собствените си икономически правила. Единствена надежда на Германците е ,че Достойната армия на САШ е там на германска земя. Явно се изчаква сериозен удар по Руско-Турското номади,но се чака момента. Никой да не забравя,че Българи и Германци сме един и същ Ашкеназки народ.На Волга бяхме едно! В Ашкеназка Готска Испания бяхме едно! В бъдещето ще бъдем едно!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Австрийците, швабите, французите, белгийците, холандците започнаха да се усещат, че Началника ги цака с топла бира. Спряха помощта от 50 млрд юро за киевския режим, поради неразбирателство между Пиндостан и Еесовската Зона.

7

Анонимен

преди 3 месеца

всички държави си гледат интересите, само Булг аристана целува западни гъзоове и губи от всичко това. Губи народа, офцете спят.

6

българина

преди 3 месеца

германия се пазари за интересите си. Ние какво спазарихме за двата безплатни ректора на украйна? или пък двата американски за 40 млрд лева? или за самолетите на двойна цена? или за безплатните златни концесии?