11

До "вложителя&q

преди 3 месеца

Значи трябва да си доволен, предполагам следиш цената на акциите и знаеш че скочиха почти 10 % от последния евент в който обявиха рова за ai :)

10

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя па пръщи от мозък. Като му четеш публикациите в Туитър, ум да ти зайде.....

9

Анонимен

преди 3 месеца

Apple отчаяно се оптива да премине в сферата на услугите, защот ако Тайван закъса, ще минаг няколко години, преди да има, кой да им прави чиповете.

8

До7

преди 3 месеца

До 7 - Ще кажа, че аз данъци нямам, защото един път, когато държавата ти вземе данъците, тези пари са просто загубени. Но също ще кажа, че определено го усещам, като "моите пари", защото имам малко APPL, а и са част от VOO, така че имам право, да се оплаквам за подобни неща. Компанията не може, просот да харчи, за каквото си иска, защото имат отговорност, преди всичко, към вложителите си.

7

до 4

преди 3 месеца

Братле, ще кажеш, че от твоите данъци са ги взели тия млрд. Компания, да харчи за каквото иска

6

Анонимен

преди 3 месеца

До 1 - Братле - те говорихабкаквонголямо нешо са измуслили, когато минаха на USB C миналата година ...

5

бай Спас

преди 3 месеца

Едно време, при бай тошо, Елон Мъск никога не е нападал Apple.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Apple - наля 5 млрд. за VR очила, кокто тежат доста, струват 4000 долара, никой не ги пилзва за повече от седмица, а преди това - милиярди за сосбтвен ел. автомобил, който никога няма да бъде произведен.Същи Apple - Пести стотина милиона, да си рязработи сосбтвен LLM, въпреки че има хората, времето, ресурсите и дори ОПИТЪТ да го наорави, за да стане зависима от OpenAI и MS. Имам чувството, *** тая компания е през 10/години им идва акъла за нещо, а през останалото време е на по инерция.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Русия нападна Украйна. Мъск нападна Епъл. Накъде върви тоя свят ей.

2

Ze nigmar

преди 3 месеца

Ябълката на раздора е явен проблем за вас...:)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Тука е прав. На всичкото от горе, епъл не само, че си купуват AI компании на готово, но и имат наглостта да кръстят изкустения интелект apple intelligence вместо да говорят за него като artificial intelligence! Все едно те са открили AI!