25

Анонимен

преди 3 месеца

До 16 Нали се сещаш че бг е такава недоразвита *** точно заради турската ни история. Докато европа е правила индустрия, ние сме се занимавали със занаяти от 16ти век, щото сме били под мега яката власт. Цигганията, простoрията и мизерията не ни е паднала от космоса- научили сме я от турците. Тия каквото са докоснали, завинаги е проkажено. Като толкова ти хареста управлението им, бегай да живвеш е диктаторската им фупка

24

До Обективен

преди 3 месеца

Машаала ефендим

23

Анонимен

преди 3 месеца

До 6 И това ще свърши. Ерсдухан се прави на голямата работа с демографска политика, докато раждаемостта навсякъде в туркето, освен кюрдските региони се сгромолясва с пълна сила. На всичко отгоре вече и евреите му точат зъб.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха снощи от цик беше първа дпс спи народе заспали депсе те приспали

21

MNENIE

преди 3 месеца

Пичове и Пички , изборите минаха .Трябва да си признаем една Истина . Пиша за хора които са виждали България по Области . Озадачен съм за Районите където Управлява ДПС - чисти Улици , Нов Асфалт , нови Мантинели , Чисти и Кокетни Къщи , Деца , Училища .Виждал съм Родопите в България когато отивам на Почивка . За Критиците - Православен Християнин съм от Перник - как НИЕ не можем да осигурим това за ДЕЦАТА НИ ?

20

ъъъъъъъъ

преди 3 месеца

13годишен казва : България се научи на демокрация ,,,,,, смях , тва от къде знае какво е било и кво е сега бе

19

хахаха

преди 3 месеца

а на бас че тия даже не знаят за какво са изборите :)

18

Бай Дрън

преди 3 месеца

Трябва да се махне двойното гражданство. Като искаш чужд паспорт, късаш българския и ставаш чужд гражданин. Като искаш бг паспорт, късаш чуждия и ставаш бг гражданин. Не стане ли това, България никога няма да се оправи. Защото едно е да си с бг паспорт в чужбина и да те имат за чужденец, друго е да си с техен паспорт и да не ти пука повече нито за Бг, нито за българското.

17

Бай Дрън

преди 3 месеца

Аллах акбар казваш, а? Машаала.

16

Обективен

преди 3 месеца

Колко годишна история има Бг? 1300 години ли?Ее,както се знае 545 години,т.е.почти половината от тези години са управлявали турците!Това означава,че имат равни права в/у миналото,настоящето и бьдещето на бг! И добре,че е така щото както се знае след известно време българите няма да ги има в тази география.На ц...те ли да оставят тая хубава земя?!Турция ще поеме щафетата и ще я направи цветуща градина!Ще поставят и паметни плочи във всички гран.пунктове:тука едно време беше Бг и живееха българи!

15

баба мара

преди 3 месеца

като им омръзнало да не гласуват и да не идват в българия не са добре дошли

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 11. Боко се е разбрал с Шишо, като си набере гласове за него и които да продаде, другите да прелеят към Гербб, затова!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се определи "район Турция" и район" Другата Бг", а не да са заедно!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Добре,че не беше по-висока,иначе щяха да отнесат и гербавите.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Без ония гласове, дяпяся щеше да са на 4-то място, а не втори. Тия защо имат право на глас, тия не знаеха за какво гласуват, че те не знаят български даже. Питат го един, а той гледа като теле в железница. Или си с българско гражданство или не си. Никакви такива двойни.

10

Анонимен

преди 3 месеца

излиза, че половината от гласовете са за други партии

9

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно вече малко плащат

8

Анонимен

преди 3 месеца

нарочно не ги активираха да не станат първа политическа сила и да стреснат заспалите българи

7

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значение има къде живееш, че да не гласуваш? Законите се разпростират независимо от границите, а върху народностите? От къде накъде тези, които живеят в чужбина трябва да спазват законите измислени в българския парла мент и да плащат данъци смет, които въобще не правят, а пък и половин такса да е??

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Глупости! Не им е писнало от избори.Елате да видите как гласуват втшъв Франция,Германия,Австрия,Белгия,Англия... Турците имат по няколко нациналности . Вади паспорт в България,гласува.Вяди паспорт в Турция,гласува. Това е османскатаполитика на Ердоган. Определят вота във всички европейски държави,че дори и в САЩ.