26

Странно

преди 3 месеца

Цензурираха 3 м.а и 5 м.а

25

Поздравявам

преди 3 месеца

Льо Пен и Орбан , Фицо също добре се представи , Костадинов вкарва 3 *** Тиквун 5 *** ! Зелените терористи и лефтистите опърдяхакочана , Макарон демисионира ! Величие , дето никой не ги отрази се класираха , с рекламна кампания за жълти стотинки спрямо другите 6 преди тях . Живеем в интересни времена ....е на есен избори пак , бас ловя , че Величие , ще изпреварят ИТН , след като медиите са задължени да им обръщат внимание , щът, нещът

24

Бай Дрън

преди 3 месеца

Днешна обединена Европа е точно развито копие на Третият Райх!!!!! Когато осъзнаете това, ще си отговорите и защо националисти от Франция и Германия, могат да са първи приятели!

23

Бай Дрън

преди 3 месеца

И напротив, точно френските националисти могат отлично да другаруват с немските националисти. Учудвам се, колко далече сте от истината, колко далече сте от това, какво представлява национализма. Бъркате се с хитлеризма, който бе ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ, опитващ се да обедини Европа! И успя! Европа бе обединена от Хитлеровият интернационализъм, а не от Хитлеровият национализъм! Не занм защо ги бъркате тия неща, а уж сте умни хора...

22

Бай Дрън

преди 3 месеца

Оле, Божке, тоя се събуди тая сутрин и разбра, че живее в Европата на Меркел, ахха. Бае пич, каквото повикахте, това се обади. Как очаквате Европа да се напълни с фесове и индианци, а вие, цветното общество, да печелите? О, каква изненада, в Белгия крайните спечелили...защо ли? Защо ли трактористите протестираха в Брюксел, Париж... Явно не сте разбрали още.

21

JWST

преди 3 месеца

На всяко действие отговаря равно по сила и обратно по посока противодействие. С прости думи: докато едни "окумуш" си мислеха че правят едно - то се получава точно обратното. Ама не са квантови физици, от такива хора - толкова.Който разбрал - разбрал.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Пляc Пляc Пegepaлuтe...

19

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости, в Европа няма истинска десница от поне 80 години. Правилното деление е на троцкисти и кремълски марионетки (днес им казваме путинисти). Едно и съща *** са, едно и също котило ги е раждало.

18

Анонимен

преди 3 месеца

"но изборите за парламент и президен във Франция са чак през 2027." - Изтърва новините. Макрон обяви разпускане на парламентс.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Много добре. Сега. първа стъпка - Спираме подкрепата за "Юкрейн". Стъпка две - Спораме зелената сделка. Стъпка 3 - Спираме миграцията и помощите.

16

Десни да

преди 3 месеца

Популист не . Холандия - социал демократи, Ирландия - Шин Фейн, Германия - Християн демократите , тоест само във Франция печелят популистите , но изборите за парламент и президен във Франция са чак през 2027. Социологичеките рогнозите , че нивата на популизма в Европа са намалели с 8% в последните 4 години.

15

Тачо

преди 3 месеца

Наблюдавайте рязката смяна на поведението на родните *** след като осъзнаят накъде духа вятъра.Това е само началото.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Демек лидерите/а реално кукли на конци на Байдън/ гръмко загубиха заради смешната си политика! Истината е стига вече бежанци, стига зелениЧик1и1, стига подкрепа на неоФашистите на САЩ в о-СС-райна!

13

След като

преди 3 месеца

Левите партии в Европа станаха едни най-големите поддръжници на войнатаявно десните са по-миролюбиви!

12

Анонимен

преди 3 месеца

И СЯ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ НАШИТЕ КОЗЯЦИ И СОРОСИ ***

11

Анонимен

преди 3 месеца

Немците сами трябва да се помирят с хитлеризма. По добре сега, отколкото като ги наводнят с емигранти.

10

Явор

преди 3 месеца

Те зле се представят и са безлични, логично ги шамарят. От 15 години левицата в Европа не прави онова, което се очаква от нея, защото, може би, не може.

9

До предният

преди 3 месеца

Явно има хора които кълвът. Щом има реклами... Мулти левел маркетинг.....:))Той тоз не е бг въобще. Тук за 10000 евро се пише от къде ги имаш, кой ще ти даде 38 ...:)) предполагам е крадене на лични данни. Никакъв кредит не е. Ама докато има балъци ще има и тарикати.

8

до 4

преди 3 месеца

До Анонимен,винаги епртеснително,когато има възход на фашистките партии,но не ви показваха ония от Алтернативата как бяха облечени с нацистки униформи,проруския сайт няма да ви каже това,даже Мелони и Льо Пен се разграничиха от крайните немски неонацисти,пък вие си ги харевайте,нали сте по-фашисти и от тях,не забравяйте,че и Хитлер,вашия идол идва на власт с избори

7

Анонимен

преди 3 месеца

Путин му врътна кранчето на ЕС ту и стана ясно че е нужна алтернатива за Европа . ЕС ту вече не е опция .