102

Анонимен

преди 3 месеца

След няколкото арестувани руски генерали за корупция започнаха арестите и на американски адмирали. Задържан е бившият командващ ВМС на САЩ в Европа адмирал Робърт Бърк. За получаване на подкупи.

101

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Според руската истина от руския мир, Христо Ботев е загинал в борбата против турското робство и капитализма. А тука всичките българи сме Великобългарски шовинисти, щото сме се обединили.

100

Gorskio

преди 3 месеца

30 гадини шайгу и генералите крадиха от бедния рузки народ, никой не разбра. Даже баш патрона беше в неведение. Даже когато Навалний правеше разследвания никой не можеше да повярва. И изведнъж - ха генералите крадяли! Невероятно! Етого никогда не бьiло и вот опять! И баш патрона е изумен! Сложи други хора да крадат още повече от увеличения бюджет на миннападението...

99

Анонимен

преди 3 месеца

Време е да поспим. Лека нощ!

98

88

преди 3 месеца

До 98 Само описвам максимално обективно и достоверно нещата, които съм видял и чул. Без някакви особени емоции. Нито с ентусиазъм, нито с отвращение. Съвсем равнодушно, както го правят историците. Безразлично ми е дали някой хвали днешната капиталистическа система или я укорява и хули. При тази система са родени днешните младежи и при нея ще умрат след време. Друга система, политическа и икономическа, няма да има в близките 4-5 века или изобщо.

97

До 88

преди 3 месеца

Възхищавам се на ретро-ентусиазма ти и малко те съжалявам :(

96

88

преди 3 месеца

За родените след 1989 година ще прибавя, че В 1971 ГОДИНА БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ЗАБРАНЕНА ЧАСТНАТА ЛЕКАРСКА ПРАКТИКА. И лекарите много се пазеха, да не се научи, ако преглеждат в домовете си тайно пациенти. Много лекари го правеха скришом разбира се. Но много предпазливо. Болниците и поликлиниките бяха държавни. И лекарите бяха задължени да работят по график в тях. Дори по времето на соца ги наричаха "здравни работници" от което те много се обиждаха.

95

Американ

преди 3 месеца

А я да чуем как се разпределиха военните "помощи" за Украйната?

94

88

преди 3 месеца

До 91 И не само държавно определяни цени. Също и ДЪРЖАВНО ОПРЕДЕЛЯНИ ЗАПЛАТИ ПО ТАБЛИЦИ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ. ПРИ СОЦА СЪЩО ТАКА ИМА ПЪРВОМАЙСКИ, ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИ И СЕДМОНОЕМВРИЙСКИ МАНИФЕСТАЦИИ НА "ТРУДЕЩИТЕ СЕ" В КОИТО УЧАСТИЕТО Е СЪВСЕМ "ДОБРОВОЛНО"! ИМА ОЩЕ ПИОНЕРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ИМА КОМСОМОЛСКА ОРГАНИЗАЦИЯ В КОЯТО ЧЛЕНУВАНЕТО НА ВСЕКИ УЧЕНИК СЪЩО Е СЪВСЕМ, АМА СЪВСЕМ "ДОБРОВОЛНО" И "ПО ЖЕЛАНИЕ". ТАКА ЧЕ БЪДИ ДОБЪР! НЕ МЕ ПРАЩАЙ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР! ЩОМ СИ НАД 70 ЗНАЕШ КАКВО Е ЗЕЛЕН ХАЙВЕР?

93

До 88

преди 3 месеца

Браво! Намерих достоен опонент. Надявам се да постигнем консенсус:)

92

88

преди 3 месеца

До 91 Напротив, много добре знам за какво става дума. Това да говориш за капиталистическа олигархия и това да говориш за социалистическа държава са две много различни неща. В Латинска Америка също си има олигархия, милионери, близки на президента/президентите. Далавери. И това не предизвиква никакви протести в САЩ. Така е и навсякъде по света. Соца е нещо съвсем друго. ЗАБРАНА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, ДЪРЖАВНО ОПРЕДЕЛЯНИ ЦЕНИ, ДЪРЖАВНИ БАНКИ И ЗАВОДИ, ДЪРЖАВНИ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ, ДЪРЖАВНИ АПТЕКИ

91

До Бакаджика

преди 3 месеца

Поздрави! Харесвам Бакаджика! Видях го за последно преди 40 години.

90

До 88

преди 3 месеца

Пръкнал съм се преди повече от 70 години. Очевидно, ти си по-млад и не си разбрал за какво става дума.

89

Е, и?

преди 3 месеца

До Анонимен 89 И какво да си спомним за Ходорковски? По какъв повод го споменаваш?

88

Анонимен

преди 3 месеца

Спомнете си Ходоркович, който живя арестуван в луксозната си вила няколко години, след което му позволиха да отиде в Германия. Сега се води дисидент, а служи на Русия.

87

кого лъжеш?

преди 3 месеца

До Анонимен 87 Не знам кой е навиния и кого ментиш? Ако си се пръкнал вчера или онзи ден на тоя свят, не се опитвай да будалкаш хора живели и видели. Целия си живот почти съм изкарал при соца. Имам ясна представа какво е социалистическа държава и какво капиталистическа. Тия глупости за Русията върви ги продавай на учениците в даскалото. Не на възрастни хора като мен!

86

кого лъжеш?

преди 3 месеца

До 84 Кой ти каза, че Русия не била капиталистическа държава? Къде са държавните магазини, заводи и банки? Къде са петилетните планове и държавната планова комисия?Има ли частни фирми в Русия? Да или не? Частни банки има ли?

85

хахаха

преди 3 месеца

Е нас какво ни интерсува, че руските пари потънали в нечии джобове и в Русия имало корупция? АМИ ЧЕ ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ, ТОВА Е ДОРИ СУПЕР ЗА ПРОГРЕСИВНИТЕ СИЛИ, УКРАЙНА И АМЕРИКА! Забравихте ли, че колкото е по-зле в Русия, толкова по-големи шансове има да спечели Украйна. И цялото прогресивно човечество!!! Корупцията ще подкопае военната сила на Русия и това е супер за всеки демократично мислещ човек. А ВИЕ СТЕ СЕ ЗАКЪХАРИЛИ ЩО ИМАЛО КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБИ В РУСИЯ! Ами това е супер, че ги има.

84

до 83

преди 3 месеца

Много си наивен. Русия не е капиталистическа държава. В Русия олигарсите са назначени от Путин.

83

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е капиталистическа държава. САЩ също. В Русия олигарсите са лошо нещо, в САЩ - са върхът на сладоледа. Коагато в Русия олигарсите имат влияние върху политиката, се казва корупция. Когато в САЩ милиардерите управляват президента, се казва паарна икономика. Когато в Русия някой олигарх прекали, го орязват. Коагато в САЩ някой милиардер прекали, го обявяват за най-влиятелната личност на света....