13

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 10 Има четници от цяла Северозападна България. Какво се изказваш, негpaмотний.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Самият Ботев пише "моето родно село Осен" (Врачанско). Не четете публицистиката на великия българин. Пише го в "Примери за турско правосъдие". Започва със "село Калофер", после продължава с "Такива чувства изпитах, кога влизах в родното си село Осен, до Враца...". Или трябва *** да каже на революционера къде се е родил.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Към Ботевата чета от Козлодуй до Околчица се присъединяват само двама души от село Бутан. Това е тъжната истина. Враца няма с какво да се гордее, защото няма никакъв дял във въстанието и Ботевата чета. А врачанският апостол Стоян Заимов се опитал да избяга облечен в женски дрехи, но понеже бил доста висок турците се усъмнили каква е тази висока жена и го заловили. Днес трябва да сведем глави пред Ботев и мъчениците за свободата на България.

10

До 10

преди 3 месеца

Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска другия шMeuл (мо де Ра то ра)също

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен (4) Града на Ботев??? Това някаква безвкусна балканско-селска шега ли е??Колко човека от Враца излязоха да се бият заедно с Ботев??НУЛА !!А колко от Северо-Западнала Бг?? НУЛА !!А колко се присъединиха към четата след като слязоха от Радецки ??? НУЛА!!Не народ а мъъррша и с това ще свърша!!Наистина не знам КАКВО празнувате?!?!?!Празнувате че сте мишки?!Браво!!

8

ПроСоТо

преди 3 месеца

днеска яко сетрие!...Напр.:-Попитах хъхрещия старец пеша ли е "изкачил" Околчица,като останалите,или с бронирания автомобил ?..И вместо отговор,познайте !---:..-ПРосто изтриха въпроса ми !!!..."Евроатлантическа ценност " ?

7

Анонимен

преди 3 месеца

На.българраците им се схвана кръста да се кланят и да се навеждат.То бива скапана нация ама вие сте отврат!!Убеден съм ме и Ботев и Левски горчиво са съжалявали че си дават живота за тоя мирризлив и жалък народец. Гаранция 100%. Затова и няма да се появи читав човек и да ви поведе щото сте боклОци !!!Не народ а мъършша е казал поета, помните ли?!?!

6

Анонимен

преди 3 месеца

По време на атентата в Света Неделя през 1925 г. БКП е била на ръчно управление от Москва

5

Анонимен

преди 3 месеца

А Киро и Асен къде са или незнаят за 2 юни )))

4

Анонимен

преди 3 месеца

Враца не иска Главаначев! Maрш, чибa от града на Ботев, Главанчо Тиквунов!

3

Колко пъти до сега

преди 3 месеца

Главчев и Кирова си изкачвали Околчица?Лицемери.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Този Амгъл не трябва ли да е в Парламента и да отговаря? Какво прави да катери планините като козичка с децата? Напълно неадекватен премиер!

1

Анонимен

преди 3 месеца

А Тиквата и Шиши изкачиха ли Околчица - или ги страх от шубраците като Трактора :)))