188

Русия нахуй

преди 2 месеца

Време е НАТО най-накрая да влезе на сериозно в този конфликт и да атакува Русия от всички страни по море, суша и въздух. Стига лигавене и гледане отстрани, НАТО да вземе да изравни всички градове в Русия със земята и да не се занимаваме повече с тая варварска азиатска измислена страна.

187

ЮДО-ХАЗАРИТЕ от ФЕД

преди 3 месеца

ИМАТ ДВЕ ЦЕЛИ С ТАЗИ ВОЙНА > 1) ДА ПРЕДИЗВИКАТ ТЕРМО-ЯДРЕН КОНФЛИКТ И ДА ЛИКВИДИРАТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА НЕНУЖНИ, КОИТО МЪРСЯТ ПЛАНЕТАТА 2) ДА СЛОЖАТ РЪКА ВЪРХУ ОГРОМНИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА НА РУСИЯ, КОИТО СА ПОСЛЕДНИ ОСТАНАЛИ НА ПЛАНЕТАТА

186

Анонимен

преди 3 месеца

Бе не знам кой агресор и кой не, ама гледам натото стяга армии праща оръжие и прави майдани в държава която нито е в нато нито в ЕС, гледам също, че има американски и натовски войници в повече държави от колкото руски.

185

Слава на Русия

преди 3 месеца

Руския разчиства пътя си наред, а наглосаксонците реват като карпатски вълци. Вова пускай им атома и да ги няма, стига са живели охолна на гърба на всички. Премахни кърлежите те са вредители.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Наистина е абсурдно,нас българите какво ни интересува Украйна и докога всички ще плащаме за чужда война!

183

али

преди 3 месеца

До Анонимен Можеш свободно да избягаж в матушка русия

182

зина

преди 3 месеца

До Анонимен Истински предател, на страната на вражеска държава

181

Анонимен

преди 3 месеца

A ти на чия страна си? Пък и си с претенции в ЕС. Какъв си ти че да искаш?

180

КОПАЙТЕ СИ БУНКЕРИ

преди 3 месеца

ПОД ЗЕМЯТА И ГИ ЗАПАСЯВАЙТЕ С ХРАНА, ВОДА И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО

179

Анонимен

преди 3 месеца

Това е истински държавник, а предател като европейските марионетки!

178

СВОЙ

преди 3 месеца

Г.н.усни Либералчета ходете вие да се биете с Руснаците.Ама и вие сте като Кирил Петков и Асен Василев плямпачи дължали само детско пистолетче в ръка.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Унгария трябва да бъде изхвърлена от ЕС и НАТО ! те са троянски кон

176

До Орбан

преди 3 месеца

Ами вземи звънни на приятелчето си ***, да изтегли войските от Украйна и няма да се налага НАТО да помага на Украйна и да има заплаха от ядрен конфликт. Чудно ми е ако управляващите преди и по време на Втората Световна Война не бяха помогнали на Европа да се оттърве от нацизма. Ако тогава запада се бяха погрижили и за комунизма сега изобщо нямаше да има проблеми с Русия и техните имперски амбиции.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан: "Скоро взех едни пари от Путин, затова чуйте тези опорки."

174

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан се продава активно на всеки, който плаща. Досега плащаше Путин, но скоро ще започне да плаща Си. Китай бавно изпомпва ресурсите на Русия и придърпва довчерашните им сателити. Казахстан вече е в китайската орбита, скоро ще го последват и други. Путин е лузър, никой не ще да си играе с лузъри.

173

Stoedin

преди 3 месеца

И тоя се има за голям тарикат.

172

хуманен доктор

преди 3 месеца

Ще има принудителна евтаназия за поне 75% от човечеството.

171

Р. Рейгън

преди 3 месеца

А всъщност още древните са били наясно: няма как да спреш неизбежната война, може само да я отложиш във времето. Но тогава противникът ти вече ще е по-голям и по-силен, а войната щесе води на твоя територия.Още повече, когато имаш насреща си полупобъркан диктатор, който разбира само от един език: езикът на силата! Путин трябваше да бъде спрян още 2014, а не да си играем на втори Мюнхен! Изглежда на Запад са забравили за едни чичковци с мустаци; и двамата са учители на кремълското диктаторче...

170

Р. Рейгън

преди 3 месеца

Ами да, то сега нали няма никаква война? Орбан сигурно е искал да каже, че военни инструктори от чужбина ще помагат на Украйна в локалния конфликт, който Русия нарича СВО... А кой започна тази СВО? И какво НАТО го е патило Орбан? Мисля,че човекът е пример защо един човек не трябва да се задържа дългона власт: губи представа за реалността, заживява в свой измислен свят и се опитва да пригоди външния свят към своя. Както прави и Путин в Русия.

169

не може да бъде!

преди 3 месеца

Според мен Орбан е единствения държ.р-л в ЕС който има смелостта да нарича нещата със собствените им имена.Опитните дипломати със сигурност са забелязали каква политика води САЩ/НАТО но не смеят да проговорят.Тази политика се нарича brinkmanship и неин автор е Дж.Ф.Дълес /държ.секр.на САЩ1953/59г/.Това е политика на балансиране на ръба на войната.Но опитният влиятелен Дълес за когото се казва че е станал дипломат още след раждането си се различава много от Блинкен -по същество слаб дипломат..