7

Кой да протестира?

преди 3 месеца

Кой да протестира? Да сте видяли някой да протестира? Стачката приключи преди да е започнала. Ректорите са доволни - огромна заплата, почти всеки ден командировъчни в страната и чужбина. Шуробаджанащината е на най-високото си ниво. Разкриват се специални постове за роднини...Черпят и вземат всичко, което им позволява автономията. Някъде дори държат в страх преподавателите и извършват репресивни дейности срещу преподаватели дръзнали да се противопоставят на беззаконието и корупцията. До кога?

6

Анонимен

преди 3 месеца

за пари

5

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОФЕСОРИ ОТ ДС ТРЯБВА ДА МЗЕМАТ РЕНСИЯ И ЗАПЛАТА ДО 120 ГОДИНИ ЗАТОВА

4

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАЩОТО ДА ИЗЛИШНИ И ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗВАТ ВЕЧЕ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСК ПРОФЕСОРИ ПРИ 20000 ДЕЦА УНИВЕРСИТЕТИ ПОВЕЧЕ ОТ АНГЛИЯ ЗАКРИВААЙ

3

Анонимен

преди 3 месеца

Как защо, за да лапат повече пари

2

Асен Фокусника

преди 3 месеца

Номера с таксите е, че те влизат във формулата за инфлацията и като отпаднат тя изкуствено се понижава, номерата на Асен Василев дами и господа, нищо че обрича университетите на безпаричие и безпътица, буквално ги прецаква!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ха кетапостроителната индустрия съсипала живота на много млади хора . Кетапостроенето било - ,,образование,, Един вид образование без труд и 5 години за суха теори да ходиш чак до София вместо информацията да тече по интернет за 5 дена . Никой не трябва да получава монопол над информацията . Вишото кетапостроене деобразова защото ти дори да намериш информацията и да имаш реален опит някой тарикат ще те надцака с кетап и без опит . Тоест няма смисъл да се образоват хората заради кетапостроенето .