84

Истина

преди 3 месеца

Реално всички албанци в косово трябва да се приберат в Албания и тази територия да се върне на сърбите, иначе това е аналогично на *** да си направят барака на частна собственост на друго лице и след 20 години да кажат ама това си е наше място, никога не са го купили, никога не са взели разрешение обсебили са го! все едно да спя в кашон до народното събрание и след време да кажат ама това си е моята къща махайте се от нея и вие да признаете, че е моя собственост!

83

ТОЙ

преди 3 месеца

Щом и косовори започнаха да ни учат на ум и разум - много сме я закъсали с посолството.Тяхното ПОСОЛСТВО, де.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Тази се е объркала-ще дойде добре на щатите, които бомбардираха Белград заради вас и още не са дали обяснение защо, но явно имат стратегически интереси на балканите.

81

Kosovo

преди 3 месеца

Косово беше откъснато от Сърбия незаконно..................АОК(армията на косовските албанци) в много държави се считаше за терористична организация!!

80

Анонимен

преди 3 месеца

Косово на Балканите ли е ? Защо тази жена говори за Балканите. Май тя иска да има война. Така я разбрах.

79

Анонимен

преди 3 месеца

До 79 Та какво казваш става с контранастъплението?

78

Анонимен

преди 3 месеца

Постоянното питане какво става с контранастъплени ето е ПРОВОКАЦИЯ.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Театрални постановки които бяха прожектирани и в украйна. На времето повярвах но вече не им вярвам. Косово не ги приемам за даденост.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Тая е паднала от марс. Но защо не е забрадена. Къде дават така. Там жените са забрадени. Напреднали са.

75

Безпартиино сираче .

преди 3 месеца

Ама така си е. Красива и умна жена.

74

Олимпий Панов

преди 3 месеца

ТиЯ от Кокосово са бананова република!

73

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите при първа възможност ще ви прегазят за три дена. Още по-лошото е че половината от албанците ще им помагат, за да се отърват от атлантическите инсталанти предали мините Йезерина армаган на янките.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Да пратят Асфалтово белите Който пуснаха нато самолети да минат през България и бомбят Сърбия Надежда Михайлова и оригиналното българчето Костов да поработят със Албанците да ги видят колко са добри.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Най-пострадали от новата държава Косово са албанците които живеят там три пъти по-бедни са отколкото в лошата Сърбия.

70

Анонимен

преди 3 месеца

За статистиката, САЩ заплашиха Турция с изхвърляне от НАТО и изключване от проекта за супер изтребителя ако купи от Русия ЗРК С 400. Към момента Турция е в НАТО, в групата чакащи новия изтребител на САЩ и си закупи С 400 от Русия.

69

Пич

преди 3 месеца

Пичове, а какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

68

Анонимен

преди 3 месеца

"Какво се случва като стане конфликт между НАТОвска Турция и НАТОвска Гърция и как реагира НАТО в такъв момент?" - Явно не разбираш въпроса ми. Не питам какво правим ако НАТОвска държава ни нападне, а питам ако излезем от НАТО и НАТО ни нападне какво правим. А излезем ли от НАТО се хващам на бас, че НАТО ще ни нападне... :) ... Докато варианта НАТОвска държава да ни нападне, докато сме в НАТО граничи с невъзможното (да, възможно е, но много малко вероятно).

67

До НАТОвеца

преди 3 месеца

Пич, нали НАТО беше ЗАЩИТЕН, а не НАПАДАТЕЛЕН съюз? Ти в третия райх ли живееш, та си тръгнал да правиш аншлуси с подкрепата на НАТО... Или просто си прикрит путинист и искаш да нападаш съседите си?!?

66

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 65 Дали ще сядам, лягам, ставам не е е твоя работа. Много си малък да ми даваш наклон на кръста. Относно забелязването,да забелязах те,че повтаряш едно и също като папагал и имаш претенции за умник, ама не си. Не ми се губи време,за да ти разясня,защо мисля така, защото имам къде по интересни неща, с които да се забавлявам, а ти не си от тях. Ти си като мухата, която те каца и ти е досадно,но не и забавно. Сега разбра ли,защо съм те забелязал. Ти пак се имай за умен не ми пречиш

65

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?