11

пияница мистик

преди 3 месеца

А полковник Лили Иванова де е? :))))

10

Анонимен

преди 3 месеца

"Преди век също е имало модни икони и инфлуенсъри, както сега, само че инфлуенсването се е случвало между Двореца и Орлов мост, където всеки ден между 11:00 и 12:00 ч. е дефилирало модното общество на София. А седящите в модните кафенета по този маршрут са гледали и оценявали, както днес ние правим лайкове."---------------------Пълни глупости. Опитвате се да си придадете класа на селяндурското забавление във фейсбук, ама не ви се получава.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо общо с днешните инфлуенсъри, които са безмозъчни, пошли, елементари и не притежават никаква елегантност, защото са си вътрешно тежки ***(к)и, които дори не могат да съчетаят една риза с едно сако и панталон/пола, при все че имат пари, освен ако преди това не са го видели някъде. Дора Габе никога не е била модна икона, нито Яна Язова. Последната е известна с красотата си, което е нещо съвсем различно. От сравненията и обясненията подозирам, че изобщо не става дума за сериозно изследване

8

Анонимен

преди 3 месеца

Днес срещнах една супее красива приятелка и я гледам,че си е сложила джуки. Като някаква патица станала. И я питам изумен,ЗАЩО го е направила. Така била по-красива. Не знаех как да и отговоря без да я обидя. Въобще не е красиво с тези измислени "подобрения". Жени,не се залъгвайте,че мъжете припадаме по-такива неща. Ок,заглеждаме се след слаби жени с хубави тела,но повечетео изкуствени промени ги коментираме с други мъже,че са много излишни и често чак грозни. Всеки иска естественоа красота

7

Анонимен

преди 3 месеца

В Иран са най-добрите пластични хирурзи, почти всяка иранка е с пластична операция на носа, още от тиийнейджърки си оперират носа. Много жени ходят да си правят пластични операции в Иран защото са по евтини.

6

до 5

преди 3 месеца

Леле, колко си изумен и неадекватен!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Мумията соц величие противната Лили Иванова, разбира се.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Чудех се, защо са ми толкова скучни инфлуенсърите, а то било отдавна отминало нещо, което се опитват да ни го пробутат след 100 г. т.е. отдавна отживяло, а сега и доста опростяла.

3

силно замислЕна

преди 3 месеца

По-интересното ще бъде, коя ще е последната!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тези инфлуенсъри не са никакви такива, обикновени рекламисти защо ги гледате?

1

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Бойко Борисов искал да стане мастиф!