8

полит коректните

преди 3 месеца

парцали пак затриха коментарите...Жалка работа.

7

Християнин

преди 3 месеца

Напред, Израел! Напред, и само напред!Мачкай враговете на Божи Гроб, за да им държи влага до края на столетието. Тези, които мразят Израел, мразят и Христос, а го мразят, защото техният "Бог" е чyчeлoтo пълно с талаш, турнато за всеоглеждане от червените uдuoтu.

6

българина

преди 3 месеца

арабите да се стягат, евреите ще приключат с газа, следва западния бряг. Ще мине време ще създадат условия за нахлуване в египет, йордания ливан, може и в обратен ред. Ще търсят да се разширяват с помощта на сащ и никой да не си прави илюзии. Или всички ги приключват сега или всички ще имат безкрайни войни с тях

5

Митрофанова

преди 3 месеца

Щом руснаците имат право да избиват украинци, значи и евреите имат право да избиват палестинци. Правото на силния. Нали това е света, в който искате да живеете, копейки? :)))

4

Моше

преди 3 месеца

Тия не се спряха :(

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Преди около час и половина Ви съобщих аз тая и още две нови и и ми кликате с не .Сега пускате същата новина . Ви сте абсолютно т..ъ..п.и същества. Вие нямате никаква човешка същност. Трябваха Ви два часа да преведете с Гугъл нещо,което интелигентни същества четат директно от изворите.Виестеабсолютно глупави хора,Днес.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. геноцида продължава!!!

1

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Каквото не им го дарят, ще убиват и ще си го откраднат.