117

Анонимен

преди 3 месеца

Директора каменова трябва да бъде освободен и подведен съответно под отговорност а също и миниатъра на образование то и науката а портиера уволнен , глобен и съден.

116

Цар Симеон Велики

преди 3 месеца

Моля сайта да не допуска директни обиди към нас БЪЛГАРИТЕ и ги трие моментално! Махмудова и Кадиров ни обиждат на етническа и верска основа!! Недопустимо!Българите сме най-красивата раса морфологично, особенно жените ни! Доказано в цял свят! Махмудова, излагаш се! Фамилията е Българска.

115

Аман от разбирачи

преди 3 месеца

На Български ще го псувам, няма да ме разбере, ще го *** в умния

114

Анонимен

преди 3 месеца

Македонците се оказаха по добрите българи. Като нищо един ден ще управляват вече бившата югозападна България.

113

Алекс

преди 3 месеца

Ако самолетът до Скопие все още лети,да му се закупи еднопосочен билет.Да помогнем на човека да стигне до държавата,в която ще се чувства щастлив.Преди това да се откаже от българското гражданство и да си предаде личната карта.

112

Ауууу

преди 3 месеца

Направо му вадя червата през устата на това педрасче,във Враца са все български юнаци откъснете му главата на това ***.

111

ЯМБОЛИЯ

преди 3 месеца

Стига сме се делили. Свят без граници,етноси и национализъм. Няма по-добро от това. ВСИЧКИ СМЕ ХОРА,РАВНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛИМ ПО НИЩО. САМО ТАКА ЩЕ ИМА ВЕЧЕН МИР.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде бе къде сте Българи ***, татуирани с БГ знамена, много говорене и накрая нищо. Хайде да ви видим бе къде сте с големи знамена уж мишки излезте да защитите България.

109

Ей къде е Турция!

преди 3 месеца

До Севджан Махмудова..............Щом Вие се усещате като турко-монголка стегнете си багажа и с еднопосочен билет напуснете пределите на България! Тук няма място за хора, които се усещат нещо различно от Българи.А щом пък сте такъв "капацитет" по история и антропология на народите издайте книга, направете разследване, публикувайте НАУЧНИ данни.Иначе мяза на из.....не на метеното!

108

Монго

преди 3 месеца

Как са го докарали такъя монголоид на снимката.

107

Севджан Махмудова

преди 3 месеца

Прав е учителя-фиромец..Българите сте турко-монголи .В Турция знаем това .Но вас ви е срам .

106

Ицо

преди 3 месеца

"Да живее Македония" ... ама тя никога не е живяла за да живее. Преди беше БЮРМ, сега е Северна Македония. Толкова. Държава "Македония" никога ама абсолютно никога не е имало на картата.

105

ОТКЪДЕ Е ТОЯ ГРОЗНИК

преди 3 месеца

АКО ЗНАЕТЕ > за един приятел питам

104

Факт

преди 3 месеца

Макетата са по-промити мозъци и от нашите русофили!

103

Анонимен

преди 3 месеца

Да попитам такива господа като този "Рамзан Кадиров" не е ли необходимо да ги проследявате от какви акаунти пишат и да ги връщате на милата им родина?

102

Анонимен

преди 3 месеца

В дълбоката провинция е наложен oxpaнителски тормоз. Дадена им е прекалена свoбoдия. Пълно пoгaзвaне на всички човешки права.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Oxpaнителните фирми поставят камери по уличните стълбове на височината на 1-2 етаж, насочват камерите към жилищните блокове, снимат вътре в апартаментите. Кой им разрешава такова нещо? Снимане нон стоп 24 часа живущите в домовете им. Няма контрол над тези фирми.

100

Анонимен

преди 3 месеца

До Тоя Копейките тогава щяха да го линчуват. Сега - пасуват! А ако беше викал Да живее Ерефията?

99

Анонимен

преди 3 месеца

Всички oxpaнитeли нещо се cбъpквaт като започнат такава работа. Проблемът е в самите oxpaнитeлни фирми, има нещо прекалено в инструктажа, обучението, нещо изкpивявa мисленето им.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Познавам го, върл путтинист от иззрраждане! Занимава се с дребни шашми и далавери през свободното си време. Въпрос на време е да настъпи по-сериозно котето по опашката.