58

до 56

преди 3 месеца

а ти си свободен да плащаш по 120 лв и да се къпеш в екскременти и фасове по плажа, така или иначе това ти е хабитата

57

до 57

преди 3 месеца

хаха до паля.чото отдолу, истинските софиянци емигрираха отдавна и това което виждате в момента като "надути селяни" сте самите вие, които пренесохте простотията си в столицата.

56

До 49

преди 3 месеца

Софиянци са мразени щото Софиянци са надути селяни! Пловдив, Варна, Велико Търново ит.н са градовете където има истински граждани. София е едно доскорошно село. Кво има да доказвате с поведението си.. че сте нещо по така? Къде бе..

55

Анонимен

преди 3 месеца

На Майорка сянката ми струва близо едно евро на ден. Купуваш си чадър от някой магазин за 6, 7, 8, 10 евро в зависимост от големината му и накрая го хвърляш. Свободната зона е значително по-голяма от платената зона с чадъри.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Не бих платил за такова нещо. Още малко ще искат такса за ходене по пясъка на брега.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Good bay, Black see

52

Анонимен

преди 3 месеца

Двадесет лева за сянка е добре, но по-добре ще е 50лв. Аз не се притеснявам, защото ще ходя в Гърция на море.

51

До41

преди 3 месеца

Ами, за това ще ревете, ще искате държавата да ви помага с нашите данъци, и пак няма да ви се стъпи нити по хотелите, нито по кръчмите. Други ще вземат парите

50

Анонимен

преди 3 месеца

Сянката на плажа тихичко пълни джобовете на корумпирани политици . Да се задавят дано!

49

До Масал

преди 3 месеца

Това провансалците сте като Севермаците. Мразите ни, не знаете защо, ама искате софийско гражданство, но ако отидете да миете тоалетни на запад вече сте хванали дядо Господ за шлифера. Че и в Гърция като ходим ви изнервя..... Злобни човечета ;-)

48

Анонимен

преди 3 месеца

Ами нормално - 20лв не са и 10 евро. На Майкорка цените започват от 60 евро и стигат до 120 евро за предните редици.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Черноморието го уби лакомията !!!

46

хм

преди 3 месеца

Семейство с две деца - шадъри и шезлонги за мин 60 лева. В Гърция тези неща ги получваш без пари, а им плащаш 35-40 евро на ден, ама за фрапета, млечни шейкове, водички безплатно, клубни сандвичи, плодова салата, лимонадки. Готина музичка на плажа, пространство, чистота, безплатен паркинг на сянка. Не за 20 лева в прахоляка, а вътре в колата 80 градуса и таблото пред разтопяване. Къде да отида? А? Нищо, че е повече път и цените за нощувки и по таверни са по-високи.

45

Иван

преди 3 месеца

На кафявоморието има ли някой нормален, който да ходи?

44

Турист с пари

преди 3 месеца

Гърция, Хърватия, Испания, Италия, Малдиви и мноооого други чакат! Как пък няма да им дам 20лв за мизерния чадър. Докато не се съберат и не разберат, че ние нормалните туристи предпочитаме ЦЯЛОСТНО КАЧЕСТВО на услугата, няма да им се получат нещата и все ще реват. Как пък в чужбина веднъж не ми се случи да седна в гаден ресторант, да поврщаме и ачкаме цялото семейство, да няма къде да паркираш, да се изумяваш от никаквото качество в хотел (апартамент). Не съм стъпвал скоро и няма да им стъпя!!!

43

Конеионерче

преди 3 месеца

Под 53 лефчета Чадърче Шезлонгче и Шалтенце няма,г-да бедняци

42

бонгоБ

преди 3 месеца

За цялата скъпотия е виновна държавата, която отдава брега на концесия и то на безумни цени! А плажовете са общи, не на държ. администрация. Платените зони трябва да са не повече от 10%, а плажовете може да се подържат спокойно от общините с данъците, които взимат от хотелите. Всеки гост плаща ежедневен туристически данък!

41

а

преди 3 месеца

заплатите колко хилядарки стигнаха при това съвсем не тихичко и полека,а рязко и шумно скочиха до небесата,не може само доходите ви да растат с безумна скорост,а разходите-не,няма такъв филм,това са природни закони,от които и българския ви господ не може да ви спаси,или както се казва като искаш меда,трябва да търпиш и жилото,ама сте толкова нагли,че искате само меда

40

Масал

преди 3 месеца

от 90те само в чужбина. Радвам се да чета когато гадните, алчни шопи реват че са ги скъсали на черномореието, за съжаление в днешно време много се научиха да ходят в Гърция тея ГРОЗНИ пропадняци

39

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 37 ти като си по градското си ходи по бетоно-кафявоморието и си яж нискокачествената храна