295

Д.ИВАНОВА

преди 3 месеца

ЕС и по-точно УРСУЛА сервилно се"наведе да угоди на краварите за разоръжаване да не би "случайно"ЕВРОПА да се противопостави на фалирала АМЕРИКА.С избиването на мъжкото население се цели да няма раждаемост и съпротива,а войната допринася за повече смъртност и намаляване населението на земята.Кръволоците жадуват за световен ядрен конфликт в предсмъртната си агония и не могат да се помирят,че хегемонията и терора им приключват.ДА ГОРЯТ В АДА,КОЙТО СЪЗДАДОХА !!!

294

руския трол

преди 3 месеца

По-долу се загрижил ,че много инструктури щели да загинат-- за тяг не се притеснявай-- едно че са професионалисти второ и парите им са ,като за война ! И да умрът те са го осъзнали отдавна! Плачи за русначетата който ще попаднат във капаните на инструктурите .

293

ХАХАХАХАХА

преди 3 месеца

Говеждите смешници могат да подпалят само собствените си тлъсти ***

292

Киро

преди 3 месеца

Ако изпратят войски на НАТО употребата на ядрено оръжие е напълно възможно, Украйна започна война а друг да я довършва, Столтенберг даде съгласие за оръжията,до като си пиеше коктейли,

291

Скот Ритър

преди 3 месеца

АХАХАХАХАП..ЗЕМЯТА УКРАИНСКА БИЛА НА УКРАИНСКИЯТ НАРОД! КОЙ НАРОД ...КЪДЕТО СЕ ИЗНЕСЕ ПО ЕВРОПА И СВЕТА ЛИ И ОСТАНАХА ЕДНИ 20 000 000 .НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯЗАЩОТО ТЕ ДЪРЖАВА ВЕЧЕ НЯМАТ.А СКОРО НЯМА И ТОЛКОВА НАРОД ДА ИМАТ АКО ПРОДЪЛЖАВА ЗАПАДА ДА РАЗПАЛВА ВОЙНАТА.КАКТО СЕ КАЗВА :ДО ХОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ!

290

Скот Ритър

преди 3 месеца

Горките Янки.Дали са наясно че ще си останат там!Путин постоянно им говори и въобще не го послушват! Жалко за момчетата!Вашингтон не може да прегрътне че господството им в световен мащаб ПРИКЛЮЧИ!

289

Анонимен

преди 3 месеца

да

288

Иванов

преди 3 месеца

,руската мечка е доста разкървавена,а иначе положителното за нас е че военнопромишления комплекс печели много, както и че май после се размърдаха политиците и започна по модерното въоръжаване на армията но с многото руски проксита в България ще бъде по бавно.

287

Американ

преди 3 месеца

До Румяна Господинова: Що Дeмeнтът, kpeтeнитe в ЕС са повече, по-близо и по-ентусиазирани от него.

286

Румяна Господинова

преди 3 месеца

До като Тръмп спечели изборите, Байдън ще подпали третата световна война.

285

Анонимен

преди 3 месеца

За интересно споразумение с Москва си фантазира "запада". Хем да прати в украйна натовски войски или "инструктори", които да обучават украинците да убиват руснаци, хем руснаците да не ги закачат и да не ги убиват. А бе тия ненормални ли са ?

284

Анонимен

преди 3 месеца

Палете, във вас ни е надеждата.

283

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО е военно-търговски съюз.

282

Анонимен

преди 3 месеца

До Само да попитам НАТО е нещо, дето обслужва военнопромишления комплекс на ШАШ

281

Само да попитам

преди 3 месеца

За един приятел, че не разбрал. НАТО отбранителен съюз ли е или само така се води по документи?

280

Анонимен

преди 3 месеца

До 275. А хората имат ли някакъв друг избор? Всичко друго е забранено, санкционирано и канцелирано.

279

$$$€€€ провалил

преди 3 месеца

Отново се правят провокации. Пратете и ще протече река от нова кръв и пушечно месо. Докога ще се натяга тази война? Стига вече се толерира един ПРЕЗИДЕНТ С ИЗТЕКЪЛ МАНДАТ И НЕ ЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА. Време да се събудят всички тези който говорят за демокрация и Европа да стада заради един клоун които доведе Украйна до пълна разруха.

278

Анонимен

преди 3 месеца

Дедушката в Кремъл, пишман завоевател, разпали войната, сега си скубе косите, че две години и три месеца, сто хиляди руски *** загинаха, а земята Украинска все си е на Украинския Народ.

277

Анонимен

преди 3 месеца

"имплицитно признава две точки, които западните служители упорито отричат" - със статиите тук драскачите имплицитно признават, че са nyтuнouдu

276

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките, начело с Пешо не-острото днес са много активни - той пълни памперса от кеф, докато пише пасквилите, а после го дава на коментиращите *** да ядат от него.