343

тоти

преди 3 месеца

ДОКАТО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С УКРАЙНА И НАЛИВАМЕ ПАРИ ,,ЗАЛУДО''ЩЕ СЕ ВИДИ ,ЧЕ МНОГО ДРУГИ ПРОЕКТИ ЗА СИЛНА ЕВРОПА ОТИДОХА ПО ДЯВОЛИТЕ !!! УКРАЙНА Е ПЪТНИК И ЦЕЛИЯ СЦЕНАРИЙ Е НА ПУТИН И АРТИСТА ЗЕЛЕНСКИ,КОИТО ИЗТОЧВАТ ЛУДИ ПАРИ ОТ САЩ И ЕС ЗА БЕЗСМИСЛЕНО ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ВОЙНАТА <А ПОСЛЕ И ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО ,КЪДЕТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СЕ ХАБЯТ РЕСУРСИ <НО НИКОЙ НЕ ГО ГРИЖА,ЧЕ ТОВА СА ВАШИТЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ !!!!

342

Анонимен

преди 3 месеца

Eto go ziveka otkril toplata voda a nie gi tyrsim v bankj

341

Анонимен

преди 3 месеца

Европа, обединена от християнството, може да оцелее. Европа обединена от парите със сигурност няма да оцелее и върви към края си.

340

Анонимен

преди 3 месеца

Наблюдателят на The American Conservative Джеймс Карден:За да се убедим, че концепцията на Запада за борба между демокрацията и авторитаризма е лъжлива, е достатъчно да погледнем върху самите ценни партньори на Вашингтон, такива като премиера на Израел Бeнямин Нетаняху, принца на Саудитска Арамия Мухамед бен Салман Ал Сауд или Владимир Зеленски, който обяви извън закона 11 опозиционни партии и отмени президентските избори, позовавайки се на суровите условия на военното време.

339

Анонимен

преди 3 месеца

Навремето Русия освободи Франция от Хитлер за две седмици ,сага макарона е с друг фашист от Украйна ,така че вашата ЕС нвба да умре макарончо )))

338

Анонимен

преди 3 месеца

Само факта, че си позволяваш да използваш думата "господар", който трябва да "управлява" хората, говори за това колко си нагло същество си... вероятно поредният нахалник, който иска да се добере до властта ;)

337

Анонимен

преди 3 месеца

и като нещеш отговор защо питаш тогава ?

336

Анонимен

преди 3 месеца

,,целта е една-да се свали драматично стандарта на живот на коренного население и да се превърне в..."Скоро не бях чувал по глупаво твърдение!И за какво да искат да го правят?!Кой ще има полза от това?!Питам аз и отговор не ща!

335

Анонимен

преди 3 месеца

Лелеее,колко много коментари тука на истински европейци,чистокръвни арийци!Оставили всичко и дават акъли за преустройството й! А бе смешници нали като се разтури Европа ще останете гладни и боси на улицата!Вие държава не можете да управлявате и никога не можете да изберете правилните хора,които да ви управляват!Следвате правилото ,,ден да мине,друг да дойде"!За вас е важно да сте сити пък не е важно кой е господаря,който ви го осигурява.По рано преживяхте от евтините руди а сега от фондове...

334

от предния

преди 3 месеца

тоест исках да кажа, че и да имаше маркон дете/деца, нямаше да е по-различен, категорично се обзалагам. Даже щеше да е още по-надъхан да изпълнява нарежданията на кукловодите си.

333

Анонимен

преди 3 месеца

до "Макрон къде ти е детето," - разбирам популизма ти, но това няма връзка, а и богатите фамилии, които стоят зад такива като него имат деца, даже са уредили потомството си за вековеч напред. А сега тук целта е една - да се свали драстично стандарта на живот на коренното население на Европа, да го превърне в жалък послушен ***.

332

Анонимен

преди 3 месеца

европейските зелени, макронците, алдейците най отявлени соросомарионетки и войнолюбци.

331

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон къде ти е детето, а няма, затова ли не милееш за бъдещите поколения...

330

Анонимен

преди 3 месеца

Макронците без да пият кръвта на народа, без власт ще умрат от злоба. ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА ВЪРНЕМ ВЛАСТИТЕ НА еВРОСЪЮЗА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДИТЕ А НЕ ЗА ПРЕЗОКЕОНСКИЯ ОРЪЖЕЙНО-КОРПОРАТИВЕН ЧАСТЕН ИНТЕРЕС.

329

Анонимен

преди 3 месеца

ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ АНТИЕВРОПЕЙЦИТЕ ,ИНСТАЛИРАНИ ПО ВЛАСТИТЕ НА НАРОДИТЕ ОТ ЕВРОПА. ДЪРЖИТЕ СЕ НА ВЛАСТ САМО С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ А ВЕЧЕ И С ЦЕНЗУРА ОТ ХИТЛЕРИСТКОГЬОБЕЛСОВ ТИП. АНАТЕМА

328

Анонимен

преди 3 месеца

Европа е на европейците а не на теб и баба ти.

327

Анонимен

преди 3 месеца

Макарон вашата френска Европа вече е на талибаните. Каквото посееш това ще пожънеш. Жалко за невинните.

326

Анонимен

преди 3 месеца

Танка на Макарон кое евро е 6...7?.....Да ней пък 8-сем. Ами ракетите и снарядите дет ги п.уцат, те кое евро са...? Иначе ше ми говори за декарбонизиране на икономиката и как Европата "Му" ...щяла да умре!

325

Анонимен

преди 3 месеца

Днешните демократични общества крият много голям проблем ,огромната пропаст между закон и морал.Нещата така са изградени,че за едни остават само ползите ,а за по голямата част от тези общества остават само вредите.Растат привилегиите на властта.Изчезват морала и доблест.

324

Ха-ха

преди 3 месеца

Тяхната Европа(на Сорос) със сигурност ще умре!Въпросът е нашата,нормалната (бяла и хетеросексуална) Европа да оцелее!