39

sd

преди 3 месеца

сърбия загуби всичко, което можеше да бъде загубено. защото се водеше и още се води по акъла на недоимперията

38

Анонимен

преди 3 месеца

32 Сърбия трудно свиква с държавата си, след разпада на СФРЮ, защото беше си присвоила Югославия, като Велика Сърбия. В тази квази държава сърбите загубиха своята идентичност, защото "югославянин" не е нация. И защото, заради своя сепаратизъм и националшовинизъм бяха осъдени като виновни за геноцида в Сребреница. Всичките им генерали бяха осъдени от МС в Хага, а Милошевич умря окаяно в килия, в Шевенинген, след посещение на руски лекар, с тонове обвинителен акт за престъпления с/у човечеството.

37

Анонимен

преди 3 месеца

34 България никога не е извършвала геноцид. Докато Сърбия, освен този в Сребреница, изкла и прогони над 1 млн българи, по времето на кървавата Сърбизация на Македония. А преди това, през 1885 година, нападна непредизвикано България, за да я унищожи като държава. Бомбардировките на НАТО, спряха сръбските клавета в Косово, където можеше да извършат още един геноцид.

36

димитър

преди 3 месеца

сърбия ,не си запази нищо .Този кавал само бляе ,близач и подмазвач руски .Но има и тука ,които го хвалят ,същите ,които ще похвалят и дявола ,но не и родината си .

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен....Сърбия си запази националната идентичност, отказа да се поддаде на европедерунгелските "ценности" ----///----- Сърбия допреди 2 години имаше премиер официална лез биика.

34

Паню Баирски

преди 3 месеца

Няма защо да се гордееш, защото си папуняк и руски слуга като Орбан.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбия е в същото положение като нас след Ньойския договор. Но на думи са силни. Ако някой им се хване е добре дошъл шаран.

32

Гордост

преди 3 месеца

От голяма и уважавана държава, до малка държавица без излаз на море.....и се гордее?!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбия си запази националната идентичност, отказа да се поддаде на европедерунгелските "ценности". Нещо за което можем само да им завиждаме.

30

Сата НАТО

преди 3 месеца

И се казва Вальево, с "ль". Има такъв звук. В западните говори се казва "конь', "соль" и т.н. Затова се членува "конЯТ", а не "конЪТ".

29

Анонимен

преди 3 месеца

Защо нашите смешни медии ни занимават с този клоооун? Защо не публикувате какво е казал румънския премиер? Италианския? Португалския? Повръща ми от от тоя сърбо-маке-албанск-*** турлюгювеч.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите са шовинисти и националисти,запрели са се в 19 век и не мръдат.

27

хахаха

преди 3 месеца

ква сила и достойнство имате бе като сте се навели на путин

26

Слободан Вучич

преди 3 месеца

Гордея се с моите геноцидни наци-шовинисти и мафияши!

25

Анонимен

преди 3 месеца

26 Никой не спори с Вучич. Игнорираме го.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ок, Вучич, приеми нашите съболезнования. С резолюцията на ООН за геноцида в Сребреница, умря голяма част от сръбската грандомания, на "небеския сръбски народ".

23

Анонимен

преди 3 месеца

Ок, Вучич, приеми нашите съболезнования. С резолюцията на ООН за геноцида в Спебреница, умря голяма част от сръбската грандомания, на "небеския сръбски народ".

22

анонимен

преди 3 месеца

Интересно защо ли при на сателитите на Кремъл, както и в самата матушка, заплатите все тъй "високи", а на загниващия Запад дори социалните помощи често са по-големи.

21

Алекс

преди 3 месеца

Путинският пудел говори за сила и достойнство.Нонсенс.Вместо за безмислени изказвания,да си пази енергията за по-активно размахване на опашката.Пък може господарят да му подхвърли нещо от трапезата.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Силата и достойнството къде са не можах да разбера.