49

Истината

преди 3 месеца

До Анонимен 20Не сме на едно ниво с Турция !Турция е на светлинни години напред пред нас!Но имаме един и същи проблем с бездомните пумияри !

48

Едно към едно

преди 3 месеца

Мислите ли, че в САЩ обичат животните по-малко? Обче ги евтаназират, защото бездомни могат да бъдат само дивите животни в естествената си среда, а това всъщност е техният дом. Градът не е дом за кучета без стопани. А бездомните кучета стават стопани на града, когато станат твърде много.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Буулгаристанския кучелюб най-големия любител на животните на света. Неговата любов се изразява в хвърляне на някой кренвирш през прозореца. А най-отявления вечер по тъмно ще излезе и ще изсипе пред блока вчерашната манджа за да има какво да ядат гадинките.

46

Анонимен

преди 3 месеца

То край тия бездомни животни се е завъртяла цяла индустрия. Хе в квартала обикалят от някаква фондация (финансирана от чужбина от разни откачалки) и захранват животните. А колкото повече храна им доставят, толкова повече бездомни котки и кучета. Същото и с ветеринарите, искат да стерилизират щото ще осигури безкраен бизнес, това се е доказало като неработещо.

45

Какво има да мислят?

преди 3 месеца

Да ги направят на кюфтета! Кучешкото месо в много държави е деликатес. В България също има успешна ферма за кучета за месо. Отглежда родопски овчарки. Правят страхотни суджуци от тях.

44

лола

преди 3 месеца

Както и в статията за репродуктивните проблеми при двойки, така и в статията за бездомните кучета си личи големият и мъдър житейски опит, който са натрупали някои индивиди. Трябва кастрация за процент от имбецилите, нали било в ущърб на държавата да се подпомагат хора,които имат здравословни проблеми. Закрихме спорът и за кучетата.

43

hotdog

преди 3 месеца

Трябва да се вземат строги мерки срещу кучкарите, не срещу кучетата.

42

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 - приспиване викаш. И после? В колбасарската фабрика. Поне е истинско месо и не е нечий 40 годишен държавен резерв.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Да си вземат виетнамци на двустранен културен обмен.

40

долу ес

преди 3 месеца

да питат германците и белгийците, там НПО тата си мълчат!!!

39

Петър Младенов

преди 3 месеца

Най-добре е да дойдат ловните дружинки.

38

Алекс

преди 3 месеца

Колко от подписалите се 100 000 взеха бездомно куче,за да го гледат у дома? Повечето от тези си мислят,че да си изхвърлиш остатъците от вечерята около блока е голяма грижа за кучетата.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Междувременно страни като Албания, Армения, Азербайджан и Молдова прибягват до избиване на бездомните кучета, за да контролират популацията им. Тези мерки обаче често са неефективни за постигане на дългосрочен контрол, пише Хюриет дейли нюз????????

36

Анонимен

преди 3 месеца

на балканите-с балкански методи:т.е. приспиване!друго тук НЕ работи!!

35

комшу!

преди 4 месеца

Комшу! Ще ви дам полезен съвет за който ще ми благодарите. Просто съберете песовете и ги изпратете армаган на Китай. Китайците може и нещо да платят за тях. Те са влюбени в кучетата. Много ги обичат.

34

СПРЕТЕ ВЕДНАГА

преди 4 месеца

ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ МАЙКИ В МААЛИТЕ

33

Евала

преди 4 месеца

Има едни тротинешъни с рахлабени хал.ки, дето мислят, че по.миярите от улиците, делфинчетата от морето и променкаджиите са нещо свято. Не са такива, само грантове за тях дава евро.и.д.иотите.

32

Евала

преди 4 месеца

Ашколсун , комшу! Трепете уличните бау-бау, докато не сте в ЕС, че после от кучезащитници и гейове няма да мръднете, дори да ви ядат или еват живи!

31

Борнео

преди 4 месеца

До Иванов От теб става по-вкусен дюнер.

30

Анонимен

преди 4 месеца

А котките?