334

Реалист

преди 3 месеца

Много жалко че министерството незнае за промените в техният закон и там е записано, че бг армията ще се командва от натовски генерал и то без да търси никакво разрешение нито от парламент, президент, министър председател или военен министър. Всъщност най-интересното е кои партии гласуваха поправката, потърсете и ще се изненадате.

333

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте ги добре на снимката. Момчетата дори се мъчат да мършеруват, вие на война с Русия ще ги пращате......майкуууу....

332

ДежАвююю

преди 3 месеца

" няма да се изпраща оръжие в укр "

331

Бръмбар

преди 3 месеца

То нямаше и танкове да се пращат, нямаше и самолети, нямаше и ПП ДБ никога ама НИКОГА да участват с ГЕРБ. Егати пародията. Ама тия дето гласуват за тях и ги подкрепят си мислят, че те и техните деца няма да участват. Ама ще.

330

Лъжат

преди 3 месеца

Лъжат. Съветникът на военния министЕр,тоя шемет с пиратската кърпа на главата е готов да праща контингент.

329

Анонимен

преди 3 месеца

И да искате, няма да можете! Никой българин няма да тръгне на смърт, по заповед на *** политици и чиновници!

328

Истината

преди 3 месеца

Вече пишат срещу личности чрез истината не срещу действията им и то 3 пъти 104 105 106 срещу ББ КН как е възможно въобще да ги коментира като си мият ръцете заедно не знам. По темата ДПС решава дали ще се пращат по конституция не министерство на отбраната което изпълнява политическата воля на лидерите в държавата. За сега ДПС чрез поставени лица в чужбина и в България провокира ядрен конфликт но не с Русия. Изцяло са насочени към търговия с оръжия.

327

Стефан

преди 3 месеца

Както е добре известно преди война винаги се лъже. "Не сме изпратили 1куршум". Истината: Изпратихте 105 танка за ремонт в Чехия, които оттам директно в Украина. Невинен въпрос: Какво прави британския военен министър в София преди 2 седмици? Отговор. Ще се бием докато имаме съюзници. Последен шанс за българите: на изборите изберете партия на мира.

326

VladTepes

преди 3 месеца

Перално-банният батальон на полк. Теляков подготвя украински военни теляци.

325

Анонимен

преди 3 месеца

Дали???

324

Анонимен

преди 3 месеца

МО да създаде специален ешроатлантически батальон. Генерали има - Баце, Шиши, Кокорчо и Киро, Тагарев и останалите. Всичките им гласоподаватели да попълнят редиците. И бегом в окопите.... Това ще оправи Бг.

323

Анонимен

преди 3 месеца

Точно тъй, Унгария да излиза от НАТО и ЕС. Даже още по добре , да натирят Орбан оттам . После Путята като вкара руския мир в Украйна насилствено, да вземе да им спретне и на унгарците едно сво. Тъй де, те си имат опит от 1956г, ама май не са си научили урока, че баба Меца лошо к..ца

322

Анонимен

преди 3 месеца

Същото трябва да направи и България с едно ново правителство, което няма нищо общо с крадеца и прислужника борисов.

321

Хххххкхйк

преди 3 месеца

Столтенбергче Моненбергче ... Орбан им го каза Унгария преосмисля положение си в НАТО с. две думи разбирайте че ще има референдум за напускане на УнгарияHungary is working to redefine the countrys NATO membership status to allow it to potentially opt-out from the military alliances deepening support for Ukraine, Prime Minister Viktor Orban said.

320

Анонимен

преди 3 месеца

Как няма да пращате ? -- къде се скри оня плъх тагаренко, който изпразни всички военни складове.Затова ли няма да изпращате или защото има скоро пак някакви фалшиви избори с нагласени резултати за парламентарните крадци?

319

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тези безумни войничета на снимката -- я им пригответе и ковчезите.

318

Анонимен

преди 3 месеца

" Това се решава само от парламента" -- Българите са доказали че нямат парламенткойто взема решения в тяхна полза. Сградата му е превърната в някаква селска говорилня, където се дават водевилни представления -- на нивото на сбирточа който се помещава там.

317

Анонимен

преди 3 месеца

Драги пушечни меса и маса простиут наначен м0 , сложите ли подписи гъз0т ви вче е обственост на М0. Пътя е само един. Украйн-Фронта или куршум в главата от НАТ0спецназ ,чиято работа е да ликвидира гнусни дезертьори по издадена от НОВКИ Военен Съд Заповед Указ 227

316

Анонимен

преди 3 месеца

Кво обучение на санитари бе? Те по скоро трябва да обучават нашите , ако въобще имаме такива. Аз викам за да сме неутрални както дудне Резидента льотчик - да им пратим малко епилирани дупенца и войнички, за разтуха на пандизчиите от Вагнер. А на кремълските джуджета да мобилизираме малко от нашите копейки, начело с Копейкин, нещо като миротворци да бъдат , заедно с главния Митотворец льотчик

315

порко

преди 3 месеца

чекайте да минат изборите и да се сглобим волтрон с шиши и pro100 и ще видите как ще сме първите дето ще изпратим пушечно месо. до последният източноевропеец е мантрата вече а земята тука ще я оставим на нашите приятели от израел да са ми живи и здрави. а сега и дедо ми му докараха кокаляците от австрия тука, ве че съм по спокоен, *** ми левентчета могат да отраснат тука като крале както им се полага