23

ритник в задника ти

преди 4 месеца

Едно време се ползваха пейджъри, с които успешно можеш да пратиш съобщение на родител при необходимост. Абсолютно подкрепям пълната забрана на смартфони на деца под 16 години. При нарушаване на този закон - солидна парична санкция за родителите, а за детето - подстригване 0 номер за назидание, изключване от училище или друг вид наказание. Това днешните не са деца. Това са абсолютни 0лиг0-френи и ур0-ди.

22

Някой

преди 4 месеца

Нещата са доста изтървани с катастрофални последици и безнадеждност да се оправят. Това могат да направят от най-високо ниво, но нямат полза защото са всички с пипала по канали с пласиране на всякакъв вид стока и контингент къде с хора къде с наркотици къде с оръжия....тези хора няма да спрат. Не е остал незасегнат човек от тях вече увреден по някакъв начин и да не е станал жертва на измама под каквато и да е форма...... Дори мигрантите след време ще разберат,че като печелиш не знаеш какво губиш

21

Някой

преди 4 месеца

След короната започнаха с мигрантите и всякакви схеми и системи знайни и незнайни от най-горно до най-долна ниво на източване на резерви. Сега всички знаем, виждаме престъпност от всякакъв сорт на живо по всяко време под една или друга форма всички сме засегнати. Всеки със своят си контингент..... Връщаме се в тъмни средновековни времена в съвременен вариант. Трябва да има контрол за телефоните на децата като се започне първо от най-високо ниво на държавната престъпност и се стигне до децата.

20

Някой

преди 4 месеца

Света си беше разпределен по континенти държави и население. Както казваме всяка жаба да си знае гьола. Един от проблемите дойде със интернет. Колкото помага и улеснява стократно на квадрат навреди. Със държавните мафии и перални стана всичко картелно след това се изпусна образованието последвано от съдебната власт и адвокати наши и ваши с подкупи. Избуя престъпност от нов вид с нови умения за измами. След короната разбраха, че могат да правят всичко безнаказано и резултата е ясен.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Децата трябва да се държат изкъсо, иначе стават пияници и наркомани.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Подкрепям. В училище телефоните трябва да са абсолютно забранени, защото училището отговаря за детето, когато то е там и няма как да следи какви ги върши. Но и по принцип, деца под 14 не би трябвало да имат телефони, между 14 и 16 е спорно, защото дефакто са още малолетни, а вече могат да ползват социалните мрежи и да правят бели. Може би само слушалки за под 16 годишни, колкото да могат да се обадят в случай на нужда.

17

Ани

преди 4 месеца

Браво номер 14! Много ми хареса Вашия израз"всички изглупяха".Това е истината! Много ми е неприятно като видя някой,забил глава в тези проклети телефони.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ще стане острова на съкровищата.

15

Парадокс

преди 4 месеца

Твърдо подкрепям идеята. Дори възрастните се пристрастяват и стават екранно-зависими. При децата е трагично.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Защо само до 16г ? За всички трябва да се забранят. И за млади и за пораснали и за дърти! Всички изглупяха от тия телефони и социални мрежи.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера четох статия за пейджърите в САЩ през 80-те. Били забранени за ученици, защото някак ги били свързали с употреба на нapкотици. Стигало се до арести и осъдителни присъди за деца ползващи пейджър.

12

Анонимен

преди 4 месеца

ако искат да им забранят да се женят под 18 години, все тая. С толкова оригинални роми в държавата, това няма как да стане.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко само за малцината осъзнати малчугани, които използват технологита за улеснение на живота им и полезна дейност. Но както знаем, покрай сухото гори и мокрото..

10

ХА ХА ХА!

преди 4 месеца

назад към английската природа - забвлението е да се отравят през сободното време. Там си имат над 40 думи за насилствена смърт!

9

? свободата да бъдеш

преди 4 месеца

принуден.... тия ценности не ги ли минахме към 90-те?

8

Анонимен

преди 4 месеца

боли ме фара за децата острова. ако искат да ги вкарват в затвора и 12 годишни. все тая.

7

Анонимен

преди 4 месеца

А смартчасовници, таблети и други джаджи със сим-карти ? Всички джунджурии требе да се продават срещу пашапорт и да се активират с регистриран пръстов отпечатък на собственика. Тогава и учениците ще мирнат и безбройната кохорта тролингени.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Един път са лица на 16г.После деца!!!!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тея, от как излезнаха от ЕС, се чудят каква друга простотия да направят.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ахаха. Успех с това.