55

СС,С

преди 4 месеца

Национализма, скоро,е,първа,сила, на,европейският,континент, евроатлантиците, загиват,те,са, зли,сили,на,сатаната

54

баба мара

преди 4 месеца

кои е виновен за възхода на десните партии нато и западът не спират воинитеизпращат оръжие трупат печалби млади хора се избиват в 21 век ще правят базив българия ще укрепват източния фронт на нато ама ние искаме ли го товамислете на изборите защото ще загазим фатално като народ

53

Анонимен

преди 4 месеца

Съжалявам хората, които вярват на Копейкин и на брътвежите му. Гледам снимките от събиранията му - пенсионери 85%, невменяеми тетки с червена коса 10%, 5% хора, които си мислят че раздават нещо безплатно.

52

Анонимен

преди 4 месеца

За този възход говорят от 12 г. но все още не се е случил.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Къв възход аз пиша кво е положението в Брюкселсега ,селския цензур в блатото .бг ми трие коментарите.Европеец .бг може би

50

Анонимен

преди 4 месеца

Ако разпределението действително ще е такова, това ще е наистина началото на края на Европа!

49

Възхода ми Янко

преди 4 месеца

Така наречения възход не се дължи на отлив от център ляво. По-скоро се дължи на масовото забогатяване на всички из цяла Европа. Та Ганчу Суфийски вече се мръщи на 1500 евро заплата докато купува като луд апартаменти на зелено. Това е ефекта ЕС, а ако не бяхме ограбвани системно от партии като ГЕРБ, БСП и ДПС сега щяхме да имаме едно 20-30 процента по-висок стандарт на живот. Това което искам да кажа е, че и по селата се замогнаха и почна да им се чува гласа та изникнаха разни копейки мопейки.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Как да коментирам мнението си от Брюксел като админа е нашенски андрешко и трие нещата които не харесва.ЖЪЛТА ПРЕСА

47

Анонимен

преди 4 месеца

Либерастията е модерна версия на комунизма, ако не бъде ли смачкана, това ще е буквално края на Европа. ЕС има нужно от консервативно дясно мнозинство, което да ни върне към нормалността! В момента всичко е един хаос, провеждат се политики който унищожават европейската икономика, на унищожаване на културата и идентичността на нациите, на издигане в култ на социопатски секти като ЛГБТ, вегани, зелени и т.н. - това трябва да спре!

46

Анонимен

преди 4 месеца

"Две седмици преди изборите за Европейски парламент нови допитвания потвърждават възхода на радикалните, националистки, суверенистки десни партии в ЕС"-------------Сякаш чета извадка от речника на брюкселския безpoдник. Смятайте колко ниско е паднал автора на статията, щом намира за осъдително една държава да разполага със суверенитета си и да не допуска външна намеса във вътрешните си работи.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е съюз, ако беше такъв щяхме да сме равнопоставени, това е грабеж!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът не е толкова, че са "десни". Дания я управляваха "десни" с години. Проблемът е, *** повечето са евроскептици - демек искат по-голяма автонония и може да има още 5-6 "брекзит сценария".

43

Анонимен

преди 4 месеца

Ехеее ... Пропагнда с пълна сила. Тея в "Европа" приемат всички, което не е на тяхната, за крайно-дясно и нацистко едва ли не. Сморо очаквам изрази от рода на "за да опазим свободата на словото, трябва да ограничим свободата на словото" и "не може, всяка страна да решава сама за себе си".

42

Факт

преди 4 месеца

Тука виждам повече злорадство от все още разединеното дясно,отколкото вяра в собствените сили на така наречените "системни партии".Те просто няма какво да предложат,напълно изчерпани са след десетилетия слугинаж на Сорос и съсипване на Европа по негова заповед!

41

Европеец

преди 4 месеца

Ако не си от Янкошумкарски род те наричат безродник до къде стигна наглостта на българските монголоиди правени в градинката зад М О Ч Ата.

40

ДЯСНО!

преди 4 месеца

Обрат може да има само ако се манипулира вота. На нормалните хора ни ПИСНА от извращения!

39

Успех на десните

преди 4 месеца

Успех! Върнете нормалността!

38

Анонимен

преди 4 месеца

"Аз съм Европеец това е моята националност и моето знаме е синьо!!! "......................Или иначе казано- бeзpoдник.

37

Ше ни покажете

преди 4 месеца

39 Обратни?

36

кореняк

преди 4 месеца

Първо в България ще ви покажем ОБРАТ !