24

Йокин

преди 4 седмици

Прочетете разказа,,Без късмет"",на Чудомир!Може само и края,на разказа.

23

:)

преди 1 месец

Много, много са й лауд на тая дама аутфитите и бижутата и аксесоарите. Айде малко по-обрано да започне да се носи. Let's get laud! :))

22

СУФ

преди 1 месец

Тея нали бяха свръхсексуални? Как така недоволна? Или разбраха, че има една дето не могат да я на*бат и зор видяха :) Кво вика Дж. Ло? Айде да им оберем лауда, мило. :) "Ohh, I get so high, when I'm around you baby. I can touch the sky.." :*

21

Ади

преди 1 месец

И двамата са един дол дренки. Тя лъв, той лъв. Кофти характери са и това си е. Нито стабилни семейства имат, нито са щастливи... за чий се събраха въобще?!

20

Зайцев

преди 1 месец

Като повечето жени

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако е вярно това и не е игра за да им се вдигне рейтинга означава, че Джейло е токсична личност тип нарцис.

18

наблюдател

преди 1 месец

Не разбирам на тия двамата кекъв им е проблемът ?

17

Е то

преди 1 месец

и аз да облека нещо толкова безумно като тая леля, и аз ще съм недоволна.

16

SSCN

преди 1 месец

На тоя балък колко време му трябва, за да разбере, че Джей Ло винаги е недоволна 🤣 Познава я от 20 години...

15

до 14

преди 1 месец

един човек особено жена създава ли ти проблеми ( и без това живота не е лесен ) минаваш директно по - нататък иначе може да ти съсипе живота ( казвам от личен опит ) .....бягаш надалече иначе зле ще стане ! жената ако не емястото си семесйствот се разпада веднагически...

14

Анонимен

преди 1 месец

Доволна жена - къде е това, братче? Няма такава. Те все са недоволни. И Бени се убедил в това. И с предната Дженифър същата работа. Ние викаме - ама той що я заряза тазя мацка. Ами едно е да я гледаш във филмите, друго е да живееш с нея. И тая Лопес същата история. Така си е, братче.

13

Анонимен

преди 1 месец

А добър ден .. че коя жена изобщо е доволна ??? Всичкото един дол дренки .

12

до 6

преди 1 месец

До Байоголеми изкаване бро - цепиш мрака от всякъде !

11

бг смешки 2

преди 1 месец

твърдо да !

10

мхм

преди 1 месец

Местя...

9

Анонимен

преди 1 месец

алкохолен сексуален маняк

8

ааааа 2

преди 1 месец

жена бате ...от където и да е все едно и също е ! и в БГ съм поапдал на такива ....каквото и да направиш все не е ок .....жалко про2сти женици . пр***остият човек няма самооцеенка на това което може и не може и това което другите правят за него .....с такива хора не трябва да имате нищо общо - ще ви развалят живота мн бързо и лесно ! а такива хора има мн у БГ -то ....

7

Един

преди 1 месец

Че някой познава ли доволна жена ? :D

6

Байо

преди 1 месец

От мен да знаете - независимо каква е, дебела, слаба, ниска, висока, с големи сиси, с малки сиси, с дуп, с малък дуп, жената трябва да е сгодна, мила и да има взаимно уважение. Няма ли го тоя неща, ако ще най-супер-хипер вселенската перфектна красавица да е, файда йок. Пък тая и други подобни свръх претенциозни чавки, накрая си остават с едно котило котки или в най-добрия случай някой "градинар" да и цепи мерака срещу солидно възнаграждение.

5

Анонимен

преди 1 месец

Както и да сравняваш тази дребна и трътлеста латино табуретка с бившата му жена, то винаги сравнението не е в полза на Д. Лопес. А ако освен това и тя постоянно мрънка, както твърди той, тогава изобщо не е ясно защо хукна пак подире и. Какво не е разбрал първия път, преди 20тина години?