36

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

Раиси - от твърдолинеен прокурор до безкомпромисен президент, а в момента - свинско овъглено-печено в собствена гнилоч, с гарнитура от външноминистерски чревца на керосин :).

35

Кобзон

преди 4 месеца

е толкова талантлив музикант, че някои хора са готови да се разделят с живата си, само и само да отидат на негов концерт.Хвала такИви музиканти !:-)))

34

Анонимен

преди 4 месеца

Иранския елит е супер противен, децата им учат по европа и САЩ и са яко разюздени, а местине там ги бият с камъни ко нещо сгафят

33

Анонимен

преди 4 месеца

евла на еврейте

32

Анонимен

преди 4 месеца

Интересни неща стават! Яростен противник на Израел,в лицето на иранския президент, приключи земния си път недотам навреме и не на място .Турски депутат ,организирал антиеврейска петиция,припадна докато четеше декларацията в Меджлиса! Оказа се ,че се е преселил в по-добрия свят! Трябва да се помни,че евреите са божи народ и Господ си ги обича! А Нетаняху каза след иранската ракетна атака - Ние няма да забравим и ще отговорим....

31

Папудов

преди 4 месеца

На тоя внучакта си вее вълната по европата и щатите, а холопите бият чело в плочките и следят някоя кадъна да си покаже мустака.

30

Чугунолеяр

преди 4 месеца

До Споко --- И това ще стане. Така е било, така е и така ще бъде. Робите са родени роби, за да бъдат такива през целия си живот и до свършека на Света.

29

велик президент!

преди 4 месеца

Ако Байдън спечели втори мандат, това ще бъде краят на Русия като държава. Рейгън и вицето му Буш-старши ликвидираха СССР, а сега Байдън ще ликвидира (БЕЗПОЩАДНО!) Русия!

28

Путинопитек

преди 4 месеца

Поредната красива новина. Още един при девиците.

27

До Анонимен 23

преди 4 месеца

Тавариш, не питаш актуални въпроси. Сега въпроса е какво стана с реконтра настъплението, понеже opките тръгнаха за харков и на третия ден след като nyтьо видя че дори и вълчанск не могат да вземат, каза че харков не влиза в плановете му. Иначе Крим бавно и методично се подготвя за връщане в родния гавън. Още два кораба бяха пратени във флота на крейсера мацква и певеото и авицията на крим също се зачиства планово. Керченския мост като незаконно съоръжение без акт 16 от укрите, ще бъде торпилиран

26

АнонимеН

преди 4 месеца

До Анонимен 23/ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ СЧИТАЙ КРИМ ЗА ИЗГУБЕН ОТ ТЕРОРУСКАТА ФЕЗЕРАЦИЯ!

25

Аллах!

преди 4 месеца

Аллах е извикал президента при себе си. Да му даде отчет какви ги върши като президент на Иран. Сега ще има критики и казан с врящ катран. Но такава е волята на Аллах!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Раиси възстанови пребиването на жени с камъни!

23

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

22

Споко

преди 4 месеца

Само Джо наесен да спечели изборите, и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

21

АнонимеН

преди 4 месеца

До Анонимен 17/ САМО ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И ЗАМИНАВАШ И ТИ И ЦЯЛАТА ТЕРОРУСКА ФЕДЕРАЦИЯ В НЕБИТИЕТО ЗАВИНАГИ :D

20

за европедерасите

преди 4 месеца

Ефуайай - в Иран хомосексуализма е наказуем, но не и смяната на пола, при това държавата плаща операцията по смяна на пола, хормоналната терапия, и дори преиздават нови документи с новото име и новия пол включително и свидетелство за раждане. В нито една *** страна на европедераското ЕС държавата не плаща смяната на пола.

19

Шурумбурумов

преди 4 месеца

Друго не знам, ама в много райони на Иран имаше празненства и празнични фоейрверки по случай сакатлъка дето стана с тоя.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Не спами ,има си черна кутия има си и някои странни неща които не пасват -летят 3 хеликоптера а тоя дето трябва да го пазят -изчезва и никои не го е потърсил=случаино ураган ли е имало ,правителствените машини са джипиес тракер има и оостанки дори обгоряли които ще обследват .Ако е вярно това дето казваш и го потвърдят ,аз мисля да отида на почивка в Шри Ланка ,по здравословно е

17

Анонимен

преди 4 месеца

Един ВЕЛИК човек ни напусна от една ВЕЛИКА нация! СЛАВА на Иран, Аллах Акбар, Слава на Россия!!