14

Българинъ

преди 3 месеца

Отдавна не виждам неистови крясъци "Аллаху Акбар!", танци върху еврейски трупове, араби плюскащи баклави. Значи Израел действа правилно!

13

ффф

преди 3 месеца

Жалко.Толкова малко.Пак ме изтрийте,арабомани.

12

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Палестинците така и не разбраха, че да отвличаш, изнасилваш и убиваш деца не е "борба за свобода".

11

Българинъ

преди 4 месеца

Преписана по диагонал ислямистка пропаганда, предплатена с катарски долари. Фактите - отстреляна е група от теророристи на път за поредния тер-акт. Сиктир циврене за горките палестинци. В Дженин, подобно на Газа, не стъпва еврейски крак. А да предотвратиш нападение, е не само умение, а и задължение. Без терора и мечтите за унищожение на Израел, арабите в Газа и Юдея-Самария биха просперирали, ама йок.

10

Анонимен

преди 4 месеца

До 4. Защо тогава им отказват собствена държава, да си стоят в нея.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До 6. Въпроса е кой определя за терорист. Какво прави Израел на територията на палестинците. Да се бори с терористите в тяхната си територия

8

до ужас

преди 4 месеца

хайде сега обясни сляп ли си, неграмотен или просто гнусно ислямистче? ликвидиран е терорист от ислямски дхижад, даже самите те са си го признали.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

До 6. Лъжеш!!! Между Египет и Газа има стотици тунели,през които египетските лицемери снабдяват с оръжие Хамас. Не лъжи!

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Когато един терорист е въоръжен и стреля от бежански лагер трябва да бъде убит.Товс,че е имало и други жертви,означава,че са били поддръжници на терориста. Щом са били поддръжници на терориста,значи имате са терористи. Ако не бяйшха терористи,то терористаеше да бъде спрян от тях. Още жертви да има в бежанските лагери...ама по стотици на ден!Напред ,Израел!

5

Ужас

преди 4 месеца

Еврейското клане продължава и за награда са допуснати на олимпиадата в Париж....

4

Аз

преди 4 месеца

Палестинците не са читави за съжаление. Вижте Египет каква телена мрежа издигнаха при границата си с тях, за да не идват терористи там. Те казват, че последния път когато са подслонили уж бежанци от Палестина после са осъществявали терористични актове. Дори и мюсюлманите не ги искат.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой се е питал дали пък не са сгрешили онези 109 страни по света, сега вече отговорът е ясен.

2

Анонимен

преди 4 месеца

ето така се води война! Не като мекушавия путтткин!

1

Закривай израел!

преди 4 месеца

Вън наглите ционисти!