20

Винаги е смешно

преди 4 месеца

Като четеш коментари на копейките---примерно ---твърдят ,че в САЩ няма демокрация и справедлива съдебна система----Явно в русия има..... За сравнение---една от най-експедитивните съдебни системи бе на хитлер и сталин. джуджето се опитва да ги догони.....Дерзайте ребята! Победа будет за нами...по малко свобода, по ниски заплати, забрана за излизане в чужбина и купуване на имоти в чужбина, затвор ако кажеш нещо което не се харесва на путин и сие......

19

АнонимеН

преди 4 месеца

ЕДНО ОТ ДВЕТЕ СЪРДИТИ СТАРЧЕТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ,НО КОЕ ТОЧНО ЗАСЕГА ОСТАВА ЗАГАДКА!

18

Анонимен

преди 4 месеца

ше ръмбят тръмпата ако така се тромпи публично ахахаахахха

17

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 4 месеца

АКО НЕ СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА С МЕН Е СВЪРШЕНО ,ЩОТО ДОРИ ПРИ ПУТИН НЕМОГА ДА ИЗБЯГАМ СЛЕД КАТО ОДОБРИХ ПОМОЩ ОТ 60 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА ТРЕПАНЕ НА ПУТИНИСТИ!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност има нещо българско в тоя съдия.И тук и вече и там,съдийте се имат за Богове.Но ако спечелиТръмп изборите.И там и тук,че и в Европа,ще настане мазало.Нема да могат да си намират спокойно място освен във вечноста.Както се казва дай Боже.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До 1 Записват на компа у офиса. Га отида и гонразцеоя, зимам двр&)-а и бияншамариии аххахахаххахаххаххахахахаха анрагияяя АНАРХИЯЯЯЯЯ

14

Анонимен

преди 4 месеца

До 10 - Тръмпнима 150 IQ и умножи десвтократно наследето от баща си. До 2015-а беше любиюец на демолратите, водещите и прочие. След като настъпа Хилъринпо мазола и онаянизпищя, всичко пиявици и пояници го наюразиха.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До 15 - Аа! Да ее! Яко е сериалчето! Полазва каква е била америла, преди да се хванат за световна сила!

12

Анонимен

преди 4 месеца

При управлението на Тръмп . В САЩ се изсипаха хиляди руснаци с кредити получени от Путин. На третата година направените в банките сметки. Тръмп ги замрази след срещата си с Путин в Москва . След месеци и ги екстрадира със забрана пет години да не посещават САЩ. Някои се направиха на шпиони с желание да работят за САЩ. Други поискаха да се откажат от руското си гражданство и избягаха от летището. Така в САЩ останаха милиарди руски депозити.

11

Ха-ха

преди 4 месеца

Тая страна може да я оправи само Йелоустоун!Ако не ще да изригне-може да му се помогне.

10

Факт

преди 4 месеца

Има множество съдии,които са вербувани от Сорос да решават по "правилния" начин определени дела.Видяхме как през първия мандат на Тръмп,съдии откровено саботираха важни негови решения!Иначе по принцип американското правосъдие е машина за пари,с девиз:"Да го д****т бедните!".

9

Анонимен

преди 4 месеца

До11. Е ако си е замълчал . Съдията ще реши делото в полза на Тръмп ли.????

8

пияница мистик

преди 4 месеца

Изключително умно е да наречеш съдията корумпиран и после да очакваш да вземе решение в твоя полза :))) Това не остава незабелязано и от всички други съдии. Но всички знаем, че по принцип Тръмпанаpa никак не е умен и всичко му е наследство от баща му. От милиардер сега е милионер

7

АнонимеН

преди 4 месеца

НАЙ-ДОБРОТО Е ТРЪМП ДА НЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ ТОТАЛНО ПОГОЛОВНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ПУТИНИСТИТЕ В УКРАЙНА КАТО ОЩЕ 1 МИЛИОН ПУТИНИСТИ УТРЕПАНИ В УКРАЙНА Е ВИНАГИ ДОБРА НОВИНА :D ТРЪМП Е ЗЛО

6

АнонимеН

преди 4 месеца

ТРЪМП Е ПСИХОПАТ КОЙТО НЕУВАЖАВА ФАЩ СЛЕД КАТО НАПАДНА КАПИТОЛИЯ ДА Я ПРЕВЗЕМА СЪС СИЛА СЛЕД ЗАГУБАТА МУ! ТРЪМП НАРЕЧЕ 99.9% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ ГОВЕДЪ ЩОТО БИЛИ ЕМИГРАНТИ КАКВИТО СА 99.9% ТАМ. ТРЪМП Е МОРАЛНАТА СМЪ-РТ НА ФАЩ АКО БЪДЕ ИЗБАРН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФЪЩ ПРЕЗ НОЕВВРИ 2024-ТА.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Напълно е възможно да са корумпирани - някой хора си мислят че има корупция само в БГ но това не е така.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Тръмп е като Тиквата и Дебелия. Крадеца вика <Дръжте крадеца>.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Има хора, които държат на кариерното си развитие! Това не е корупция, а служба на вишестоящите, които се грижат за благото на обществото!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Отдавна беше време американците да сменят престарелия и в стадий на деменция Байдън, но те замълчаха. И не само това: позволиха на вече склерозиралия старец да инициира чрез прокуратурата съдебни процеси срещу експрезидента Тръмп. Това е израз на пробайдънците с неистински обвинения на всяка цена да запазят безволвия настоящ президент, когото да използват за свой параван те да управляват САЩ.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Три пъти нарекох. сЛушителката на Изпълнителния директора на Дружество Топлофикация ад ,че е Общински Б о К лУ к , като ми поиска пари за не получена Услга от дружеството. Тя ми каза , че се записвам.