143

Коментар

преди 4 месеца

Пак нещо се обърка. Централата в Запорожие вече е руска. Руснаците я държат и пазят. Няма как те сами да се стрелят. Тя и без това вече си е тяхна.

142

Анонимен

преди 4 месеца

Преди време *** стреляха по АЕЦ Запорожие и се опитваха да ни убедят,че УКРАНЦИТЕ от скука сами по себе си стрелят. ТОВА Е РУСКА ПРОПАГАНДА

141

rambaldievskievich

преди 4 месеца

9.9 1944 г., 59. Стига ли ти?

140

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Ще ти се, 30, ама - ядец!...

139

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Отдавна, 10, са го казали хората (няколко посланика и няколко пъти от Държ. департамент), че докато процентът на опитите за нелегално влизане в САЩ от страна на българите не падне под 15 % годишно, премахване на визите - йок. Това важи са всички страни по света, а не само за нас.

138

Аха

преди 4 месеца

Каквото повикало такова се обадило. В тези огледални времена, вече не е ясно кое е истиското и кое е отражението. Но при всички случай няма как ако се нагъзиш да изглежда че си се усмихнал.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Преди време укрите стреляха по АЕЦ Запорожие и се опитваха да ни убедят,че руснаците от скука сами по себе си стрелят.Когато ги питахме как така директно отговаряха "това е руска пропаганда.Вие и на мисленето като не е политически угодно казвате "руска пропаганда".За малко заради лъжи щеше да гръмне целия регион включително и България.Руска не виждам ама има отвратителна укро пропаганда и заплашват,обиждат,държат се невъзпитано!Може да бъркате укрите с руснаци.Приличат си и говорят всички руски

136

Анонимен

преди 4 месеца

С типчета като Ноев на България не й трябват други врагове.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Ей такива ненормалници като нищо ще направят България вражеска държава. Един ден, когато руснакът пак дойде на Дунав, не се чудете защо ще ни обявява война.

134

аз

преди 4 месеца

До тотиповече от половин България. Някъде към 80-85%.

133

емо

преди 4 месеца

поредният русофоб, говорещ глупости. русия ни обвини за вражеска държава именно заради политиката на такива като него - евроатлантически подлизурки, подкрепящи санкциите и доставящи оръжие на украйна, косвено намесвайки се във войната. иначе повечето хора подкрепят великата славянска страна.

132

тоти

преди 4 месеца

Че то половин България открито подкрепя жойнатана Русия с Украйна и се надят утре Путин да им даде помощи за да продължат да му целуват ***!!

131

Анонимен

преди 4 месеца

Точно затова Европа не иска да ни пуска в сухопътния Шенген! Защото у нас е пълно с руски шпиони и руско влияние и като се снабдят с шенгенските пропуски, стой та гледай...

130

Троляците се

преди 4 месеца

обидиха. Приемат го твърде лично.

129

Да бе!

преди 4 месеца

За сведение на онези, които ни заплашват, че българите ще участват във военните действия в Украйна казвам, че не само българите, но и никой от НАТО няма да участва, защото този който ще се справи с крепостните агресори, тона е Пентагонът и по-специално Космическата му флотилия /USSF/.

128

Тука

преди 4 месеца

Разни бг-путлераци се опитват да ни убедят, че това не е вярно, или че е по някакъв начин оправдано ! Е няма, няма по-долни продажни душици, предатели на род и родина в името на някаква алчна и жестока чужда империя, управлявана от шайка безскрупулни мафиоти ! Отврат !

127

133 анале не ти се

преди 4 месеца

разбира

126

Тиква

преди 4 месеца

Долни предатели, се превърнахме в бандероФашаги,модерно да предаваш ,далеч сме от сърбите, нищо,след три месеца ще пеят друга песен,***.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Горете апартаментите на руските фашаги в Камчия. Те ще разберат "намека".

124

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, взривовете в оръжейни заводи кой мислите ги осъществи