32

Марио

преди 4 месеца

Друго освен да искат оставки не умеят.

31

Христаки

преди 5 месеца

Толкова са жалки вече

30

Анонимен

преди 5 месеца

Излъчват вече отчаяние а *** то нормално

29

Мда

преди 5 месеца

Мисля , че без ала бала няма да влязат в парламента

28

Случаен минувач

преди 5 месеца

В следващия парламент ППДБ просто трябва да бъдат изолирани. Да са опозиция по-дълго време, малко главите им да уврат.

27

Жана

преди 5 месеца

Мошеници,на Желязков му остават още 2 дни те искат остава..Поредната схема за наивниците

26

ПП + БСП =РОДНИНИ

преди 5 месеца

ВНИМАВАЙТЕ КАКВО СА ЗАМИСЛИЛИ ДА ПРАВЯТ СРЕЩУ ВАС....

25

Анонимен

преди 5 месеца

ДО 22 АКО СМЕ ИСТИНСКА ДЪРЖАВА ТАКИВА КАТО ТЕБ Е НЕОБХОДИМО ДА СА ГЛОБЕНИ СЪС СОЛЕНИ ГЛОБИ ДЕТО ДРАСКАТ ЗАКАНИ ОЧЕРНЯТ ЛЪЖАТ РАЗДАВАТ ПРОСТОТИИ

24

Анонимен

преди 5 месеца

Искате Атанасов да е шеф на парламента но не става Вън Вън Вън шарлатани

23

Прави ли ви

преди 5 месеца

...впечатление, че Кики Лъжата, Асенчо , Ристю и Танас, лаят по единствените европейски партии в НС? За БСП, Чалгата и Позитано , нито дума! Обяснението е едно...Тези ментета отново се набират за едно ..."аллабала " с Радев, и ДС отново да ни ги назначи за "десни"!

22

Xa-xa

преди 5 месеца

Ще остане за следващото народно събрание ... Чудят се какъв фитил да зпалят, че да си замажат гафовете. Жалко за ДБ. Там имаше няколко свестни човека (не са Ристю и Гнома), ама след ортакламата им с шарлатаните ДБ се унищожи

21

Анонимен

преди 5 месеца

НАПРАВИХА ПОПРАВКА НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЕФЕКТ СТАВА ДЕФЕКТ! ХАЙДЕ МАЛКО СРАМ!ИСКАТ ОСТАВКА! ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ЕДНО МИСЛЕХТЕ АМА ДРУГО СТАНА!МИСЛЕНЕТО Е СЛОЖЕН ПРОЦЕС И ТРЯБВА КАПАЦИТЕТ! НЕКАДЪРНИЦИ! БЕЗСРАМНИ!ДАЖЕ ТРОПАТ С КРАЧЕНЦЕ КАТО ГЛЕЗЕНО ДЕТЕ!НАПРАВИХА НИ ЛУДИ!СПРЕТЕ СЕ!ЩЕ ИМА БОЙ ПО ПРАЗНИТЕ КРАТУНИ!ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЛЕСНО, НО ВИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ!ОТ ЗЛОБА ЛИЦАТА ВИ СЕ ИЗКРИВИХА!НЕМОЖЕЩИ !НЕКАДЪРНИЦИ! РАДЕЕЕЕВ ЗАЩО НИ НАТРЕСОХТЕ ТЕЗИ И ДИ О ТИ!

20

Боко Пеевски

преди 5 месеца

Браво респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята тези които ограбват България 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция заслужават затвор и да изчезнат от картата на България

19

Анонимен

преди 5 месеца

Ха! Сетили се. То няма за кога

18

Боко Пеевски

преди 5 месеца

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев и възбуждане -Атака слуги на СССР.

17

Боко Пеевски

преди 5 месеца

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев и възбуждане -Атака бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Щом ревът срещу ПП ДБ Асен Василев значи им пречи да крадат милиардите евро които Европа ще даде на България през плана за развитие. В момента Боко тиквата и Пеевски свинята крадат през Главчев който го слуша като куче.

16

Българче

преди 5 месеца

За развратните гелосани пуяци от Харвард няма ли затвор ? Тоя наруши сто и 5 закона , лъга нагло и публично и пак се разхожда свободен !!!!! Ние въобще имаме ли държавна власт или всичко е ала-бала ????

15

Анонимен

преди 5 месеца

Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година - военен преврат :)))

14

Анонимен

преди 5 месеца

Фашистите извършват преврат!! ДОЛУ ХОРАТА НА кРАДЕВ! ДОЛУ ОТ ВЛАСТТА НА ГЛАВАНАКА!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Съвършено ясно би трябвало да е, даже и за човек от Харвард, че това искане за оставка няма да събере 121 гласа. , така че направо се чудя какъв е смисълът от това упражнение? Още повече че след 9-ти юни така или иначе ще има други депутати и те ще си търсят друг председател.. Баш в 12 без 5 Киро се сети да иска оставка на някой?!