32

стар виц от байтошев

преди 5 месеца

Кръстословица от 2020 година.8 хоризонтално - Плешив диктатор от времето на братя Аргирови.

31

Рашко

преди 5 месеца

Само тия мяукащи виетнамци извадени от нафталина ни липсваха...

30

Двете маймунчета

преди 5 месеца

Къде ги навъртяха тия 40 години? Къде си плащаха данъците и къде са им банковите сметки, че трябва да ги аплодираме на българска сцена!Нивото им падна, че да канят като изпълнител и излагацията хонора кауза Христо Стоичков!Падение!

29

.

преди 5 месеца

В България много "музиканти" имат перфектното медийно присъствие, само дето нямат аудио продукт. То интервюта, визия, модни линиии, боготворителни акции, ултра модерни клипове, послания, галактически мисии, чудеса от хиляда и две нощи... Много яко, но аудиото го няма, уважаеми музиканти. Много си приличате с политиците ни. А ние предпочитаме чистия въздух.

28

Spatiata

преди 5 месеца

Тези два мишока,които грачеха по ученически и студентски бригади,по младежки домове и седянки ,платени от ДКМС и волни пожертвования на разни фабрики и заводи, ,никога ,ама никога са нямали фенове или почитатели.Некадърни и смешни палячовци ,световно неизвестни ,които сега си "спомниха" България и се олигавиха за някакви си 500 лв пенсия.

27

Пепи

преди 5 месеца

Тия са като Зуека . Напуснаха България , видяха че на запад не ги взимат за друго освен да мият чинии и подвиха опашки .

26

Т.Джоунс

преди 5 месеца

40 години на сцена!?Тези двамата хукнаха из Европа да се докажат като изпълнители,доста години наливаха от пусто в празно,огладняха и се завърнаха към непретенциозната българска публика.Така че,не мога да сметна колко години са пели на български подиум.

25

ACDC

преди 5 месеца

"Залез", "Предчувствие за стих (Силвия)", "Пролетна умора", "От понеделник", "Сбогом, клас", "Избрах нарочно вас", "Есента", "Да чукна на дърво", "Както те обичам", "И замирисва на море", ...

24

Анонимен

преди 5 месеца

Единият близнак е от Пловдив, другият е от Асеновград, но забравих кой от къде беше.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Нямат и 10 години на сцената в БГ - от 84-та до 90, след това избягаха в чужбина...

22

пенчо

преди 5 месеца

Ще ходя да ги гледам тея *** само дойде и Соня Васи.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма работа, а пък Лили Иванова плаща наем за бургаска кръчма за 10 години напред в бъдещето. Ето това е сериозна заявка, а тези се перчат с 40 години на сцена.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Чувал съм от нашите техни песни. Определено бих отишъл на техен концерт. Някой от песните им звучат много по-добре от съвременните бг песни.

19

60+

преди 5 месеца

Да ме извиняват и прощават наборите,да са живи и здрави,но като човек от миналият век,пълнят ми сърцето и с радост душата, децата от новият век,например от "Гласът на България" и други такива!Млади,талантливи,перспективни,упорити и амбициозни!Да са живи и здрави,все така успешни и чудесни!Братя Аргирови и сие,са като тенджера боб,стояла на терасата на слънце и започнала да се вкисва!Е то все един боб омръзва!Всичко с времето си,и те,като и техните колеги от времето на соца си изпяха песаента!!!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Нафталин

17

Беновска пипа

преди 5 месеца

През тези 40 реално са били на БГ сцена по-малко от 10. Явно пишещите по-долу не са запознати с хитовете им, те не са малко, но са от едно друго време и извадени от контекста на соц. ученичките изглеждат смешно.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Най големите изяви на теа двамцата бяха по фериботите на скандинавия и норвежките кръчми посетени най вече в края на седмицата!

15

виолета

преди 5 месеца

Писна ми от тея муцуни. Дошли за пенсиики в БГ.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Къв грандиозен концерт като имат 3 песни на кръст в репертоара им ахахаха.

13

кмето

преди 5 месеца

Те братя М.нгасарян имат повече хитове от тех. Къде са тръгнали грандиозни концерти да правят, като трябва да гледат внуците.