214

Руя

преди 5 месеца

Тая анорексичка чужденка продажна да се маха от България.

213

Анонимен

преди 5 месеца

Габриел, жената приела френска фамилия, чиито дете е с френско име да не ми налага изкривената ценностна система на запада. 1 млн пъти съм благодарен на Бога, че тази не стана МП. Какво означава, че присъединяването ни към нато било благородна работа, или че нато защитавало ценностите, свободата ? АЛА БАЛА ! Европейски, изтъркани клишета налагани с цел да се забулят престъпленията на Европа и нато. Къде са ви ценностите, бе нато, когато се извършва геноцид с населението на Палестина например ?

212

Анонимен

преди 5 месеца

Жираф, жираф, ама се е омъжила и то има късмет за кого

211

НАТО ВЪН

преди 5 месеца

Военнолюбците от НАТО срещу останалия свят. Никакъв шанс нямат, както и идолът им Хитлер нямаше шанс. Прочетете статията на в. "Политико" за Русия и нейните приятели, т.е. за целия останал свят. Не можете да завладеете целия свят, лимони. Жестоко ще си платите. Това са четири огромни континента - всички азиатци без Япония и Южна Корея, всички араби, цяла Африка и цяла Латинска Америка. Опомнете се

210

Анонимен

преди 5 месеца

Жената помогна каквото можа. Митрофанова е доволна.

209

българин

преди 5 месеца

с такива политик като г-жа Мария Габриел съм горд че съм българин. Голям късмет имам че не съм се родил в Русия.

208

крепостна радос

преди 5 месеца

тука има разни продажни рубладжии дето чакат Русия да ги нападне и чеченци и узбеки от руската армия да ги изнасилват тях и децата им.

207

Щерев

преди 5 месеца

Кат Русия няма друга,тъй коварна на света.НАТО и ЕС са нашата опора,гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите.

206

1

преди 5 месеца

Сега трябва да ни нападнат руснаците и да видите НАТО в действие развяваме белият байряк и се приключи всичко

205

Анонимен

преди 5 месеца

Отрепките на всяка държава са се снимали

204

ЩЕ СЕ

преди 5 месеца

ЗАЩИТАВАМЕ КАТО САНДУКАН С ,,ДВАТА НОЖА,,-ХА,ЧЕСТИТО

203

БЛЯ

преди 5 месеца

БЛЯ,БЛЯ

202

Анонимен

преди 5 месеца

С това " красиво лице " НАТО разбра , че не сме лоялни към него . Но ще сме добре за НАТО, като буфер. Така ще спираме агресора Русия по море . И ще сме нещо като Украйна. Оръжие ще получим . Така стана ,че тридесет години нищо не излезе от десетките политически управления. Нито бяхме в ЕС нито в Русия.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Демек ние ще поемем удара, ще бъдем сринати за кеф на Европа?

200

Анонимен

преди 5 месеца

А сега се замислете с какво ние сме спечелили от НАТО? Нищо, освен че задлъжняхме след като продължаваме да копуване оръжие от запада.

199

др0гаре плоскоземи

преди 5 месеца

братята американци са винаги добре дошли в България.

198

'''

преди 5 месеца

Чи те много добре знаят ,че не могат да разчитат на цяла България да защитава интересите на САЩ и НАТО .Ще защитя друг път .НАТО ви остави голи кат църковни мишки.Без оръжие без армия за да си продава САЩ оръжието зависими за да се прави на защитник ,насадени из България пияни американци и укропитеци.

197

истината

преди 5 месеца

Ценности на Дейвид не са на България а българите които не са Англичани. Толкова зачитат цените на българите, че не видях 1 милион от Англия или д-р. Държава в Европа да работят по ферми и пакитажни цехове и чистачи и шофои!!!! Осъзнайте се кои сте и къде сте!!!

196

Анонимен

преди 5 месеца

Тая шалварестата булка, колкото и да се опитва да лъже милите западни чичковци, те много добре знаят, че ако дойдат руснаците ще ги посрещнем с хляб и сол и цветя, а после ще обърнем оръжията си на запад!

195

Анонимен

преди 5 месеца

Някой от вас, драги сънародници, да е упълномощавал слабоyмeн жираф да говори от негово име? Щото аз не съм!