37

Анонимен

преди 5 месеца

Какво правят генерали на трета страна в "суверенна" сирия ? Освен да мислят мизерии

36

Анонимен

преди 5 месеца

Ей отвързаха ги евреите и сега дори и господарите им от ФАЩ не могат да ги спрат,точно като бясно куче. Проблема е че бясното куче първо скъса синджира и сега е на път да си събори колобката също. С бомбене не само че няма да отлабят каквото и да е влияние , ами точно обратното -ще го засилят, но когато си изпаднал в амок от бяс, не може да разъждаваш трезво

35

Анонимен

преди 5 месеца

Терористите от ЕДНА страна нападат посолство на ДРУГА страна в ТРЕТА страна, а сега решили да казват кой е терорист ❗❗❗

34

Анонимен

преди 5 месеца

Когато Моше стане нацист, Гьобелс пасти да яде!

33

Анонимен

преди 5 месеца

Краваря и фашиста никога,ама абсолютно никога нямат нищо общо с престъпления и убийства,те само ги организират и плащат за тях.

32

Двойни стандарти

преди 5 месеца

Нещо да каже "демократичната общност"? Нападение срещу консулска служба в независима държава! Ако това не беше Израел, щяха да са оревали всички медии, ООН и съдът в Хага!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Значи отиваш и убиваш хора в дипломатическа мисия в чужда, суверенна държава. Тероризираш целия регион, убиваш 32000 цивилни, майки, деца, и на всичкото отгоре ти си мирния, ти си човечния, ти си хуманния, и най-вече ти си жертвата!!!! Тези евреи, дали си вярват, че ще е все така?

30

IQ 3.14

преди 5 месеца

русия обвини украйна за терористичен атентат на ислямска държава. същото заглавие, само 2 -3 думички са подменени

29

Анонимен

преди 5 месеца

Нападението на Посолство е нападение срещу конкретната Държава. Така е поне според Международното право. Ама кой да го чете ... мисирките от Днес-а ли ?

28

Анонимен

преди 5 месеца

днес.гг се изложи с тази статия.. всъщнос това е нападение срещу иран .. до сега няма случай в историята да е било нападано посолство по такъв директен начин ..какво следва щв видим но целият свят намрази изрел ...чиста война става

27

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурни ли сте, че е ракета? Може и някоя бомба оставена на склад изотодоле, да есе е самовзривила?

26

Анонимен

преди 5 месеца

Не бе, това е била демократична бомбардировка, под егидата на ООН.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До Щирлиц Съболезнования! От вашите ребята бяха, нали?

24

Анонимен

преди 5 месеца

Тъй както кротко си сглобяваха ракети в подземието на консулато, и изведнъж...БУМ!

23

българина

преди 5 месеца

арабите не са единни и затова евреите ги правят на маймуни. Половината си мислят, че ще се разберат със сащ и израел. Ако сега не ги смажат заедно, след 20 г ще разберат голямата си грешка, просто защото не познават историята и не следят тия същите какво причиняват на европа

22

Българинъ

преди 5 месеца

За Израел в справедливата му борба с терора! Колкото и време да отнеме, колкото и читатели на Корана да струва, където и да се крият - Газа, Юдея и Самария, Ливан, Сирия, Йемен, Ирак, Иран, Катар, Турция. И те го знаят.

21

Българинъ

преди 5 месеца

Хамас непровокирано и зверски нападнаха Израел на 7.10 от Газа, заклаха и се гавриха с хиляди, стотици отвлякоха - бебета, деца, жени, старци, болни. Хизбалла, в знак на солидарност с Хамас, непровокирано нападнаха Израел на 8.10 от Ливан и Сирия. Изстреляха хиляди ракети, стотици РПГ, убиха десетки израелци. От тогава Израел им отвръща заслужено и непропорционално. За Израел в справедливата му борба с терора! Колкото и време да отнеме, колкото и читатели на Корана да струва, където и да се крия

20

Анонимен

преди 5 месеца

По този начин НетаНаЯху иска да разшири войната и да не слиза от власт.Провокира Иран,за да се завърти световна война по сценария на Кисинджър.Той е корумпиран.Взима парички под масата от помощите и ако спре войната няма да има парички.От мъкнене на парички получи херния,защото все пак тежат.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Лошо

18

Анонимен

преди 5 месеца

Разликата между Израел и Русия е, че Израел мачка ислямистите а при Русия - ислямистите я мачкат. Русия е роб на оня чеченеца Обряязан Кадиров.