24

Анонимен

преди 9 месеца

Поздравления и за жена му, любовта на партньора е също от съществено значение.

23

vale_karo

преди 9 месеца

До Администратор:Прегледайте си нещата. Аз не съм избрал името към този когото коментирам.Той сам се е назовал Анонимен .елеш .Иначе , и вие сте като него.

22

vale_karo

преди 9 месеца

До анонимен *** Изключително съм доволен , че сам си се определил .В бъдеще може да надграждаш.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Боли ме флекса за Костомаров и Навка! А кви бяха пък тия?!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Без да съм русофил, факт - това е най-великата школа, специално във фигурното пързаляне(руската). Или поне беше, по времето когато тези двамата триумфираха като шампиони. По красота и сложност на хореографията нямаха равни - в танцовите двойки и при мъжете доминираха руските фигуристи. А Костомаров по това време беше най-секси фигуристът при двойките!

19

КВИ СА ТИЯ?

преди 9 месеца

?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Флекса си играе, кервана си върви.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Слава Украiн!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ние българите не се интересуваме от фигурното пързаляне в китайските колонии. Защо я пускате тази глупава статия?!!?

15

До asd

преди 9 месеца

Вътре болничен сепсис се хваща точно в болниците, дори в най- престижните клиники, заради недостатъчно добре поддържана хигиена, или чрез други болни пациенти, не е от самолекуване! Никъде не е споменато, че Костомаров се е самолекувал, за да го упреквате! От сепсиса животът на пациента може да е застрашен. Браво на Роман, пребори се!

14

Deep Zone

преди 9 месеца

Дали е бил с костюм :D

13

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си колко еврогейберасти злорадстваха по този повод! Роман е доказателство за силата на руския дух и вярата в доброто!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Международният олимпийски комитет В СТРАХА СИ изключи всички спористи инвалиди от РФ до достъп до олимпийските игри. ВСИЧКИ.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Имаше един украинец, Алексей Журавко, роден без крака и без една ръка, придвижваше се сам на саморъчно направена количка, беше депутат в украинската Рада, укронацисите го взривиха с бомба.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Има един от Белорусия - Алексей Талай, като тийнейджър неизбухнала бомба от втората световна му откъсва и двете ръце и двата крака, остава само част от ръката, сега е активен бизнесмен, и спортист на параолимписките игри, плуване, има прекрасна жена и три деца, не използва никакви протези. Участва активно в СВО с доставки на помощи и материали за Донбас, в Украйна го търсят да го убият.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Покрай огромната трагедия на свероизток от Бългхария "развитият запад" в желанието си да накаже неподчиняващата му се Русия, спря да пзнася за Русия висококчествени протези. Това отначало беше проблем за РФ. Постепенно апочнаха само да правят протези на много високо ниво. Още повече, че се наложи да се прилагат на стотици, може би хиляди хора. Сега медиицината,свърана с травматология, силно, много силно се разви допълнително,А за еоенно-медицинския унив. напливът е огромен,Имат и полево обучение

8

Анонимен

преди 9 месеца

" с ампутирани два крака ПО колената".... Това ли е нивото на БТА ? "По колено" на руски занчи до колената. Отново мързел, отново неежество, отново липса на префесионализъм.

7

asd

преди 9 месеца

До какво води самолекуването и отричането на медицината. Много хора така си правят експерименти със себе си и се хвалят колко са умни и голяма работа и накрая - сепсис... Абе не разбрахте ли, че няма да измислите топлата вода?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Силата на човешкия дух, когато излезе извън ограниченията на тялото! Мога само да завиждам благородно за такава сила на духа, и тук няма значение каква националност е човека. Защото това е човек с главно Ч. А хейтърите тук са просто едни нисши създания пред този великан и те никога няма да постигнат и 1/1000 от това, което е постигнал той!

5

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Уникално! Силата на духа!