50

ББ

преди 10 месеца

"това"НА СНИМКАТА е най-достойният и милеещ за живота на децата ви,Българин и почтен Човек,каквито от столетия не са управлявали нАРОДА НИ...НЕ СА СЕ ГРИЖИЛИ ЗА Народа и децата на бЪЛГАРИЯ,Академик...почтен човек...работещ почтено за просперитета и връщането на децата Ви в домовете Ви,Респект г-н Министър-Предсетателю....милиони сме,руската и на данс пропаганда не работи вече

49

Анонимен

преди 10 месеца

Европа и америка тихомълком ограничават помощта за украйна. Словакия я спря, махаме американските бази от територията си. В света стават дълбоки и значими промени, които ще бележат развитието на държавите поне 50 години напред. Ние спим и подкрепяме Зеленски, един пътник, който унищожи собственият си народ. Денков го следва.

48

Зоотехник

преди 10 месеца

Това нищо на снимката не е плъх, а сурикат.

47

Басня

преди 10 месеца

Как мишките обсъждали интересите на котката.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Плъха да се подложи на посолството.

45

Кори

преди 10 месеца

До Анонимен, който е на бариерата (Проливите), той командва.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Плъх и зеле

43

Бай Дрън

преди 10 месеца

Ха, ха, ха, днес да не е първи април-ден на клоуните?

42

Брачни партнъори

преди 10 месеца

Че какво зависи от тях? НИЩО! Да си седят мирно в ъгъла,да си бъркат тихо в дуп ките и да си лижат сластно банааа

41

Анонимен

преди 10 месеца

Който владее Крим, той владее Черно море. Аксиома.

40

Анонимен

преди 10 месеца

и двамата са пътници.

39

Какво е това нещо

преди 10 месеца

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля че е ясбо на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, и последно затваряне и на проекта Белене. Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение. И Спилбърг да го беше мъдрил не би могъл да измисли по-деструктивен образ!!!

38

Киро Брейка

преди 10 месеца

Зубър, баце

37

ППДБЛГБТ закопаха

преди 10 месеца

енергетиката ни, закопаха армията ни, закопаха валутата ни, закопаха производството ни, закопаха външната ни политика. И какво ли още не. А сега е ред на столицата ни. С техната кадърна политика България може скоро да няма дори излаз на море. Украйна със сигурност няма да има.

36

Искренно и лично

преди 10 месеца

Пътищата са уникално зле с електричката на набора щяха да ми се строщат зъбите за наще пътища само Лада нива или дачия и 80 км макс. от 2009 г насам всичките нищо не свършихте само кражба до последно. Последно тройната коалиция квото е направила по нейната енерция се движи държавата...

35

Сушата първо мен

преди 10 месеца

Цялата държава разкопана на всеки ъгъл по един просяк на всяка пейка бездомник, пребиват старите по селата с цел обири ,пътищата са опасно разбити,а нашия академик сигурносттра на морето ще оправя ...

34

Някой

преди 10 месеца

Все едно аз и съсед от другия вход на блока да обсъждаме сигурноста и безопаснота от цунамита във Японско море.Същия ефект ще има и важност на разговора ни.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Денков много държи да се прави на влас, дето се дави на края на Дунава. Всички западни лидери взеха да забравят за Зеленски, ама Денков и той за едното селфи със залязващата звезда е готов да набута и нас в калта.

32

Христо Христов

преди 10 месеца

Браво Денков! Избжрите минаха. Кога ще мобилизираш 50000 евроатлантически про'с'така за Украйна?!

31

Шефа

преди 10 месеца

Денков ,Вие сериозно ли обсъждате ситуацията в Черно море със Зеленски? А обсъдихме ли работата на сфетофарите на Червения площат? Не сте се сетили? Жалко, голям пропуск!