39

Факти

преди 6 месеца

През 2005та година Израел изтягля всичките си военни и ЦИВИЛНИ от Газа. Територията е изцяло предадена на палестинците - да си правят каквото искат. И те направиха, но вместо да направят Сингапур, направиха Афганистан. Израел направиха три опита за съжителство с палестинците до сега, и трите се провалиха заради боклучавата идеология на ислямистите.

38

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Операцията по прочистването на Палистан трябва да продължи до края. "Мирните" палестинци се събират на тълпи и крещят "смърт за Израел" по улиците в градовете, такова животно не може да се гледа в задния двор. За Хамас е достатъчно да знаете, че нито една държава от арабския свят не иска палестински бежанци.

37

3

преди 6 месеца

Във всеки случай даже тези, които от година и половина слушат с възторг обещанията за предстоящо поражение на Русия, едва ли ще приемат историята на Кърби. Очевидно Вашингтон просто вече няма възможност да повлияе на провала на контранастъплението на киевската хунта и Белият дом се върна към единствената останала тактика на фалшифифициране, фейкове и дискредитиране, като например "на руснаците им остават войници само за два-три дни".

36

1

преди 6 месеца

Във Вашингтон измислиха пасквила с "екзекуциите на руски войници", за да отвлекат вниманието на обществеността от провала на контранаступа на киевският наркокартел. По време на редовна пресконференция координаторът на стратегическите комуникации на Белия дом Джон Кърби заяви, че американските власти разполагат с информация за екзекуцията на руски войници, които отказват да се подчинят на заповеди. Твърди се, че се разстрелват цели подразделения, а мобилизираните обикновено се тласкат на вълни към позициите на зомбакнацистишена край Авдиевка, където разбира се умират.

35

2

преди 6 месеца

Извеждането на деца, очевидно, е свързано с успешното настъпление на руските въоръжени сили, за което Киев се опитваше да си затваря очите доскоро. Сега бойните действия вече се водят на подстъпите към Купянск, а самото направление се е превърнало в месомелачка, която редовно смила части от зомбираната по натовски стандарт биомаса. Съобщението за евакуация дойде след мощен взрив в покрайнините на града - по предварителна информация ударила е ракета "Искандер".

34

Анонимен

преди 6 месеца

Авдеевка - евакуация на щаба на киевският наркокартел. Вчера в Авдиевка се състоя важно събитие, което показва колко сериозно киевската хунта приема случващото се там. Киевският наркокартел завърши евакуацията на щаба на своите части от града. От една страна, това решение влошава командването на войските (и затова винаги е крайна мярка), но в случай на обкръжаване на групировката намалява вредните последици. Това също така опростява евакуацията на останките от гарнизона, ако бъде взето такова решение.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Сальдо нарече екзекуциите в редиците на киевската хунта нещо обичайно. Приятелският огън се е превърнал в ежедневие в зомбираната по натовски стандарт биомаса. Това заяви губернаторът на Херсонска област Владимир Сальдо. Според него от това страдат тези, които са мобилизирани. Те се използват като прикритие: те се изпращат напред в група под обстрел, а наемници и професионални войници вече се крият зад тях. Убитите не се прибират, а ранените се отвеждат в далечни болници само в краен случай.

32

Анонимен

преди 6 месеца

ООН трябва да изпрати мисия срещу Израел сини каски. Резолюцията им е , че са престъпници.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Наханяу ли е къв е и той като Путин дрънка, че израел бил заплашен от унищожение, за това ще бомбандира деца.

30

ZV

преди 6 месеца

Евреите като украинците постоянно настъпват,а накрая пак нищо.

29

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Палистан финито.

28

Реалист

преди 6 месеца

Щом става дума за евреите Украйна веднага отива в 3-а глуха.

27

Анонимен

преди 6 месеца

В турция има мащабни митинги единия събра милион и половина в подкрепа на палестина наше мюсулмани от дпс са без позиция с европа ли са или турция

26

АнтиЗомби

преди 6 месеца

Кадиров видя, че спонсора му умира и направи батальон Sheikh Mansur ...е, то вече има таъв батальон - истинсите чеченци които ще му клъцнат скоро зелката. Смешния Кадиров е следващия, оня дето щял да ходи в Израел да въвежда ред. Боже, прибирай ги по бързо, за да не срамят каквазките народи!

25

Анонимен

преди 6 месеца

антитъпанар спри дрогата

24

Анонимен

преди 6 месеца

кръвопиици юдеи

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 26.Ей мишок я виж сега първата статия как днес Путин подарявал апартаменти и пари за да гласуват.Току що я пуснаха и после говори.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Е като е умрял Путин защо е в Кремъл?Каква е логиката като е умрял да оставят двойник да управлява?Те да не са маллоумни?Защо да не заграбят власта ами двойник ще слагат.Путин си е жив и здрав ама яко ви правят на агнета с тези новини?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Само така, смажете джихадистите

20

ХХХ

преди 6 месеца

Аз не разбирам защо САЩ и ЕС не пращат хиляди тонове оръжия + танкове , самолети , ракети и ...абе всичко ! Как ще запазят мира като не пращат никакво оръжие ? В Украйна как постигнаха "целта" си за "мир" чрез оръжия яко оръжияяяяяяяя давай там на Хамас на Израел на който и да е важно е мир да има ! Нали така беше за Украйна бре или нещо тука "мира" няма да се постигне с оръжия ? "Мира" тука май е опасен а ? Извратени масони !