38

Анонимен

преди 10 месеца

До Virtuozzo За да са го казали прабългари, ще да са ползвали машина на времето и да скочат 15 века в бъдещето, за да видят американец. Невежо омразниче.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Не е коректно да наричаш хора от една народност и религия прокси-та. Но например Украйна може да се нарече прокси на САЩ. Иран е наследник на стара империя простирала се от Средиземно море до Ганг.

36

Ми

преди 10 месеца

да си седят американските войници у дома, а не на хиляди километри от там. Тогава никой няма да ги закача!

35

Анонимен

преди 10 месеца

"..по-мащабното си притеснение.." :))))

34

Анонимен

преди 10 месеца

До 6: На садамчо му рапукаха шушоните за по малко от 24 часа а той горкият беше с 4тата по сила армия и оръжие. Та така каманиzче квииииииик бавничко ще ви ги вадим зъбите а това е само началото. ;)

33

Virtuozzo

преди 10 месеца

Древните прабългари са казали "Добрият американец е само полегналият в изровена дупка и поръсен със сгурия "

32

СЛАВА на РУСИЯ

преди 10 месеца

Тая американска мумия може само да се показва и даже не знае къде се намира пълен ***

31

Анонимен

преди 10 месеца

1 рубла = 2 стотинки, 1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. ----------------------------- -1 долар = 1.80 лв. За $1 колко литра дизел можеш да си купиш? ------------------------------- - 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Байдън и мисъл,алооооу я се вземете в ръце!

29

Анонимен

преди 10 месеца

На 18 и 19.10.23 г. иранските прокси нанесоха удари по пиндостанските военни бази и инфраструктурни обекти ал-Харир, Айн ал-Асад, ал-Омар, ет-Танф, аш-Шадади и Виктория на територията на Сирия и Ирак. Днес Блинкин помоли премиера на Катар да притвори реториката на "Ал Джазира". Публикувайки истината за военните престъпления в Газа, "Ал Джазира" пречи на Пиндостан и Израел да лъжат на воля.

28

чико

преди 10 месеца

Байданче не си пъхай човката навсякъде Твойто време полека изтича?????

27

Анонимен

преди 10 месеца

Сега стана ли ви ясно кой е направил тоя конфликт в Палестина отново? Стана ли ви ясно кой иска за пореден път да си праща войници в Близкия изток? Стана ли ви ясно защо американците са подкрепяли Израел в 6 дневната война? Стана ли ви ясно защо Тръмп си беше сложил кепенце и си биеше главата в онази стена? И защо им позволи да си преместят столицата в Йерусалим? Стана ли ви ясно защо Израел са създали ИДИЛ и Хамас?

26

АнонимеН

преди 10 месеца

ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ , ЧЕ ТЕРОРИСТИЧНИЯ РЕЖИМ НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН И ЯДРЕНОТО НЯМА ДА ГИ СПАСИ! И АКО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ НЕ БЪДЕ СВАЛЕН ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА САМО ЩЕ СТАНЕ ПО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ И РАЗПАДНE! ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ Е ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ЗА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ И ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

25

Чужденец

преди 10 месеца

До Казах!: Присмял се хърбел на щърбел....щото Бгто хем малко произвежда, хем ***..

24

1 рубла = 2 стотинки

преди 10 месеца

Ген. Сюлеймани вика аятолаха на Иран от гроба да му прави компания. Както гледам Ким и ПутяСъщо са тръгнали натам. Дано по-скоро.

23

АнонимеН

преди 10 месеца

СЛЕД КАТО БАЙДЪН ПРЕДЛОЖИ УКРАЙНА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ В ЗАМЯНА НА ТОВА ДА ВЛЕЗЕ В НАТО И ЕС СИ МИСЛЕХ , ЧЕ МНОГО ЗЛЕ И ПО-СТРАХЛИВ И ОТ ОБАМА! ОБАЧЕ СЛЕД КАТО НАПАДНА ИСРАЕЛ С ХАМАС ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е ПРИКРИТ ПСИХОПАТ! НИЩО ЧУДНО ДА ОКУПИРА ИРАН СЛЕД КАТО СВАЛИ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ!

22

анонимен

преди 10 месеца

има ли русия някакви колонии? някоя страна която да е под юристдикцията на русия? - НЯМА! военната операция е да се върнат пак крайните земи на руската империя, а те са от векове руски!

21

Анонимен

преди 10 месеца

А не може ли просто да си ходят у дома, не да стоят в държави където не ги искат. Нито Сирия, нито Ирак ги искат на територията си, какъв го дирят там!?

20

Анонимен

преди 10 месеца

"Обмислял" ха ха ха, тоя не може да осмисли, това в чинията яйца на очи ли са или бъркани яйца...

19

Анонимен

преди 10 месеца

Тези, които избягаха от Кабул ли ще извършват удари? Винаги може да се върнат за още една загуба, талибаните ги чакат.