6

Анонимен

преди 11 месеца

Личен въпрос!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Не им ли омръзна на някои да пишат все едно и също? Или тук облекчават маниите си, защото иначе никой никъде не иска да ги изслуша и не им обръща внимание?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Не си пасват в секса - връзката не може да просъществува, освен ако поне единият от двамата - колкото и да му е неприятно - не се старае театрално, за да угоди на другия. Но това е до време, ще се отчуждат рано или късно и дори да са вече женени или ще се разведат, или ще останат заедно заради интересите си, но няма да са щастливи.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Егоизмът е поставен чак на десето място, но някоя крайно уродлива форма на изявата му може да накарат партньора (или партньорката) изведнъж да сложи край на връзката, защото силно се е стреснал(а) и отвратил(а).

2

Различните очаквания

преди 11 месеца

Това най-често е причината, поради която се разделят хора, които много си допадат като секс-партньори, разбират се, интелектуалното им ниво и възпитанието им са сходни. Но единият е решил, че му е време да създаде семейство и си е набелязал гаджето, с което преспива и ходи по купони. Другият обаче е настроен още да ергенува (или да момува) или вижда в лицето на гаджето само партньор(ка) за приятно прекарване на свободното време, а относно бъдещата си брачна половинка има съвсем друга представа.

1

11-то

преди 11 месеца

Катастрофално ниско ниво на интимна хигиена и рядка смяна на бельото по което се наблюдават писти.