37

Анонимен

преди 11 месеца

До 30 Филип, много подценяваш джихадистите. Излиза от твоето изказване, че ислямистите слушат САЩ и Израел и са на тях подчинени. То и за руснаците така писахте, че са принудени от щатите да нападнат Украйна. Истината, Филип, е че скоро глобалния джихад ще стигне до вратата ти, но повярвай ми, Филип, ти и аз с тия християнски имена хич няма им бъдем приятели. Ще бъдем поредните виновни като евреите, които трябва да бъдем изклани, скъпи ми заблуден Филип. Пъ ти ги поддържай сега.

36

Алекс

преди 11 месеца

Това е загрявката.Огненият валяк още не тръгнал.Предстои нещо невиждано.Израел беше лошо ужилен и отговорът ще е подобаващ.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Много бързо е нараснал броя на убитите от двете страни в първия ден 07.10.2023г,която се преповтаря за осветяване началото на конфликта за известяване и посветяване на не/осведомени за жертвите от туй деяния.За евреите уж нямаше 300,а сега за този ден се споменава 1300,а за палестинците уж бяха около 800,а сега са 1800 като сведенията за жертвите се преброяват за всеки ден като потвърдени и се известяват най късно на следващия ден щом информация е потвърдена за предния ден и тъй ден за ден сума.

34

Анонимен

преди 11 месеца

След 20 години пак ще влязат.

33

КЪДЕ СА РУСКИТЕ

преди 11 месеца

Самолетоносачи да защитят Газа.....

32

ОГНЕНИЯТ ВАЛЯК

преди 11 месеца

Навлиза в Газа......Хамас да му мисли

31

КОЙ ЛИ НАПАДНА

преди 11 месеца

Израел с 5000 ракети ....

30

do 35

преди 11 месеца

Смесвате понятията. Италия е национална държава. Римската империя не е. С понятието "Римска империя" в среновековието се е наричало друго форирование Свещена Римска империя на немския народ, към чието възстановяване се е стремил Хитттлер, И в ритуали, в архотектура. Затова и нарича държавата Третия райх (райх значи империя, царство.) В състава на тази римска империя на немския народ са били и Бохенската марка, Датската нарка(марка-граничен район със спец, функции), Прага е била и столица .

29

Филип

преди 11 месеца

Не са знаели за нападението да бе. Знаели са много добре, но за да имат повод не са направили нищо. Сега вече ще имат причина да ги унищожат напълно, но за целта са пожертвали много невинни животи. Американо еврейски номера. Нищо ново под Слънцето.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Слава на Бени Ганц!

27

Един

преди 11 месеца

Наблюдава се бързо ислямизиране на "българското" население, заработващо съвеЦка валута!И те така те!!!

26

Анонимен

преди 11 месеца

Съвсем скоро изтичат 24-те часа за евакуация на цивилните. Адът за арабеските наближава.

25

Юда

преди 11 месеца

До 27. Не се напъвай да се хвалиш, шалвар. Съвсем скоро ивицата Газа ще бъде прочистена от арабеските и ще стане израелска територия.

24

Анонимен

преди 11 месеца

До 20Значи преспокойно Русия може да освобождава Донбас от укрофашистите.)))Расия доказа, че не може,2 години, мъка,.

23

От Дедо

преди 11 месеца

До руский оккопаннт- оккопотлер много тебя хочется ,думам ,что не будет,так как и на ваш дорогой оккопотлер не удалос

22

Анонимен

преди 11 месеца

Някой тук пише, че евреите били сплотен народ. Не знам, любопитно е обаче, че във всички страни , където е имало компактна маса, са имали по 2 езика: един за вътрешна употереба, един за външна, Освен това са ползвали и езика на съответната страна. (За добавка, религиозните текстове са си на отделен език. Това е практика в древните култури, запазено е и в Каваказ.) Което говори за склнност към създаване на затворени тайни общества.

21

до 19

преди 11 месеца

много си умен бе и като ти чета глупостите сигурно си спец български по иврит,преди да пишеш тези простотии вземи и прочети от кога има намерени надписи на иврит .Най-старите надписи на иврит, календарът от Гезер и надписът от Хирбет Кейяфа, датират от 10 век пр.н.е. д.

20

има араби и араби

преди 11 месеца

В държавата Израел има над 2 милиона араби които заедно с израелците градят просперитета на нацията, докато тези в ивицата Газа даже нито Египет , нито Йордания искат да имат нещо общо или да ги свързват с тях. Терориста си е терорист както и цялата му рода която го поддържа независимо дали е арабин, мюсулманин или християнин.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Израел ще си вкара таралеж в гащите с това навлизане.

18

Нормално е

преди 11 месеца

Два месеца да търсят. Нямат отпор и не мислят , че е Геноцид. Информация имат и намират заложници. Дали . Сигурно е така. Ние сме далече .