42

Мен

преди 11 месеца

Тука не говорим за граматика а за реалността ! Промиха ви мозъците . Това е мое мнение по никакъв начин не го натрапвам на хората ! Против воини съм ,но в случая Украйна мълчи говоря за народа а Заленски прави каквото иска и погазва договори от преди да се е родил..

41

до "мен"

преди 11 месеца

Ти нещо не започваш добре тази сутрин. Нещо мисълта ти се губи, допускаш доста правописни грешки и грешки в пунктоацията. Нещо лекарства пиеш ли, или смяташ, че си добре?

40

Мен

преди 11 месеца

Путин винаги е говорил за мир ! Това ,че вас ви поробиха Щатите защото много искахте Нато и европейски съюз ..сега иначе ревете от бежанците. не значи ,че той иска това за своя народ ,бори се за него и за страната си ! А тоя Зеленски той си потопи Украйна пък реве да видим как ще я оправи сега ,страната дължи милиарди ... Избяга народа му защото знаят ,че Путин е прав ! Не може да разваляш договори от хиляди години и да мислиш ,че всичко ще ти се размине !

39

тодорова

преди 11 месеца

Точно путин да говори за спиране на сраженията, е нагло и цинично от негова страна.

38

Бай Дрън

преди 11 месеца

Слушахте ли интервюто на Джефри Сакс относно цялата предистория на войната в Украйна? Ако не сте, изслушайте го. Може и него да обвините за путинист, проблемът е ваш :)

37

Анонимен

преди 11 месеца

В РФ при 1 милион полицаи, не достигат 100 хиляди...

36

До 51

преди 11 месеца

Земята българска умишлено обезлюдена....

35

Анонимен

преди 11 месеца

Русия да се изтегли от всички насилствено анексирани украински територии? -> Че тя Русия се изтегля. На запад, към Днепър, към изконните руски територии. Ще се изтегли до Одеса и ще спре. Укритата също се изтеглиха - на социал в ЕС. Наблюдаваме едно повсеместно изтегляне. Кое не ти харесва? Че те *** и плащаш за всичко? Оди реви на посолствоТО.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Както обикновено - ако има пушка на сцената, все някога ще гръмне. Ако има евреин на сцената - все някога ще открадне нещо. Ако има арабин на сцената - все някога ще направи терористичен атентат. Нещата са все логични.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Палестина земя имат, но народа иска кльопачка, а лидерите унищожението на Израел, който ги храни!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Мир ще има само когато Израел върне земята на законното население - палестинците... Ако запада толкова държи на евреите, да им даде земя на собствената си територия...

31

Бай Дрън

преди 11 месеца

Че Путин винаги е говорил за мир! За война и унищожаване на Русия говорят Зеленски, САЩ, и особено много бюрократите от ЕС!

30

Анонимен

преди 11 месеца

До 47... краварника как го прави...

29

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя *** говори за мир .ужас

28

Анонимен

преди 11 месеца

Путин щял да урежда???...Абе кой съдия ,крадец, престъпник, изнасилвач ще издаде справедлива присъда.....Това някаква гавра ли е с морала..?То , това комунистите откогато са дошли на Света само извращения.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Путин щял да урежда???...Абе кой съдия ,крадец, престъпник, изнасилвач ще издаде справедлива присъда.....Това някаква гавра ли е с морска.То , това комунистите откогато са дошли на Света само извращения.

26

Какво лицемерие

преди 11 месеца

И кой го казва?! А не трябва ли първо да се спрат сраженията в Украйна и да се водят преговори за мир, както и Русия да се изтегли от всички насилствено анексирани украински територии?

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 42....Ти правиш ли разлика между ,,конфликт" и война.Аз ако вляза в дома ти и изнасиля жена ти и децата ти заради това , че сме се скарали?...Това между съседски конфликт ли е....Как се урежда с ,,диалог" такъв конфликт...Бих те изнасилил публично ...така смятам аз.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Който изпраща 5 хиляди ракети и избива 1000 израелци и казва , че започва война не иска диалог Освен това убиецът се осъжда и наказва със смър.Така е поне в повечето държави.Който извър ли са убийство се залавя, осъжда и получава присъда С не се преговаря.Диалог за какво?...Да спре да убива ли?...А убийствата които е извършил?.Тях кой ще плаща?Същото важи и за Путин.Единсъерно залавяне и осъждане Никакви преговори

23

Анонимен

преди 11 месеца

След проведен миналата нощ телефонен разговор, Путин и Ердоган искат да видят Палестина в границите от 1967 г. Вчера Президентът Путин заяви, че е необходимо създаването на независима и суверенна палестинска държава и че конфликтът е ясен пример за провала на политиката на САЩ в Близкия изток.