217

Сержант

преди 2 месеца

И това, ако не е планирано и координирано мероприятие. Всички знаят кой е автора.

216

Софиянец - до 221

преди 2 месеца

Абе я се скрий в селото си и не до показвай зурлата от дупката . Кво търсите в София като е толкова зле . И вземи се къпи поне веднъж седмично ! Че не се диша от вас .

215

айде сега

преди 2 месеца

Тези не ми приличат на фермери -зърнопроизводители!По скоро на нещо друго умело манипулирано!

214

Абе еййй хапtали,

преди 2 месеца

социализмът нали си замина, искаш бизнес правиш го, но никой не е длъжен когато не можеш да се справиш да ти помага и подкрепя, изходът е един - ФАЛИТ ! Кога ще разберете, че държавата не е длъжна да те спасява, това че са ти помагали с милиарди, не означава, че ще е вечно и вечно като ревнеш парите да пристигаш, за некадърните които не могат да се справят ФАЛИТЪТ е реалността !

213

Анонимен

преди 2 месеца

Няма селянин, който да разрушава и да скверни паметници, толкова за софиянци, сред вас има такива че и ги избирате да ви резилят...

212

:-)

преди 2 месеца

До Софиянецче всички софиянци сте бетер от селяни. Преди сто години това е било малко градче от 4 хиляди човека. Села са били Лозенец, Овча купел какво име само хахахавие градска храна ли ядете а? каква е тая на плъховете по контейнерите ли та се присмивата на хората?

211

Софиянец

преди 2 месеца

Аре София пак се задръсти от селяни . Поне се къпете преди да дойдете в града ми !

210

дедо ви

преди 2 месеца

некой от зърнарите желаещ да се самозапали нема ли бе ? абе я им направете проверка на доходите и разходите , търсете документ за всяка една стотинка па да видим кво ше излезна !

209

Анонимен

преди 2 месеца

Видях ги тия селяци с автобусите, задръстиха София и я осмърдяхa! Айде марш обратно на село!

208

Анонимен

преди 2 месеца

Умнокрасивитетът чегърта Борисов на протестите, като свършиха, го гушнаха в интимни отношения, ама в скърцаща сглобка.

207

Анонимен

преди 2 месеца

Според петте процента цитирам КП узурпирали правата на българския народ никоя група не може да си търси правата... отнема ни се и правото на референдум, само можем да бъдем управлявани от тези позорящите посолството...

206

гост

преди 2 месеца

Ще има бой за ПП и ДБ. Баси, как може 8а те управляват *** от НПО за който никой не е гласувал. Линч за тия

205

Хайде накой

преди 2 месеца

гLYпак подкрепящ тези "яхтаджии"/защото умен няма как да ги подкрепя/да ми обясни, как е възможно бизнесмен кой постоянно "реве", че реколтата му е слаба, че му пречи конкуренцията, че не му изкупуват продукцията, че е пред фалит е възможно да не се сети да се откаже за да не "затъва" повече, искам да зная този бизнес за гLYпаци ли е или за измамници ?

204

Анонимен

преди 2 месеца

Умнокрасивите протестираха срещу Пеевски а сега Пеевски ги командва хахахахаха

203

:-) Либарален тотали

преди 2 месеца

в България право на протест има само Найо Тицин и неговата компания... ЛИБЕРАЛНИЯ ТОТАЛИТАРИЗЪМ...

202

Ост

преди 2 месеца

Мда. Не е като протестите плащани от вън и после яхнати от отровни трота , майката, кикита и кокита. Тука нещата отиват на линия.

201

Анонимен

преди 2 месеца

До 199 Е няма по-смешни умозаключения от тия на умнокрасавците! :)) Продължавайте да се излагате и да ни забавлявате! Така на всички става ясно кой какъв е.

200

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 202 - Що, да си чувал "каквото повикало, такова се обадило"? Него го нарича терорист също съмнителен ентелегент, а той трябва да му благодари ли? Хайде, научете се да уважавате хората и труда, който полагат.

199

Кравар

преди 2 месеца

Огромната част от тея на площада са руски трилове платени от Митрофанка . Къде поле , зърно и работа са виждали само по телевизията .

198

Анонимен

преди 2 месеца

Продавам дамски превръзки и костя копеикин взаимо заменяеми