277

Анонимен

преди 2 месеца

В Полша излязоха с доклад за украинското зърно:От 73 проби зърно, внесени от Украйна, салмонела е открита в 17, пестициди в други 17 , ГМО в 11 , миотоксини в 6 . Други проби съдържат живак, кадмий, олово и желязо . От януари до май 2023 г. вредни фактори са открити в 35% от пробите .Да ни е честито!!!

276

Анонимен

преди 2 месеца

Нова терминология - тракторизъм е това

275

Анонимен

преди 2 месеца

284 Васил Терзиев се сдоби с прозвището "Ухото", защото следене своите служители.

274

Анонимен

преди 2 месеца

Даренията които прави АйТи сектора са неизмеримо по-малки от печалбата им от данъци. Те стават с активното участие на младите хора. Парите от тях се възвръщат на собствениците. Васил Терзиев нае талантливи млади хора, които работиха за неговата фирма. Те плащаха заплатите на лица, назначени от него, чиято задача е била да му донасят, какво се прави и говори от подчинените му/ДС школата/. Той продаде фирмата си за 600 млн и не изплати обезщенлтенията, които дължи на своите служители.

273

Картофар

преди 2 месеца

до зърнарите: убийте ги с лопатите брееее, смърт, накачете ги по диреците за назиданиееее

272

Анонимен

преди 2 месеца

Т.нар зърнопроизводители са десетина "наши", ченгесарски арендатори, вземащи огромни субсидии, с по един парк от трактори и комбайни за по 400-500 бона, останалите, които виждате на "протеста" са техните работници....

271

Анонимен

преди 2 месеца

Не са виновни зърнарите, че вземат субсидии. Виновна е държавата с измисленият механизъм по който ги разпределя. Виновен е народа, че го трае. Сега ще ни вкарат ГМО зърно, пълно с тежки метали и полека ще започнат да ни тровят. Ние пак ще траем. До кога?

270

защо

преди 2 месеца

Нали не преговаряше с терористи? А с укрите защо преговаряш?

269

Зърнар

преди 2 месеца

Трябват ми пари за ново Бентли !

268

До 268

преди 2 месеца

Ами те милионерите си изкарват работниците на протест. В целия цивилизован свят, земеделието е субсидирано, заради опасност от свръхпроизводство и възможни фалити, тук в България, парите отиват при големите производители, които обикновенно произвеждат култури с международни цени като царевица, ечемик и слънчоглед. Те не могат да фалират, а правят свръхпечалби.

267

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото и да ви лъжат, да знаете че става дума за пари. Тия с бентлитата ви лъжат, на тях не им пука за обикновения българин.

266

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че е кибика да ни каже!

265

Анонимен

преди 2 месеца

Абе къде са умнокрасавците на линдакиро, що ги няма?

264

Анонимен

преди 2 месеца

Авангардът на Божков черепа и на Радев ПП,ДБ, затвориха Орлов мост за три месеца и нищо. Киро просто и татко Петко с пиянския поглед, реваха катомагарета, сега обаче не им харесват протестите...

263

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е Борисов, не гледат колите на АйТи сектора, а само на земеделците. АйТи секторът, като се вдигнат данъците, се изпарява от България начаса, надяваме се, заедно с луфтърите ПП,ДБ, докато земеделците обработват земята ни и дават хляба ни.

262

Анонимен

преди 2 месеца

269 Тези с руските знамена са от БСП и Възраждане.

261

Дддд

преди 2 месеца

Когато посолството организира протести тогава има бомбички огън всичко е като на война голяма разлика има от мирните протести на българите и на краварските протести, майдани

260

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е софийската"умно-красивa свoлaaч"защо ги няма на протеста?

259

Гареф

преди 2 месеца

Трябва да дойдат американските танкове и да изринат шепата русофилски селяни пред парламента

258

До265

преди 2 месеца

Стига с тия милионери!Колко от всичките около сто хиляди земеделски производители които са ощетени от тоя дъмпинг са милионери?Колко от заетите 15 хиляди в Мариците които ще останат без работа са милионери?Колко от хората които ще излязат на свободният пазар на електроенергия и ще бъдат ощавени с цените на тока са милионери?