71

ВЪРХОВЕН СЪДИЯ

преди 2 месеца

На среднощно заседания и пред отрупано с бутилки бюро на върховен съдия Бай 100ян и в присъствието на съдебното жури- сидия Хоро Хитрия, съдия Колю джамбаза,Киро мотиката и съдия Миро Пришалеца .Подкрепени от 12-те съдебни заседателки от балет палаво зърно.РЕШИХА: В ИМЕТО НА СВЕТА . Осъждаме лицата: Джоузеф Робинет Байдън, Владемир Александрович Зеленски и цялата политическа група на ДеЕбе ПеПе на доживотна зимна ваканция в Сибир. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване !

70

Германец

преди 2 месеца

Рашките чий го дъpвят там? Нали уж не признават този съд? Май не им все тая как ще се произнесе :)

69

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Инфантилни дечковци. Репарации в историята на човечеството винаги са се плащали и винаги ще се плащат от губещия.Укрите за 3 месеца неуспяха да достигнат дори и първата отбранителна линия. Русия готви контра атака на есен . Ако има нещо на тоя свят което да е сигурно колкото Смъртта ,това е загубата на Укрия . А със нея и загубата на ЕС и НАТО. Пак си помислите кой на кого ще плаща репарации !!!!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Путин със сигурност си го е преместил.

67

Алекс

преди 2 месеца

Напълно справедливо искане.Агресорът трябва да изплати репарации.

66

българина

преди 2 месеца

ху кеърс?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Либия и Мароко от кого да искат репарации за природните в кавички бедствия дето ги сполетяха.

64

Идиота

преди 2 месеца

АнонимеН. Може да си пишеш с главни букви колкото си искаш. Украйна ***

63

Анонимен

преди 2 месеца

Азербайджан грубо се възползва от войната и напада Армения а също има сериозно напрежение между Сърбия и Косово. Обаче Азербайджан и Косово никой не ги съди. Те са прокси на краварите.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Вече много хора по света страдат заради украйна. Точно тя трябва да плати репарации. Например защо има орязване на лекарствата по здравна каса за животоспасяващи лекарства в България. Защото управниците се чудят как да избият парите които дава най бедната страна в Европа България на Украйна. Заради украйна има геноцид в България и в Армения където стана конфликт пак заради тях.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Този измислен " съд" даже и Милошевич, Не можа да осъди!!!-:) Непризнат и от САЩ даже!!!-:) Путин отдавна си го премести! И ние които сме за Русия също!!!-:)) Губиш почва под краката си Евреино!!! Започваш да Губиш!!!!

60

АнонимеН

преди 2 месеца

ЕДИНЯ ФАЛШИВ ПУТИНУВЕЦ КОЙТО СЕ КРИЕ В БУНКЕРА ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЩЕ СИ УМРЕ ТАМ ,ЗАЩОТО Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН АКО НЕ Е УМРЯЛ ОЩЕ. А ДРУГИЯ ФАЛШИВ ПУТИНУВЕЦ ДЕТО СЕ СРЕЩНА НАСКОРО С ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН УН ЩЕ БЪДЕ УБИТ ПУБЛИЧНО ИЛИ АРЕСТУВАТ И ПРЕДАДЕН НА СЪДА В ХАГА ЗА ДА ГО ОБЕСЯТ ПУБЛИЧНО! СЪДА В ХАГА Е НАЙ-СИЛНАТА ЧАСТ ОТ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА И АКО СЪДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ В ПОЛЗА НА УКРАЙНА С ПУТИНУВЦИТЕ Е СВЪРШЕНО!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Вече много хора по света страдат заради украйна. Точно тя трябва да плати репарации. Например защо има орязване на лекарствата по здравна каса за животоспасяващи лекарства в България. Защото управниците се чудят как да избият парите които дава най бедната страна в Европа на Украйна. Заради украйна има геноцид в България и в Армения където сана конфликт пак заради тях.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахахахахахахахахахха!!! X0xлите съвсем изтрещяха! Бавно, методично, последователно Русия троши измислената "държава" на Кафевите елфи Укрия! Работоспособното население или избяга, или храни лешавите червеи в Запорожко и Херсонско. Фабрики, пристанища, мостове, складове са на трески. Всеки месец ес изплаща по 1.5 млрд. евро за заплати и пенсии на кафевите елфи. Тези пари трябва да се връщат, нали? "Съдът" в Хага винаги е бил маша на наглосаксите, но тези номерца не минават пред Русия!

57

АнонимеН

преди 2 месеца

До Анонимен 62/ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СКОРО НЯМА ДА Я ИМА ТЪЙ, ЧЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ МНЕНИЕТО И! ДЪРЖАВИТЕ ОТ ООН ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ РЕШЕНИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА, А ТОВА ПЪРВОНАЧАЛНО СА ОКОЛО 500 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА УКРАЙНА КАТО ЗА НАЧАЛО ;)

56

Анонимен

преди 2 месеца

До 60... Русия няма да изпълни решението на силно компрометирания "съд" в хага..

55

АнонимеН

преди 2 месеца

СТАТИЯТА И ЗАГЛАВИЕТО СА НЕТОЧНИ! ПЪРВОТО ДЕЛО Е ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА НАХЛУВАНЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НАРУШАВАНЕТО НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА И УКРАЙНА ИСКА 1 ТРИЛИОН ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПО НЕГО! А ВТОРОТО ДЕЛО Е ЗА РЕПАРАЦИИ КОИТО ЩЕ СЕ ПЛАТЯТ СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА И ТЕ ЩЕ СА ЗА 18 ТРИЛИОНА ЕВРО! МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ПЪРВОТО ДЕЛО В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА И ТО С ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ КАТО СТРАНИТЕ ОТ ООН СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ НА РЕШЕНИЕТО!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще ни внушавате, че загубилия взима репарации от победителя ли?

53

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

"Украйна може да превземе" - тя не може и село в което няма руснаци да превземе бе!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Репарации плаща загубилия войната... А Русия само печели..