91

тя

преди 2 месеца

Украйна 2 години само иска !

90

ТТттт

преди 2 месеца

До АнонименАнонимнико ГЛАСОВЕТЕ ли ти ги говорят тези глупости

89

Анонимен

преди 2 месеца

Днес редакторът на страницата има оценка 6!Под статията в която се описват причините за Хагски съд на Русия е лепната снимка на изплезено прекрасно коте. Мяууу къде зелената маууус, мяууу

88

Не е

преди 2 месеца

В позиция да иска каквото и да е У

87

Анонимен

преди 2 месеца

путин е за храна на прасетата до две години а колкото повече го офлянква русия толкова по тежки репараций ще плати

86

Анонимен

преди 2 месеца

Някой слуша ли какво иска някаква си бедна, мизерна и полупревзета Украина? Исканията на Украйна май само в днес бг се показват

85

Боби

преди 2 месеца

КАКВО Е СЪДЪТ НА ХАГА??? Това е НПО(Точно НЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ). Да създадена е да действа като АРБИТЪР/СЪД но за да има ЮРИСДИКЦИЯ и двете(или повече) страни трябва да са признали ПРАВАТА НА ВЪПРОСНИЯ СЪД. (САЩ и РФ примерно не признават Юрисдикцията на въпросния съд.)

84

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен Как смятате завършени ли са плановете за тази нощ кои нефтебази на Ъкрайна да бъдат атакувани от Дронове Геран2? Нефтопреработвателните предприятия ня РФ са (на ****на си) много далече а Ъкраинските НПЗ бяха втората цел в списъка на Руските Калибри и са унищожени още преди година и половина. Реално днес Румъния произвежда и доставя всичкото гориво на Ъкрайна(от което и печели зверски пари)

83

Анонимен

преди 2 месеца

Ти да видиш кой е нападнал нощес летището и нефтена база в руския курорт Сочи който определено не е на фронтовата линия. Агресор е всеки който напада. В случая не е Русия.

82

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47 Русия не влиза в Оркайна тя си е в тях.А с какво право Америка и запада съсипаха 20 държави,избиха невинен народ и деца,ограби ресурсите им и ги доведе до деградация примери много....цяла страница.Я отиди в Донбас на гробището на децата "Алеята на ангелите" и кажи това което си написал на родителите на умрелите дечица,тогава ще останеш без глава ама тя не ти и трябва!

81

Анонимен

преди 2 месеца

Човек/тррол написал десетки злокобни мнения не може да бъде Сашко Васко Гошко или други подобни само защото заема позицията на кликата на властта.

80

нашмъркано зеле

преди 2 месеца

в Хага съдят победените. Русия не личи да е такава.

79

Анонимен

преди 2 месеца

До АлексСашко, американска социлогическа агенция преди войната с неохота обяви, че над 60% в "окупираните"области искат да се присъединят към Русия!!!! без да уточни колко над. Кой спечели на последните избори, когато участва цяла Украйна? Етнически руснак и етническа руска партия!!! Затова последва преврата от Майдана!!!! В кабинета на кмета на Мариопул преди войната ще ми нахълтват 15-16 ашллааци от Азов да му казват какво да прави? Егати държавата!!! Къде са тръгнали у НАТО и ЕС?

78

Ти да видиш..

преди 2 месеца

До Ехаа 87 Агресора е Украйна, че нападна мирна Русия. Ха ,ха..И при ВСВ агресора е Русия , според твоите разбирания.Агресор е този който напада. Това е.

77

Ехаа

преди 2 месеца

До Алекс държава която приема закони за забрана на родният ти език. Я си помисли -кой е агресор, бе алтав. Набиха ви в к0хите канчета разни фрази, които повтаряте като папагали.

76

Анонимен

преди 2 месеца

До 84. Ха ха ха гонител руснаците ще се наместят турците. Ха ха и веднага ще я присъединят към Европа че иначе съвсем без газ ще остане. Ха ха

75

Анонимен

преди 2 месеца

Побеждаваме на Азербайджанския фронт. Ще изгоним Путин от Азербайджан.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Розавият Фюрер да заминава в Украйна при началника си Зеленски. Ние сме неутрални и против войната. Продажниците от Подмяната отслабват държавата, бутат ни към конфликти с велики сили, които не са от нашия размер. Африканска държава на помощи за ток ни превърнаха. Направиха горивата 3 лева. Антифашистки паметници събарят талибаните от ПП-ДБ. Готови са да ни разорят в името на Клоуна Зеленски от цирка Украйна.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите азербайджански приятели освобождават Нагорни Карабах от Путин успешно.

72

МАЛОУМНИ ЕВРОГЕЙЦИ

преди 2 месеца

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:Само този който има власт над осъдения ,има право да пише закони които осъдения да спазва и ако ги наруши ,има право да го осъди и чрез властта която има над него може да приложи наказанието което му определи. Всичко останало е вятър и магла и е равносилно на присъда издадена от мен срещу Зеленчука на пример !!!