51

Колев

преди 2 месеца

Че те изгубиха вече над десет от тези самолети ! Трудни за управление и овладяване, технически , електронни и структурни грешки. Но Чичо Сам не признава ! Даже продава стотици от тях, чието производство ще бъде след пет години. Все едно си продават телетата на сегашните телета ! Краварска му работа.

50

морски

преди 2 месеца

Тукашните ватенки се надяваха на нещо друго ,но уви...

49

Роско

преди 2 месеца

Интересно, според производителят F 35 цял е невидим, но на отломки лесно се открива.

48

Петльо

преди 2 месеца

Пилота е катапултирал и оставил самолета на автопилот, след което се е разбил. Разбирам да ти изчезнат ключовете, колата , ама цял самолет и Пентагона се обръща към населението да им помогне. Без да водят военни действия станаха няколко авиокатастофи , Генералите им са неадекватни за войната в Украйна. Вчера пък имаше гордо съопщение от командващия ученията в северно море : 40 държави ,3000 военни,техника, за да уплашат руснаците. А Русия в същото време прави учения в Баренцово море с 10000 воен

47

Анонимен

преди 2 месеца

Язък за парите които струва, да ги бяха вложили в помош за опазване на природата.

46

Холмс

преди 2 месеца

боя се, че са намерили само това, което Ким, Пу и Си са им оставили

45

Важното е

преди 2 месеца

бързо да приберат останките,защото някой може да направи голям бизнес-събира парчетии,отива в Сев.Корея и ги продава на чичко Ким.Или американските индианци не берат жилезу като нашите?

44

Толкова невидим

преди 2 месеца

Че чак не са разбрали руснаците кога са им го свалили!!! КРАВАРИ У.РЕТЕ ЗАЕДНО С ЕСГЕЙСКИТЕ СИ ПУ..ИЯРИ!!! ВИЕ СТЕ С.ЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

43

Е, добре де

преди 2 месеца

тия самолети дадоха сума ти фира, а дори никой не стреля по тях. Може би все пак, е по-добре, че сделката ни е за Ф-16, тях поне ги знаем, че са участвали в бойни действия и не падат от само себе си... най-вероятно.

42

Боби

преди 2 месеца

До пилот 38 Точно защото софтуера е бъгав Конгреса спря покупки на ф-35 за САЩ докато производителя не си оправи бакиите. Ето виждаме колко е бъгав софтуера всички са на мнение е няма механична повреда...

41

Христо Христов

преди 2 месеца

"Според компанията производител "Локхийд Мартин" едно от основните предимство..." - ти да видиш...

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ох, супер, не съм спал цяла нощ, и аз го търсех в храстите!

39

Александър

преди 2 месеца

В Англия видях и нова Тесла с паднало задно колело! Седя два дни в Пинуин/Першоу/ край пътя, щот не можа да са прибере сама!

38

Александър

преди 2 месеца

Сигур го е ударил демократичен колорадски бръмбар! Веднага Тагарев да разследва за Руска следа!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Той дори и като се разбие пак остава толкова невидим за радарите, че са го търсили команчите пеша. Поне пилота е оцелял, щото при СУтата заминава всичко.

36

Ядрен вампир Z

преди 2 месеца

Видял е призрака на Киев и се е уплашил

35

пилот

преди 2 месеца

"Той пилота като е катапултирал сигурно не им е казал в кой район се е намирал та голямо търсене..." ..... мой човек аз съм бивш пилот , да и кажа нещо тоя самолет Ф35 може сам да се прибере в базата си и сам да кацне без пилот даже и след като пилота катапултира самолета може сам да се прибере в базата си.Този самолет има ситеми като на тесла (колите) за автопилот

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Е още вчера се узна че останките от стелта са край Тюленово !

33

Анонимен

преди 2 месеца

Изтекъл му е месечния абонамент за невидимост, като на теслата обогрева на седалките.

32

Пян_Гъ

преди 2 месеца

Трябва да сте наясно с англосаксонската култура, за да разберете всичко друго, вкл. това със самолетите. Там всичко трябва да изглежда ОТЛИЧНО и е така, трябва презентаторът да е надъхан при представянето на нов самолет (като на боксов мач), за да надъха и публиката. Нещата трябва да имат ФАСОН и имат: боя, осветление, комфорт. Проблемите обаче идват в джунглата, в пустинята, в степта. Стремежът към 100% шоу и дизайн винаги е за сметка на надеждността. И то се вижда и в Украйна.