21

Анонимен

преди 1 година

Изненада ви всичките май.. все ви "изненадва"..

20

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 19 Дано да не ти се наложи някой ден да изпаднеш в ситуацията на треньора .

19

Анонимен

преди 1 година

Не искам да съм на мястото на треньорите , но не искам и да съм на мястото на родителите на пострадалите деца . Както казваше дядо ми " Когато се обърне каруцата , пътища много " .

18

Анонимен

преди 1 година

Този треньор сигурно за пръв път вижда гръмотевична буря по време на дъжд ! Сега трябва да изгние във затвора, и при всеки дъжд, да го изкарват насила на двора - някоя мълния да го шибне в тъпата глава !!!

17

Анонимен 11

преди 1 година

17 с логиката не си добре,това са деца и моментално,треньора,е трябвало,да прекъсне тренировката веднага,за това той има косвена вина.

16

Анонимен

преди 1 година

Е по тази логика , да се прибират играчите при дъжд , то и официалните мачове трябва да се прекъсват . Не обвинявам треньорите . Всичко се е развило много бързо. През лятото имаше случай на дете в Бургас . За него трябва ли да обвиняваме родителите , че са стоели на плажа до последно ? Т.е. никой не е застрахован,и да се молим за детенцето , което е в реанимация.

15

Тошо

преди 1 година

Мълниите се привличат от движещи се обекти, затова и децата са я прилекли!Може да играят в дъжда, това е добра практика също, но да няма гръмотевична активност.Нищо не е по-важно от здравето и живота им!Много съжалявам за загиналото детенце, а другото дано го спасят!

14

гръм удари спорта

преди 1 година

Треньори, спортове, фондации, а спорт няма вече.Пускаш тв и виждаш само да ти продава някакви хазартни неща един дядка дето спечелил златна топка през 20 век.

13

Анонимен

преди 1 година

Русенлии са бавноразвиващи се.

12

Анонимен

преди 1 година

Треньорът е закъснял с прекъсването на тренировката. Много е трудно да има разписани ясни правила кога точно да се случи това. Та всичко остава на субективното решение на водещия заниманието. В случая е сбъркал фатално.

11

Нане

преди 1 година

През 1998 година октомври, мълния избива всичките 11 играчи на Демократична Република Конго по време на мач, включително 30 души от феновете... Играчите на противника, всичките остават непокътнати...

10

русенка

преди 1 година

Моля за поне малко смирение и състрадание в този момент. Със сигурност мога да кажа обаче, защото бях на близо, че преди тази мълния, която лично видях, поне 10-15 минути преди това имаше още няколко силни гърмежа в града, които чух и разтърсиха блока, в който живея и е до стадиона. Дъждът заваля след този силен гръм на стадиона. Не обвинявам никого, но при по-вече предпазливост е можело да приберат децата в съблекалните по-рано.

9

Анонимен

преди 1 година

Другия път ше бягат от гръмотевици

8

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Не е виновна мълнията а обувките на децата. Имат метални бутонки които привличат мълнията. Има много случаи с ударени от мълния на стадион. Тези с пластмасови обувки не привличат мълнии.

7

Анонимен

преди 1 година

Като ги знам кво са чичаците и какъв беше моя даскал по физическо, хич не ги е изненадала бурята. Имало е: "Ти сега мъж ли си или някаква женичка, че един дъжд да те плаши" ; "Я гледай Меси и Роналдо как играят в дъжд. Ако искаш да си като тях и ти така ще правиш" и т.н.

6

Нане

преди 1 година

За концесионерите, незнам... Просто игрището е голямо и няма, как да ги спасят гръмоотводи... Преди години светкавица уби маса футболисти, на футболен мач някъде в Африка мисля, че беше...

5

до Нане

преди 1 година

Виновни са и треньори и концесионерите на имота.

4

Па те

преди 1 година

Синоптиците бяха сложили жълт код. Как изненадани?

3

Нане

преди 1 година

Ако не са ги прибрали веднага, кат е загърмяло, тренерите са виновни... Има много жертви по стадионите по цял свят при гръмотевични бури, включително и в България имаше подобен случай преди години... Бог да прости починалото, другото дано да оцелее... Страшна трагедия...

2

Анонимен

преди 1 година

все нещо ги изненадва тия. Фандъкова я изненадва снега, нищо че има прогноза отпреди две седици, тия ги изненадали бурите, нищо че и тя беше прогнозирана от миналата седмица.