41

Анонимен

преди 1 година

В 21-ви век да оставиш да ти мътят така мозъка... Не можели да приемат, че сме с обща история. Що не погледнат карта на Европа от преди повече от 70 години и да ми кажат къде е тая Македония като държава? А случайно книга да имат по стара от 70г.?

40

Анонимен

преди 1 година

Бивша окупирана българска земя от Сърбия - БОБЗС

39

В грешка си!

преди 1 година

Никой не иска да признае Северна Македония за Българска държава.Тя си е самостоятелна държава, призната от България от президента Желев, а под негов натиск и от покойния Борис Елцин! Но за историята има да почакате.Истинската история на Македония е от 1944, когато в манастира "Прохор Пчински" й беше написана "нова азбука", по същност Българска, с вкарани сърбизми, или както казват Българска Азбука писана на Сръбска пишеща машина марка "Партизанец", а хората в билшинството си са с Български корен

38

Анонимен

преди 1 година

Македонската част, заграбена от Сърбия е свободна. Това направиха Сталин, Тито, Димитров. Заграбената от Гърция част е несвободна и завинаги ще бъде несвободна. Това направи Чърчил. Сравнете работата на Сталин, Тито, Димитров и Чърчил

37

Анонимен

преди 1 година

Българияснищо не печели, печелят само северномакедонците от влизане в ЕС. Губи Сърбия Русия, защото СМК ще се изплъзне по този начин от тях. Но фсб здраво работят там против БГ.

36

Ха ха ха

преди 1 година

Общата история била трудно да се приеме?!???? Смях в залата. А ЗАЩО СИ ВДИГНАХТЕ САМИ ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЦАР САМУИЛ?!?.?... ?!

35

Зозо

преди 1 година

Македония беше българска държава, а Сев. Македония е Коминтерновска, комунистическа държава. Ще гледат ЕС по телевизията още много време.

34

Упс

преди 1 година

Като не щат български, ще говорят албански!!!

33

Заедно

преди 1 година

...с българите, в Конституцията им трябва да се впишат още ШЕСТ националности , но защо само българите им пречат на северномакедонците???? Названията на почти всичките им градове и села и селца, са Чисто Български!!! Не разбирам тяхната омраза към родината им, от която са били важна част - те сами си издигнаха паметник на Самуил, който ВЪВ ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ ИЗТОЧНИЦИ Е БЪЛГАРСКИ ЦАР, НЕ МАКЕДОНСКИ.

32

Чоко

преди 1 година

Тези хорица, живеещи около Вардар, съвсем зациклиха. Като не си променят конституцията, единственият печеливш ще е Сърбия. Така сърбите ще запазят влиянието си в Северна Македония. Но щом искат да бъдат изхвърлени от всякъде това си е техен проблем.

31

1

преди 1 година

ВМРО -ДПМНЕ = УДБА

30

Магелан

преди 1 година

По какъв начин да им убесни на циментираните македонски рендета и твърди тикви че няма такава държава Македония и македонски език.Това е български език с диалект.И Македония е геограгфско понятие което като територия е в Гърция ,България.Всичко останало е сръбска пропаганда и измислици от 30гд .на миналоя век на Коминтерна.Но ако продължават така македонските рендета до 20гд.ще станат малцинство и албанските шиптъри ще бъдат мнозинство .Който говорят албански.

29

Руди

преди 1 година

Да, няма такава държава Македония, само западна България.

28

Анонимен

преди 1 година

Българската общност в Албания и Северна Гърция, и техния език е най-живо и ярко доказателство, че идентитетот и йезикот са сръбска сглобка. С административни и платени научни усилия език може да се състави и още как. Няма ли един ебрап наш политик да им заяви ,че тая амалгама която използват за език сме готови да я признаем под името -"Северовардарско есперанто"

27

мхм

преди 1 година

леле леле вие гледахте ли им "парламента" половината със слушалки защото се говори на албански.много са зле горките

26

Диньо Динев

преди 1 година

Един македонец може да носи 5 дини едновременно, а един българин 9 познайте как :)

25

Анонимен

преди 1 година

Сталин, Тито, Димитров спасиха тази територия от Сърбия, колкото можеше след войната и след съществуването на Югославия. Предишните бяха я оставили вътре в Сърбия. Благодарение на създаването и вътре в Югославия, беше спасена от Сърбия. Лъжлива история, но това беше и лъжа към Сърбия, за да допусне създаването и отделно в Югославия.

24

Аз

преди 1 година

Естествено, че "македонският" език произхожда от българският... Тия наши югозападни съседи не знаят ли коя година им е изкуствено създаден езикЪТ, а и държавата? Един определен човек, изгонен орщт софийският университет отиват ам и им прави азбуката (езикът). За какво изобщо спорим, защо изобщо се напъваме... Тези са повече от ясни, жалко, че мозъците им са мега дълбоко примити. Те не са виновни, така са "обучени". Странното е, че ги учат в омраза към българите, защо БЕ брат лета?

23

Анонимен

преди 1 година

Макетата бяха с най-точното име, дадено им от Гърция - Бивша югославска република Македония. 681 срещу 1992 година

22

Накратко :

преди 1 година

Без БЮРМ в ЕС!