300

руски плъшондери

преди 1 година

с изгорениЗАДНИЦИ

299

toti

преди 1 година

Я да видим Руснаците имат ли бомбоубежища или ще се радват на Украинската ЗАРЯ !!

298

Анонимен

преди 1 година

Има ли още серсеми които да вярват на тия глупости

297

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

296

Геополитик

преди 1 година

Възстанови ли се подаването на горива между Полша( ЕС) и Русия по петролопровода "Дружба"? Успяха ли да спрът теча? Щот дупката Украйна, вече няма кой да я запуши. Факт!

295

Анонимен

преди 1 година

Боже, колко лупава статия... пренасяла се войната в Русия, Украйна настъпвала на фронта.... вие май не следите реалните новини ами си пишете каквото ви е спуснато...исирки

294

кинжал от тенеке

преди 1 година

До Анонимен Тия бленувани от руските терористи Кинжали се оказаха много лесна плячка на западното ПВО?!?!?

293

Анонимен

преди 1 година

Поне 3 точни удара с Кинжал под земята има Русия в натовски центрове на територията на Украйна за тази 1 година, при които има може би хиляди загинали натовски офицери и персонал. Знаем, че няма точка в Украйна, която да не може да бъде поразена от РФ, включително местоположението на Зеленски по всяко време. Знаем, че при атаките по Одеса в миналите 2 седмици Русия е използвала супер новите си свръхзвукови ракети Оникс и украинските ПВО са мълчали без гък. Влизане на Полша означава полска окупация, а не натовска и много скоро това ще се разбере.

292

Анонимен

преди 1 година

Жежък конфликт между Украйна и Полша. След Англия, и в Полша нараства негодуванието срещу надутия, чувстващ себе си безсмъртен и безнаказан украински държавен управляващ блок, което се изрази в официално изявление в Полша, че Украйна би трябвало да е повече благодарна. Украинците, разбира се, се врътнаха, обидиха се, привикаха полския посланик, в Полша привикаха украинския, изобщо да не стане така, че вместо умиротворяващи сили, по словоопределенията на евроатлантическата лексика, Полша направо да запляска украинците. Имат всички основания!

291

Анонимен

преди 1 година

Нещата в У s^райна отиват на разгром, да се знае! И това наше правителство, за което знаем, че е сформирано само, за да изпълнява задачите на източния фланг, още преди местните избори ще се окаже без почва под краката си. Казва се, че след местните избори ще падне, Пеевски ще го бутне. Но събитията в Уs^райна ще изпреварят Пеевски и тогава? У s^райна, като загуби тази война, какво ще стане у нас, не ми се мисли за евро атлантиците. То вече е на хоризонта, разбирате ли, четохте ли, във Вилнюс е ОБЯСНЕНО, че всичко там в Уs^райна приключва!

290

Анонимен

преди 1 година

Всяка уважаваща себе си терористична организация поема отговорност. Но Киев не е оттук и е за малко, затова не носи отговорност за нищо. Нападнали са го просто така, без причина, всички са длъжни да ги приемат и хрантутят, само те са прави и правотата им не подлежи на никаква критика, на Зеления само трябва да му се ръкоплякща-прави, украинския парцалес, наречен знаме, трябва да виси навсякъде по цял свят,....

289

Кравар мучи на луна

преди 1 година

До Анонимен 308 Русия сменя стъкла и дограми, зелената хунта сменя памперси. Понял, русофоб застрелян.

288

Анонимен

преди 1 година

Русия освобождава! Русия не започва войни! Русия завършва войните! Слава России!

287

Анонимен

преди 1 година

Просто всичко си идва на мястото. Това се знаеше още от началото на войната, че Украйна е виновна и инициатор за тази кръвопролитна война и сега просто вече и от самолет се вижда, кой е агресора и къде се водят военните действия - на територията на братска Русия!

286

АНГЕЛ

преди 1 година

Дроновете биват заглушавани в момента в който стигнат до Москва и падат като круши от небето поради липса на сигнал. Единствената опасност която представляват е че могат да ви паднат върху главата или на някой покрив. Но западната пропаганда изкарва това все едно са атакували сграда . Пълен смях !!

285

Зе

преди 1 година

Пан Зеленский ще Капитулира Безусловно!!!

284

ТАМАРА ИВАНВНА

преди 1 година

СЛЕД КАТО УКРАЙНА СИ ВЬРНЕ ТЕРИТОРИИТЕ И КРИМ...ВЕДНАГА АТАКА И ОТНЕМАНЕ НА РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ ДО КАСПИЙСКО МОРЕ.

283

Анонимен

преди 1 година

децата атланцицета се изпокриха в миши дупки от където контролират общественото мнение

282

укро хипопотами!

преди 1 година

колкото повече затъват - толкова по-голяма уста отварят!

281

краварофилска статия

преди 1 година

и крави мучат в коментарите:) Частна паша а? :):)