30

Хахаа

преди 1 година

Ако изритат тяхната тьотка и сръбското посолство,може и да мръднат работите.Жужу не спира да търси конфликт на балканите с нас.Онзи ден сръПския ***,после манкейдонския възрожденец,корабите им блокираха икономическата ни зона!!!Големия брат ни мрази от преди "освобождението",защото са комплексари и мачкат милионите българи в измислената им болшевишка федерация.

29

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има нови искания след като има вече подписана рамка. Всички искания са в нея и няма нужда от нови. Спрете да лъжете хората и кажете им истината. Всички договори и споразумения ще бъдат изпълнени - историческата комисия ще заседава докато не си свърши работата, конституцията ще бъде променена, архивите ще бъдат отворени, македонизмът ще бъде премахнат и т.н. БЮРМ никога няма да влезе в ЕС без всички тези неща да бъдат направени.

28

Анонимен

преди 1 година

Вие разбирате от една дума-ВЕТО! И след това-ВЕТО на ВЕТОТО!ШАЙКА НЕБЛААГОДАРНИ РЕДНЕЦИ!И накрая-ВЕТО на всичко ваше!!

27

Анонимен

преди 1 година

Ковачески, падни на колене пред България!!!

26

L.

преди 1 година

Тези ако почакат още малко ще влязат в ЕС като автономна албанска република. Щото демографията им натам води.

25

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Към 29 искаш ли да напиша на челото

24

Русия

преди 1 година

И Македония, и България не се нуждаят от ЕС

23

Анонимен

преди 1 година

Нали сте създали българската глаголица, що пишете като сърбетата на латиница, просто въпросче макета :)))

22

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Ние ви чакаме от 1903 е сега вие ще чакате 2903 има време да помислите и решите какви сте на земята а може и по далече

21

Анонимен

преди 1 година

Вмро в СМ правилно се ориентираха ,че ЕС ги лъжат с членство и за това отказват за конституцията. Сърбия и черна гора преговарят вече 11 години и не са мръднали На турция отказаха замразиха я. Същото ще стане и с албания и СМ. дори да започнат някакви преговори Те ще са безкрайни Ако все пак завършат след 20 години Ще е някакво полу членство втора категория.

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

С решението си за определяне на месец септември за месец на македонският език, култура и история, Конгреса на САЩ ,като най-близък и лоялен нам съюзник, то втъкна четвъртит на евроатлантическият планктон, ясно казвайки че Македония няма нищо общо с България ! Може да откриете още един паметник на американскиятг лоялен партньор !

19

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме журналисти, в момента щяха да причакват Борел и компания с въпроси какво мислят за резила на макетата сега след като не ги спираме с вето.

18

Български език

преди 1 година

Официалният език, използван в днешна Република Северна Македония, може да се разглежда само като писмена регионална норма на българския език!

17

Христо Христов

преди 1 година

Браво! Нормални хора с мнение и нормални политици, които искат консенсус. Нито едно от двете го няма в достатъчно количество в България, където 90% са неграмотни про'с'таци гласуващи ЕС да им ДАДЕ "европейска МРЗ".

16

Анонимен

преди 1 година

Ама те сами така искат русия. Отказват да правят промени Плюят по българия ден и нощ по медиите им Сърбите владеят там положението и им промиват мозъците . Те сами канят русия .

15

Истината!

преди 1 година

Ако няма решение на спора между България и Северна Македония, победител ще се окаже за съжаление Русия!

14

Анонимен

преди 1 година

Какъв ЕС бре ковачевски??? И ти самия сигурно не вярваш че страни като СМ албания босна молдавия и тн,ще станат пълноправни членове на ЕС ?? . Всички тези страни са бедни и ще са получатели.Това означава стотици милиарди нови данъци за гражданите на ЕС . Как ще го обяснят това на населението си ? Ами решенията, те с 27 не могат да ги взимат. Ами как с 35 ?? Ами загубите за по слабите страни като полша литва бг и тн от преразпределението което ще се наложи?? Лъжат ви прошеруване е невъзможно

13

Виновни са комунисти

преди 1 година

Виновни са българските комунисти, защото комунистическото ръководство обявява за вражеска емиграция македонските българи в редиците на МПО и през този период на практика подпомага югославската пропаганда за унищожаване на каквото и да е българско присъствие в Македония. Сами сме си виновни. И БКП е виновна!

12

Статия от 1962 г.

преди 1 година

"Безспорно бе, че в днешна югославска Македония има едно население от 300-400 хиляди жители, от много години известни като славяногласни, които имат българско съзнание, а не сръбско или югославско, чиито чувства, съзнание и въжделения не успя да промени Сърбия или по-късно Югославия, и които и до ден днешен биха желали с голямо удоволствие да гледат да се развяват български знамена там, където са поставени югославски такива.

11

История

преди 1 година

Славяните в югославска Македония, не са никакви югославяни, сърби или хървати, а са Българи, които се считаха и се считат и сега за Българи и са били признати за такива както през време на турското владичество, така и при гръцкото управление Същите тези Българи са водили кървави борби и против самите сърби и тяхната великосръбска идея!