226

Анонимен

преди 1 година

На всички ни писна от укро-фашистите и тъ@@пите полски католици.............тия две държави не са дали нищо полезно на света...........само проблеми с тях...........за разлика от Германия и Русия..............които са дали на света много велики учени, философи, музиканти, пистели, поети и т.н.!!!!

225

До Анонимен 247

преди 1 година

Да, така е, и на мен ми писна от тия украинци и поляците,дето ги подкрепят, две напълно излишни държави, които са на картата благодарение на Англия най-вече, на хазарските евреи и на кардиналите от Ватикана, отчасти и на американците....но накрая ще ядат шамарите , и украинци, и поляци............най-накрая ще се разберат Русия, Германия и САЩ какво ще става с Полша и Украйна..........а франсетата сега си имат други проблеми, как да запазят влиянието си в Нигер и бившите си колонии в Африка.

224

пак аз

преди 1 година

Интересно - нито днес-а са ме изтрили, нито кой знае колко тролчета са ме оплюли. Какво става бе 0pkи, k0пeйkиTe ли свършиха? Дайте го малко по-сериозно.А това, че някои нямат акъла да разберат какво съм им написал си е лично техен проблем. Няма да им обяснявам. Да се връщат в училище, да четат и да се учат да мислят. На мен ми писна да си губя времето с прости хора!

223

Анонимен

преди 1 година

Хайде хайде. Вече на всички им омръзна. Да се срещнат най- накрая Шолц и Путин, и Путин да начертае на Шолц откъде точно ще минава руско - немската граница, и да дадат едно копие от тая карта на Пригожин. Последния, като си довърши в Нигер отнемането на урановите находища от французите, ще отиде лично да забие колчетата на новата руско - немска граница, докато прибалтийските смешници се тресат от страх, както са започнали вече да реват даже.

222

Анонимен

преди 1 година

60% от държавните служители изпратени в командировка зад граница не са се върнали съобщава украинския zn.ua

221

Анонимен

преди 1 година

Западните медии не са на това мнение

220

Анонимен

преди 1 година

И двете армии са в патова ситуация и само се избиват едни други.

219

Мда

преди 1 година

Още година-две такава "доминация" и ще свърши укровойската.

218

До пак аз

преди 1 година

До пак азСтранна работа, уж защитавате различните гледни точки, а сте склонен да признаете само ония, които съвпадат с Вашата...Забавна ситуация!

217

пак аз

преди 1 година

До "до пак аз". Ами не, не съм аз простия. Вие сте такъв. Пропагандата е именно руска. Само там има такова нещо като официална информация. Навсякъде другаде по света има много гледни точки и всякакви източници и всеки с поне малко акъл може да провери и да реши на кое да вярва. А такива като вас, избрали да вярват на комунистичеко-мафиотска пропаганда нямат и капчица мозък. И не, няма да се запиша доброволец, но ви разрешавам навас, дори препоръчвам да се влеете в редиците на ***.

216

до пак аз

преди 1 година

Ами не, ти си простия. Такива като тебе вярват на пропагандата на Зеленото наркоманче и са готови да попиват с промитите си мозъци всяка глупост на западната пропаганда. Такива като теб е най-добре да се запишат доброволци в украинскта армия и да проверят на място, на фронта дали Зеленски казва истината. Само че евроатлантиците сте големи пъз льо вци и не ви стиска да защитавате евроатлантическите ценности с пушка в ръка.

215

пак аз

преди 1 година

Чета и се чудя - дали аудиторията на днес-а е тотално изтрещяла и няма грам мозък, та бълва руска пропаганда, дали самия днес.бг е проводник на руска пропаганда или просто тролчетата са много шумни, а мислещите просто не им се занимава да опровергават опорките на рашистите. Не мога да приема, че българите са толкова прости! Няма как да е истина това. Оптимист съм и съм сигурен, че тия с промитите от пропаганда мозъци са малцинство.Ще разберем отговора сега - или ще ме оплюят, или ще ме изтрият

214

Анонимен 11

преди 1 година

Товарищ Владимир зелевски,може да доминираш,само над оленка.

213

Спектакълът ..

преди 1 година

.. на този комик е към края си. Да видим кога ще го занулят по сценарий...Жалко за украинските момчета от масовката на пушечното месо!

212

Анонимен

преди 1 година

Дам, доминират.. ама на гpобищата.. Такава самоубийствена офанзива никой не е очаквал, всеки ден между 1500 и 2000 загуби.. На това ако не се вика гeноцид към собствения си народ, не знам на кое..

211

Таман се зарадвах

преди 1 година

че истерията за домашно насилие по медиите ще го измести от първа страница... да, ама не.. като с излекуваните от ковид

210

Форс

преди 1 година

Наркомана като ка же добър ден погледнете нагоре дали луната вече не залязва

209

Герака

преди 1 година

Кого лъжеш себе си или господарите си ???

208

ХоХо

преди 1 година

За работодателите си Зильоният наркоман е пълен провал , но няма как да го сменят. А са го сменили , а са се О'***...,

207

Анонимен

преди 1 година

До 255. Бенковски не беше ли казал след потушаването на въстанието "... а Русия, тя нека заповяда."? В брошурата, която приписвате на Раковски, а според мен е писана сега, на няколко места се среща, звучащо с голямо уважение, "Негово Величество Султанът". Как ще ме накарате да повярвам, че това е писано от Раковски? Прочетете и началото на "Под игото", където изпитват учениците.