14

Анонимен

преди 1 година

май по-лошото е че не идват достатъчно бързо и сега ще се варим като жаби година след година докато не се усетим че е трябвало да си намерим нова земя преди 50г:)) да не се окаже че динозаврите са мутиралите хора от предния горещ период преди да цапне и метеорит... баси тая земя е един ке-ф и винаги е била, фейл уърлд:))))

13

Гегата

преди 1 година

До :Да ми седне на моя си чадър некъв и да ми се дърви и налита и аз ще го бием.

12

Море в Юли в Тунис ?

преди 1 година

До Географски вестиТо затова от както я има дестинацията Тунис там се ходи на море само есен и пролет.Лятото на море в Тунис би ви пратил само непрофисионален тур оператор и агент ,който открито ви взема парите с мошенничество.

11

Географски вести

преди 1 година

Уважаеми нормално е в пика на лятото в Тунис ,на която 40% от площа и е част от пустинята САХАРА- най голямата в Света пустиня да е 49 градуса .

10

Реалните причини

преди 1 година

Пожарите са причинени от невежи други от терористи и бандити-за пари .Промените в климата са вследствие на сечта на гори като тази в Амазонка с темпове по площ колкото една Швейцария само в Амазонската джунгла годишно. Изчезват горите.Шест милярда души в Азия и Африка искат да карат коли и да живеят като в Инстаграм , а бащите им са нямали ток и вода и са живели по 25 човека в стая от 15 кв.м. само до преди 25 год..Американците пък не рециклират и от 16 годишни карат коли с двигател като за ТИР.

9

Анонимен

преди 1 година

Напъват ги списвачите от този сайт да пишат пропаганди, чак горе на първо място сложили тази писаница.... Нали господарите им държат половината хотели на мутроморието, а те са полупразни....и трябва агитация...и кьор фишеци

8

Неразбрал

преди 1 година

И с какво са "пагубни" като Средиземноморието отбелязва рекорден сезон? А Мутроморието пак си е празно?

7

Анонимен

преди 1 година

Няма промени в климата.Господ ги наказва,защото искат световни войни,дават оръжия и искат да намалят броя на населението,т.е. да убият половината човечество.Това с което пръскаха със самолетите доведе до гръмотевичните бури.Сега ще си сърбат попарата,защото се правят на богове.

6

:

преди 1 година

Плажовете в Гърция са пълни , в средиземноморските страни всяка година има пожари , пагубно за туризма е селското управление и пребитите на плажа турсисти.

5

Анонимен

преди 1 година

"Промените в климата са пагубни за туризма в Средиземно море -Те прогнозират, че общият брой посетители на Средиземноморието може да нарасне"

4

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Още няма 8 часа и вече първата Климатична Пропагандичка кацна! Новия ковид няма почивен ден нито час! Понеже този път измамата е за трилиони! Които ще опитат да свалят от нашия гръб! Гледайте до края на деня как ще има още десет пропагандички колко много се "променя климата" и как е "по-зле ама най-зле от всякога" и как ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ! И мислете - кой го поръчва? Този тормоз? И с каква цел? Помните ли ковипропагандата? Намирате ли прилика?

3

Анонимен

преди 1 година

Само у Средиземноморието ли ? Много избирателно се променя тоя глобално изменчив климат. Предполагам сататията индиректно цели да предизвика възхищение и надежди, че Черноморието най-сетне може да стане световен курорт без да си мръднем пръста.

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Честит Новият Ковид! Клематична Пропаганда Всеки ден, Всеки час! Поне по няколко на ден! Колко е страшно да е топло! Колко е опасно да е лято! Колко е смъртоносно да пече слънце! Колко е по-най-топло, сравнено с когато и да било! Въпреки че е едно от най-меките лета, поне за България! ЧЕСТИТ НОВ КОВИ, "МЕРКИТЕ" ИДАТ СКОРО! Решавайте какво ще правите тоя път! Знаете как е играта! Знаете кой губи! НИЕ ГУБИМ!

1

Тоя Гата

преди 1 година

Взима се една хубава тояга и се почва един много здрав лабут, бой, бой, докато на ковид-зелените пропагандатори им уври главата, че само пречат на човечеството